johndoe23 Reputație: 196 Postat Februarie 1, 2021 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Februarie 1, 2021 cand esti disponibila din nou ? Link spre comentariu
Ema19 Reputație: 1030 Postat Februarie 1, 2021 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Autor Partajează Postat Februarie 1, 2021 În 3 săptămâni aproximativ 🥰😘 Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Februarie 1, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 1, 2021 Trebuia sa le pui pe topicul cu iubirea. 🤣 Link spre comentariu
Vizitator futac_cta Reputație: 0 Postat Februarie 1, 2021 Partajează Postat Februarie 1, 2021 se vad foarte bine si de pe topicul asta Link spre comentariu
mihaiht Reputație: 400 Postat Februarie 1, 2021 Oras:Earth Oras:Earth Partajează Postat Februarie 1, 2021 Am incercat si eu sa dau de ea saptamana trecuta cand lucra. I-am trimis 2 sau 3 mesaje pe whatsup cerand politicos o programare. Le-a vazut dar n-a binevoit sa raspunda. Un ‘buna ziua, din pacate nu mai sunt disponibila’ ar fi facut-o sa creasca in ochii mei. Asa.... 1 1 Link spre comentariu
Vizitator futac_cta Reputație: 0 Postat Februarie 1, 2021 Partajează Postat Februarie 1, 2021 Acum 6 minute, mihaiht a spus: Am incercat si eu sa dau de ea saptamana trecuta cand lucra. I-am trimis 2 sau 3 mesaje pe whatsup cerand politicos o programare. Le-a vazut dar n-a binevoit sa raspunda. Un ‘buna ziua, din pacate nu mai sunt disponibila’ ar fi facut-o sa creasca in ochii mei. Asa.... mai incearca in circa 3 saptamani, desi am inteles ca deja are agenda cam incarcata! dar incercarea moarte n-are! Link spre comentariu
Membru Premium carpe_diem Reputație: 3071 Postat Februarie 1, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Membru Premium Partajează Postat Februarie 1, 2021 Astea da poze!💣💣💣 Alea facute de tine nu te pun in valoare! 😁 1 Trăiește clipa! Fă-o să conteze! Link spre comentariu
Membru Premium vitceibo Reputație: 4071 Postat Februarie 1, 2021 Oras:constanta Oras:constanta Membru Premium Partajează Postat Februarie 1, 2021 Acum 56 minute, Ema19 a spus: AI, DE CURULETUL TAU ,nu te-am prins eu in oras ca trageam niste poze de nu mai puteai sa mergi .felicitari colegei , e buna la fotografiat , sa mi-o recomanzi si mie . 1 1 Link spre comentariu
Ema19 Reputație: 1030 Postat Februarie 1, 2021 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Autor Partajează Postat Februarie 1, 2021 Acum 2 ore, mihaiht a spus: Am incercat si eu sa dau de ea saptamana trecuta cand lucra. I-am trimis 2 sau 3 mesaje pe whatsup cerand politicos o programare. Le-a vazut dar n-a binevoit sa raspunda. Un ‘buna ziua, din pacate nu mai sunt disponibila’ ar fi facut-o sa creasca in ochii mei. Asa.... Am mai scris o data, cred ca nu s-a postat. Eu de la jumatate de ora de când a fost trimis mesajul nu mai raspund, pentru a nu fi indiscreta. Pe viitor poti lasa un interval de timp în care poti fi contactat 😘 Link spre comentariu
Ema19 Reputație: 1030 Postat Februarie 1, 2021 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Autor Partajează Postat Februarie 1, 2021 Acum 2 ore, futac_cta a spus: mai incearca in circa 3 saptamani, desi am inteles ca deja are agenda cam incarcata! dar incercarea moarte n-are! Nu am nici o agenda încărcată, am făcut o gluma ca ar fi culmea sa deschid agenda pt datele respective Link spre comentariu
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Februarie 1, 2021 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Partajează Postat Februarie 1, 2021 Acum 3 ore, mihaiht a spus: Am incercat si eu sa dau de ea saptamana trecuta cand lucra. I-am trimis 2 sau 3 mesaje pe whatsup cerand politicos o programare. Le-a vazut dar n-a binevoit sa raspunda. Un ‘buna ziua, din pacate nu mai sunt disponibila’ ar fi facut-o sa creasca in ochii mei. Asa.... Aia' este, te-a pierdut ca si potential client(si poate pe alti ,odata ce ai postat).Ma mai incearca, asa cum mai incerca si alti,nu pune la suflet ca nu ti-a raspuns, banul si dorinta la tine, p@$da si disponibilitatea la ea. Vezi tu !! Spor 2 Link spre comentariu
luv696 Reputație: -288 Postat Februarie 5, 2021 Oras:CONSTANTA Oras:CONSTANTA Partajează Postat Februarie 5, 2021 La 01.02.2021 la 22:11, Ema19 a spus: Nu am nici o agenda încărcată, am făcut o gluma ca ar fi culmea sa deschid agenda pt datele respective Dacă dai bon de ordine iau și eu unul de acum... Link spre comentariu
