Sari la conținut

Giulia


ciupete25

Postări Recomandate

  • Telefon: 0769350324
  • Oras:Oradea
  • Telefon: 0769350324
  • Oras:Oradea

Giulia escortă. Am găsit-o pe Publi24. Am sunat, a răspuns cu o voce plăcută. 150 finalizarea, 300 lei ora. Menționează : sex total. Eu zic așa......: cand menționezi sex total, după ce spui prețul, se ia în considerare că este inclus in prețul deja spus. NU e așa. 

Am ajuns, Aleea Trandafirilor, Bloc 1B 0741840371. 

Am făcut cunoștință, apoi au urmat o serie de ....... situații.

1. Am hotărât sa iau un număr, și bine am făcut. Un număr 150, nu am avut mărunt, am scos 200 Ron, clasica scuză de căcat: nu am rest. Am zis, ok, ne descurcam noi. 

2. M-a întrebat dacă vreau in living sau dormitor, dar am simțit că vrea să stea în living pe canapea. Incomod. Ori nu dorea să o tăvălesc prin pat, ori avea lene sa aranjeze patul după aceea.....etc 🤷

3. Canapeaua nu avea nici un cearceaf pe ea și ziceai că a fost culeasa de pe plaja: plin de scame sau nisip, Dumnezeu știe ce erau alea.

4. Mă întinde pe spate și scoate direct prezervativul și idioata, ca și altele, încearcă să-l pună pe sculă flasca, abia scoasă din pantaloni. Zic asta e retardată. Fără o laba mică, nu mai spun de oral. Hop țop, direct. Îți dai seama că nu a reușit, și i-am spus că e prea devreme, hai să-l trezim. 

5. A venit peste mine, mi-au ajuns la nas toate mirosurile unei femei ce nu se spală: Transpirată la subțioară, la pizda și miroase gura. 🤦🤦🤢🤢

6. După nici 10 minute , mă.intreba mai am mult până termin?! Sa moară mă-sa de nesimțită. Este clasica întrebare ce te face sa îți moară. Efectiv mi sa moleșit, și muista probabil că asta aștepta. Zic pai nici măcar 10 minute nu am făcut. Crezi că sunt la comandă?! Ah, că nu mai pot deja , sunt obosită. Obosi-te-ar peștele până oi crăpa! 

Așa că feriti-va de ea. Faceți cum doriți, dar sfatul meu e să luați bani fixi, și să fiți gata să terminați repede. 

  • Like 1
  • Haha 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...