stimate domn 68 Posted January 17 Share Posted January 17 Am fost acum 5 ani la o fata blonda cu sâni mari mAri , undeva pe hasdeu la etajul patru parca elena o chema făcea și video Chat ...mai știe cineva ceva de ea era bomba fata Quote Link to post
stimate domn 68 Posted January 18 Author Share Posted January 18 Nu a fost nimeni??? Quote Link to post
cosmamineru 45 Posted January 19 Share Posted January 19 asa as intreba si eu de una dar ea e chiar recenta : Quote Link to post
stimate domn 68 Posted January 19 Author Share Posted January 19 ;))) colegule citește și După Răspunde Quote Link to post
cosmamineru 45 Posted January 20 Share Posted January 20 Acum 11 ore, stimate domn a spus: ;))) colegule citește și După Răspunde Am profitat de topicul tau sa nu deschid altul , am citit si am si raspuns , poate nu la intrebarea ta , dar am raspuns :))) Asa ca varsa tot daca ai informatie Quote Link to post
Recommended Posts