luv696 Reputație: -288 Postat Februarie 5, 2021 Oras:CONSTANTA Oras:CONSTANTA Partajează Postat Februarie 5, 2021 Am vorbit acum cu ea,revine peste 3 săptămâni. Link spre comentariu
Ema19 Reputație: 1030 Postat Februarie 5, 2021 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Autor Partajează Postat Februarie 5, 2021 Acum 1 oră, luv696 a spus: Am vorbit acum cu ea,revine peste 3 săptămâni. Revin cu siguranta ca mi-e tare dor de voi 😳 1 1 Link spre comentariu
sinceritate Reputație: 273 Postat Februarie 5, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 5, 2021 La 26.01.2021 la 20:24, carpe_diem a spus: Uite ca n-am gresit cand i-am dat 10 pe linie😁. Mai sunt si altii care apreciaza o fata frumoasa in aceeasi maniera! BOMBA e putin spus !! TOP ✌️ Sunt multi care abia asteapta sa se intoarca, ce a putut sa faca aceasta caprioara cu mintile noastre.......wow !! 🌼 1 Link spre comentariu
benzema09 Reputație: 4086 Postat Februarie 5, 2021 Oras:CONSTANȚA Oras:CONSTANȚA Partajează Postat Februarie 5, 2021 Acum 58 minute, Ema19 a spus: Revin cu siguranta ca mi-e tare dor de voi 😳 Nebuno😂 vezi că iar te iau aștia pe sus că schimbi tacticile conspiraționiste. Mai nou o dai la sentiment, ai grija de scrii😂😘 1 Link spre comentariu
Ema19 Reputație: 1030 Postat Februarie 5, 2021 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Autor Partajează Postat Februarie 5, 2021 Acum 12 minute, benzema09 a spus: Nebuno😂 vezi că iar te iau aștia pe sus că schimbi tacticile conspiraționiste. Mai nou o dai la sentiment, ai grija de scrii😂😘 Ne-am înțeles sa stii 🤣 am rezolvat dubiile in legatura cu conspiratii🥰 Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Februarie 5, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 5, 2021 Just now, Ema19 said: Ne-am înțeles sa stii 🤣 am rezolvat dubiile in legatura cu conspiratii🥰 Stai ca mai ai de rezolvat ceva cu cel plecat, dar revenit. Cu cel ce nu vrea sa te futa, dar te iubește. 😀 1 2 Link spre comentariu
Ema19 Reputație: 1030 Postat Februarie 5, 2021 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Autor Partajează Postat Februarie 5, 2021 Acum 17 minute, g2br13l a spus: Stai ca mai ai de rezolvat ceva cu cel plecat, dar revenit. Cu cel ce nu vrea sa te futa, dar te iubește. 😀 Este enigma forumului!🤣😁 Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Februarie 5, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 5, 2021 50 minutes ago, Ema19 said: Este enigma forumului!🤣😁 Sincer? Cred ca nu este nici măcar enigma ta, d-apoi a noastră. 😀 2 Link spre comentariu
Vizitator futac_cta Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2021 Partajează Postat Februarie 5, 2021 Enigma Otiliei! 😐 Link spre comentariu
Vizitator futac_cta Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2021 Partajează Postat Februarie 5, 2021 Acum 6 ore, g2br13l a spus: Stai ca mai ai de rezolvat ceva cu cel plecat, dar revenit. Cu cel ce nu vrea sa te futa, dar te iubește. 😀 nu mai este nimic de rezolvat intre mine si Ema! totul este clar si limpede, sau cum ar spune englezul, "cristal clear" faptul ca i-am scris ceva pe aici, nu denota ca o iubesc, a fost doar un joc de cuvinte, si un amuzament reciproc! cheers! Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Februarie 5, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 5, 2021 24 minutes ago, futac_cta said: nu mai este nimic de rezolvat intre mine si Ema! totul este clar si limpede, sau cum ar spune englezul, "cristal clear" faptul ca i-am scris ceva pe aici, nu denota ca o iubesc, a fost doar un joc de cuvinte, si un amuzament reciproc! cheers! Aceasta era de fapt enigma forumului. 🤣 Sau pe înțelesul tuturor, nu poate sta mai mult de 5 ore, fara sa tasteze răspunsul lui la indiferent ce poți spune. 😀 Link spre comentariu
Ema19 Reputație: 1030 Postat Februarie 15, 2021 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Autor Partajează Postat Februarie 15, 2021 Buna dimineațaa, gata vacanta si s-au schimbat puțin și planurile, astăzi revin direct la voi 🥰 diseară deschid telefonul și va aștept începând de mâine ❤ Link spre comentariu
benzema09 Reputație: 4086 Postat Februarie 15, 2021 Oras:CONSTANȚA Oras:CONSTANȚA Partajează Postat Februarie 15, 2021 😂😂 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum