Sari la conținut

"Barbatul Alfa" -este barbat si alfa doar pe Instagram


Postări Recomandate

Era un lingau care scria pe topicul Inesukai ca femeia si barbatul alfa sunt niste monstri, imorali, frumosi, luptatori, supravietuitori. Pentru oameni morali te duci la sfintii de la  biserica. Nu-i mai gasesc postarea, poate e mai bine, ca oricum  de fiecare data cand scria  si lauda escortele ma abtineam cu greu sa nu vomit. 

Are dreptate intr-un fel. 

Barbatii si femeile alfa sunt cum  i-a descris...... in afara de 'FRUMOSI".  

El crede ca daca o femeie are tatze mari, cur mare, par lung si e atractiva la chip,  iar daca un barbat e chipes, are freza misto , are pula mare si muschi facuti la fitness cu steroizi,    gata, este  ALFA. 

Da, sunt ALFA doar in pozele de pe instagram si in clipurile de pe pornhub.   

Dar la un cutremur, inundatii, incendii, pandemie, razboi, sunt la fel de OMEGA-MORTI  ca ceilalti.  

 

Ne trebuie urgent o trezire la realitate!  

1. Barbatii cu adevarat alfa sunt aia care conduc societatea, care  si care fac copii multi. Dar mai ales, sunt din aia care ajung in ISTORIE.  Dar sunt frumosi? NU! Sunt chiar detestabili, urati, grasi, parosi, majoritatea bosorogi.  99% din personalitatile masculine pe care ii invata elevii la scoala la ora de istorie  sunt barbati urati, grasi, bosorogi.  Poate doar Alexandru cel Mare era frumos, dar era  cam pitic, avea Heterochromia si din ce spun documentele, era plin de cicatrici si vanatai de pe urma bataliilor.  Plus ca statuile grecesti o sug fiindca grecii sculptau doar la modul idealist sau propagandistic. Statuile alea greco-romane sunt departe de adevar. Si Alexandru cel Mare n-a faurit de unul singur imperiul ala, ci generalii sai si mai ales falanga macedoneana.  Poate Petru cel Mare era o mare frumusete la tinerete.  Majoritatea barbatilor din istorie sunt urati si scunzi ca Genghis Khan sau Attila,  grasi ca Napoleon sau Nero,  bosorogi ca Cezar, Washington atunci cand s-au realizat, slabanogi bolnaviori ca Augustus,  drojdieri mancaciosi ca Henry VIII sau nespalati ca Ludovic XIV care avea peruca de femeie cu paduchi.   Si in mod cert nu erau prea bine dotati la ce megalomanii au facut.  Dar la astia , fiindca aveau BANI, PUTERE, INTELIGENTA, SMECHERIE, la astia veneau toate femeile.Uitati-va la Trump care e bosorog gras care e cu Melania mai mica cu 20 ani decat el, uitati-va la Macron care e oleaca chipes, dar e cu babornita aia, uitati-va la Trudeau care e frumusel, dar e un fatalau, uitati-va la Putin care e chelios si pitic , dar ii face pe toti liderii UE sa se pise de frica  cand se uita urat la ei. Chiar si astazi e la fel. 

Uitati-va la astia frumosi si atragatori  ca Brad Pitt, Orlando Bloom,  Henry Cavill, Robert Pattinson, Johnny Deep, Leonardo di Caprio , alfa male de fotoliu.....majoritatea burlaci sau cu casnicii ruinate si divortati. Ronaldo este poate alfa-male la sport, la fotbal, dar nu stiu cat de alfa sau cat de masculin e in alte situatii. De aia media il considera ca e METROSEXUAL.   

 

2. Barbatii alfa sunt aia care inoveaza si controleaza economia si mai ales stilul de viata al consumatorilor.  Vi se pare ca Bill Gates arata demn de un concurs de frumusete? Nu, dar pentru ca a creat un sistem de operare pe care il au instalat 3-4 miliarde de oameni in calculatoarele lor, si fiindca s-a imbogatit, este un alfa. Daca zvonurile ca el a declansat pandemia sunt adevarate, atunci e mai alfa si decat Putin, sa-mi bag pula! Jeff Bezos la fel, e chelios, e slabanog, dar e cel mai bogat om de pe planeta pentru ca a creat un magazin online. Elon Musk arata urat, ca un tocilar cu inceput de chelie.....a ajuns cel mai bogat om dupa ce a vandut masini electrice. Si-a permis sa-si puna implant de par si sa-si faca operatii estetice sa arate ca la 30 ani la 50 ani. Steve Jobs care a creat iPhone-ul vi se parea frumos?  

 

3. Barbatii alfa sunt dispusi sa se murdareasca, sa se loveasca, sa se zgaraie.  Da, barbat alfa e ala care e dispus sa repare o masina, o teava, sa dea cu ciocanul,  sa se murdareasca, sa se loveasca, sa se zgaraie. Sunt barbati dispusi sa ucida.  Si sunt urati cu spume si cu burta ! Dar adorati de femei.  Si au casnicii reusite.  

Sportivii (aia de performanta, nu fotbalisti de televizor), meseriasii, soferii de camioane, instalatorii, managerii IT , bucatarii, directorii de banci,    politistii,  pompierii,  salvamontistii,  padurarii,  sau soldatii vi se par barbati demni sa participe la un concurs de frumusete?  

Nu.

Dar sunt mai ALFA decat fatalaii aia care isi fac poze pe instagram/facebook/twitter sau se filmeaza pe tik-tok sau pornhub in care se lauda ca fac bodybuilding la sali de fitness.  

Pana si un muncitor amarat de santier    care se confrunta cu riscuri de accidentare e mai alfa decat fatalaii aia de influenceri precum Dorian Popa.  

Barbatii care muncesc la munca de jos trec cu usurinta prin situatii la   care barbatul "alfa" din clasa de sus nu ar face fata.  

Culturistii   in situatii de razboi si  catastrofe sunt primii care fug pisati pe ei de frica. 

Dar stati sa vedeti ce amuzant e cand ii pun nevestele sa care bagajele sau sacosele de la supermarket cum se chinuie sa le care vreo 2 etaje.  🤭🤣

 

 

Link spre comentariu

Alte exemple de barbati alfa: cei care au dus al doilea razboi mondial!   

Grasul de Stalin cu moaca de rusnac betivan detestabil si bataios , Hitler care era un grasut cu mustata urata si suvita , Mussolini care era chelios si gras ,   Churchill care era chelios si obez morbid si urat , Roosevelt care era .....paralizat la scaunul cu rotile, slabanog si bosorog. 

Nu-mi pasa cine avea dreptate, stiu doar ca acesti barbati au dus cel mai distructiv razboi din istoria omenirii, si au trimis ZECI DE MILIOANE DE OAMENI SA MOARA PENTRU IDEILE LOR!  Ce poate fi mai ALFA de atat?  

Soldatii aia care au fost la razboi  nu au vazut in viata lor o sala de fitness, dar au facut niste chestii demne de alfa-male si au vazut orori la care culturistii de pe instagram ar plange.  

 

Si nici  imparatii de dinaintea lor care au dus primul razboi mondial   nu erau niste frumuseti: Wilhelm, Franz, Nicolae, George .... toti niste bosorogi.  Dar au fost atat de dementi sa inceapa un razboi si sa trimita soldati la moarte pe transee.  

Ce poate fi mai ALFA MALE  decat un soldat care sta cu lunile prin tuneluri si transee si pleaca cu pusca pe No Man's Land sa-si ia un proiectil in gura sau un glont in piept?  

Link spre comentariu
  • Oras:bucharest
  • Oras:bucharest

Pe unul urat, pitic si amarat il stiu eu, departe de orice ideal de frumusete : Mahatma Gandhi !

Dar a ingenuncheat Imperiul Britanic obtinand independenta Indiei doar prin forta ideilor sale !

Un simplu om a darimat un intreg sistem politico-militar !

Hai, nu picati pe ganduri, inapoi la pizda&futut, asta nu e pentru toata lumea ! 😁

Link spre comentariu
Vizitator mareleshaf
Reputație: 0

Baetii alfa afevaraaaati, asi bat pula aia imensa care ampreuna cu cuaili alea grele genereaza propriul camp gravitatinoal, de fatzau tuturor curvelor da lucs, fara sa le pese despre consecinte pentru ca au cuaili atat da grele ancat genereaza frica da jur amprejuru tuturor care ancearca sa se puna cu ei

Link spre comentariu
La 20.01.2021 la 12:22, aronaghi a spus:

Pe unul urat, pitic si amarat il stiu eu, departe de orice ideal de frumusete : Mahatma Gandhi !

