Sari la conținut

Denisa 0747617932


Postări Recomandate


  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

0747617932

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/ada-te-astept-la-mine/e731ed7gd5627e56e943195ei0628200.html

Denisa 21 de ani din Brăila în vizită de curtoazie la Vâlcea ! O fata puțin Afro-Americana , cu atitudine superioara pusă pe făcut bani ! 

Zis și făcut , pus până pe telefon , fata activează mai nou pe strada Nicolae Iorga , blog G 80 (garsoniera ) cartier Ostroveni  . Menționez că înainte o gaseai in spate la Pizza Royal vis a vis de Liceul Chimic la blocurile de nefamiliști .

Serviciile sunt de oral - normal, totul protejat la prețul de 100 finalizarea sau 250lei ora !

Ajuns la destinație , nici nu mă de descalț bine și fata mă întreabă cat doresc sa stau , ii spun că rămân o ora, ii decartez cei 250 lei și încep să mă dezbrac . Telefonul domnișoarei suna ca și la Gara de Nord , băieții doreau informații iar domnișoară nu ținea cot de invitat și răspundea la telefon și le oferea indicații🙈

Trecem la fapte : oral protezat ajutat de măna fff slab ,nota 4 , fara nici un fel de atitudine , sa nu mai zic că în timp ce îmi făcea oralul domnișoara Denisa era cu mana pe telefon și mai scria mesaje pe WhatsApp

Trecem la normal, pozitia misionarului domnișoara cu mana pe abdomenul meu mă tot împingea spunandu-mi că o doare și că preferă un rit mai lent .Dupa câteva minute trecem în 69 și cu putina implicare din partea domnișoarei reușesc să termin . 

Nici nu termin bine primul număr nici nu apuc sa respir că domnișoara grăbită fiind trece la Nr 2 , ce fa fac !? Mă conformez și hai sa incepem . După ceva chinuri și resuscitări incepem Nr 2 . Domnișoară nu vrea nici pe la spate , nici deasupra , vra numai misionar . In timp eu mă chinuiam de zor să îmi dau drumul suna telefonul, binenteles că domnișoara răspunde , mi-a sărit tot cheful , trecem din nou la oral și reușesc să termin și Nr 2. 

In concluzie NU Recomand , fata e pusă pe făcut bani și nu o interesează clinetul . I-am spus la plecare că o să îi las o recenzie negativă iar ia mi-a zis că nu o interesează că își schimbă Nr de tel frecvent .

In concluzie cam așa stau lucrurile ! Fiind prima recenzie , îmi cer scuze daca nu am postat ce trebuie și ce nu trebuie ! Multumec pt înțelegere 

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...