hulus85 0 Posted January 19 Share Posted January 19 Salutare, este un salon nou ? Stie careva ceva de el? Păreri? Quote Link to post
hulus85 0 Posted January 20 Author Share Posted January 20 Cauta pe google Beautiful Girls Iasi masaj! Quote Link to post
brs 15 Posted January 20 Share Posted January 20 1 oră în urmă, hulus85 a spus: Cauta pe google Beautiful Girls Iasi masaj! Ai cont din 2015 si nu esti capabil sa oferi informatii cum trebuie. Eu zic sa mergi tu sa ne zici si noua cum e. Quote Link to post
farisau 120 Posted January 21 Share Posted January 21 marketing adevarat de la baiatu hulus85. am urmat eu "sfatul" lui si am gasit urmatoarele: https://www.beautifulgirlsiasi.ro daca esti atent vei vedea ca pozele sunt de la masajul de la gara mon amour. si BONUS cand suni iti raspunde cineva de la salonul de la gara. deci ne am lamurit, este vorba de aceleasi salon mon amour. 1 Quote Link to post
hulus85 0 Posted January 22 Author Share Posted January 22 Si locația cand intri pe site-ul lor, este pe strada Golia nr7 Quote Link to post
sofer100 112 Posted February 15 Share Posted February 15 Interesant ar fi de aflat daca e la vreun salon vreo fata mai de 19-20. Restul intrebarilor vin dupa aia. Quote Link to post
Recommended Posts