Dar a ingenuncheat Imperiul Britanic obtinand independenta Indiei doar prin forta ideilor sale !

Un simplu om a darimat un intreg sistem politico-militar !

Hai, nu picati pe ganduri, inapoi la pizda&futut, asta nu e pentru toata lumea ! 😁

Ala a fost doar o mascota. Vezi in ce capitala a Angliei a urmat studiile in drept si cine ii erau prieteni.  E adevarat ca iti trebuie si ceva curaj sa faci ce a facut el.  

Imperiul Britanic era in rahat si in colaps economic  de mult timp, elitele au observat ca nu puteau sa intretina atatea colonii, si  sa-i intretina pe indienii aia primitivi si sa-i civilizeze si sa-i puna la munca. Si-au dat seama ca e mai profitabil  sa cuceresti lumea prin capitalism si privatizare decat prin colonizare; faci mai multi bani  prin deschis companii si corporatii in toate tarile si sa vinzi produse decat sa colonizezi si sa tii ocupate tari cu armate costisitoare unde mai trebuie sa si construiesti ca sa poti extrage resursele.Asa ca au orchestrat miscarea asta de independenta cu Gandhi pe post de mascota ca sa dea bine in ochii indienilor ca britanicii sa aiba motiv sa se retraga onorabil, sa para "infranti" nu de propria lor imbecilitate in gestiune economica si administratie, ci de idealul "de independenta" si solidaritate al indienilor. 

Asa, e mai ieftin sa le  vinzi produse si sa deschizi banci,  indienii se indatoreaza,  iar cand guvernul lor nu mai are bani , iar ei ajung supraindatorati, le ceri padurile,  vacile, aurul, fildesul,  resursele naturale, sau metalele...GRATUIT.  Poftim consumerism, ceva mai tare decat colonialismul. 

 

Link spre comentariu

Cand n-au mai avut nevoie de el, si ala si-a depasit limita, ca voia ca si Pakistanul si India sa fie unite, dar britanicii au vazut ca e mai fezabil sa-i tina pe indienii hindusi/budisti  separati de  indienii musulmani ca sa nu se ia astia la bataie cum se intampla prin Irak unde sunt razboaie sectariene sau ca-n Africa unde se bat triburile intre ele ,   au pus pe cineva sa-l impuste.   

A fost o "afacere buna" independenta Indiei si separarea ei de Pakistan. 

Au gandit bine, de asta India a ajuns acum al doilea mare producator dupa China, doar ca spre deosebire de China, India, fiind tara majoritar saraca, e controlabila de occident, e inca tratata ca o "colonie".  

 

Link spre comentariu
  • Oras:Ping 3 ms
  • Oras:Ping 3 ms

Iar te conversezi cu clonele tale bă aşchimodie schizofrenă de hard softy? Eşti penibil rău!! Depresivuleee, nu s-au săturat vocile din capul tău să tot adune pe nimfo dungi şi clanțe cu coorul, care cur e unul singur ptr toate vocile din capul tău bolnav? :)))

Ai supapă de gonflabilă la eşapament, sau cum de mai poți, shăfuleee..., tuz gm de zdreanţă lipită de nimfo ca mucii de tavan!  :)))

  • Minus 2
Link spre comentariu

Acum 47 minute, tolerans_yok a spus:

Iar te conversezi cu clonele tale bă aşchimodie schizofrenă de hard softy? Eşti penibil rău!! Depresivuleee, nu s-au săturat vocile din capul tău să tot adune pe nimfo dungi şi clanțe cu coorul, care cur e unul singur ptr toate vocile din capul tău bolnav? :)))

Ai supapă de gonflabilă la eşapament, sau cum de mai poți, shăfuleee..., tuz gm de zdreanţă lipită de nimfo ca mucii de tavan!  :)))

 SA TE........

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

...........SA TE LINGA DELIAPISII PE FATA !  🤣😂😅😁

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...