Sari la conținut

Lena-0727942034


Postări Recomandate

  • Oras:nicaieri si pretutindeni
  • Oras:nicaieri si pretutindeni

Am fost aseară la domnisoara aceasta(colega cu Maria-cu cocostarci😜).... Ce sa spun... Spectacol. Zona circumvalatiunii,este la fel ca în poze, doar ca nu are coditele, blonda, supla fund fain sânii medii dar f faini. Am întrat în camera de tortura ne-am făcut comozi și a început cu un OP(alegerea mea) bine executat, am continuat cu misionar, umeri craci(se uda natural) un pic pe lateral și am rezolvat situația cu mama iedului unde priveliștea a fost wow(pt mine). Super ok ca și atitudine, orientata sa te simți bn,fara graba sau gesturi impresii. Jurizare:

Op-9

Np-9

Atitudine - 10

Igiena - 10

Locatie - 7(patul cam mic, era sa cădem din el😂

De revenit-DA

În încheiere mulțumesc Lena, colegilor "SPOR LA JOACĂ" 

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/lena-100-reala/f44d586e06f176h1dgh464f8e97h5857.html

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Republica Timisoara
  • Oras:Republica Timisoara

Am intalnit o pe Lena, programare rapida, in juma' de ora ma aflam la ea. Rabdatoare, a stat cu mine 3 min la telefon si m a indrumat corect... Momentan fata nu mai e disponibila, nici n'am sa plictisesc pe nimeni cu detalii despre adresa, locatia a fost in regula.

Lena este o domnisoara frumusica pe la 1.7, corp fain, nu slaba-nu grasa, ii educata si prietenosa. M a intrebat cat doresc sa stau, mi am dorit o finalizare cu posibilitate de prelungire...mi a spus ca sunt ultimul si ar vrea sa stie exact.🤔 Desi nu am prea priceput strategia,m am gandit sa fiu "rational" si am numarat 200 pt o ora🙂. Domnisoara m a invitat sa ma dezbrac dupa care a parasit camera pentru cateva min, la revenire mi a inapoiat 100, facuse o confuzie referitor la orarul in care trebuia sa paraseasca Timisoara.

Stiam de la telefon ca accepta doar saruturi corporale, ca nu face cim si oralul poate fii neprotejat in caz ca igiena permite. Ca prestatie a fost corecta (in sensul ca mi a oferit ce am discutat), din pacate am simtit o distanta, pe alocuri chiar rece. A fost ON bunicel urmat de sarut/lins pe sani si vulva (cu pirce), NP in doggie pana la final, final in care am fost "egoist" ca sa nu zic rapid.😃 Am perceput o ca nefiind interesata... nici la nivel de teatru, cu atat mai mult de adevaratelea. Am vorbit putin (doar din curtuoazie) in timp ce m a despachetat si m am curatat. M am imbracat si ne am salutat. Cred ca a fost suficient de clar ca nu m am "indepartat" satisfacut, sau am fost intr o oarecare masura.

Regret ca am fost asa rapid (strict la relatare ma refer😃), oricat m as forta nu as reusi sa dezvalui mai mult, sa dau mai multe detalii. Sper sa mai povesteasca si altii, mie nu prea mi iasa calculele...(o suta ii totusi un pret extra corect daca iau in considerare aspectul Lenei)

  • Like 4

dag dal gas!

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Republica Timisoara
  • Oras:Republica Timisoara
Acum 5 ore, -bojack- a spus:

Recenzie la 6 dimineața😅

Văzând ce ai scris mă face să fiu mai puțin supărat că am ales altceva când aș fi avut ocazia sa o întâlnesc.

Somn ușor!😁

Nu ai fi spus si tu ca poate "vreau sa ajung departe"😁

PS: macar nu i jepcara si poate fi okay pt cine nu cauta multa caldura umana, pt mine Federica (la mano amica) este o alternativa viabila, sau chiar si Manola (prietena Federicăi):cocktail

  • Haha 1

dag dal gas!

Link spre comentariu

  • Oras:Oras
  • Oras:Oras

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...