Sari la conținut

Ella iUmor


Vizitator 16012021

Postări Recomandate

Vizitator 16012021
Reputație: 0
Vizitator 16012021
Reputație: 0
Acum 9 minute, kafka92 a spus:

Acestea sunt tarifele ei :

400 lei ora ( lucreaza doar la ora)

servicii totale ( oral, normal, anal) 

locatie zona centrala 

 

Confirm cele spuse de tine. In plus am mai intrebat-o daca este posibil o programare pentru marti sau miercuri (atunci pot eu). Mi-a citit mesajul dar nu mi-ai mai raspuns. Mai insist. Daca aflu ceva, voi anunta.

Link spre comentariu
Vizitator annion01
Reputație: 0

Salutare. Eu tocmai mi-am luat teapa  cu fatuca asta.. ma pus sa-i platesc 50 ron prin paypal gen sa confirm ca vin sa nu piarda timpul degeaba a zis... platesc si imi zice sa ne vedem la 17.00 in fata la prefectura. O sun la 17.00 imi zice ca in 5 min ajunge....trec 15 si o sun, imi da ocupat si imi scrie ca ma cunoaște ca a trecut cu un pasat de iasi pe langa mine...eu fiind in parcare la moldova in masina...nu avea cum sa treaca pe langa mine neam..... in fine...poate altii vor fi mai norocosi si apuca sa o întâlnească... 😒

Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Colegul annion a patit-o, cred ca urma sa o pățesc si eu, este o metoda de a da teapa, sub diverse pretexte ti se cere sa cotizezi cu 50 lei pe paypal, ca abia dupa aceea sa poti avea programare....wtf??? Cat de prosti sa fim??? Sunt doua variante, ori cineva uzeaza de șarmul si notorietatea tipei, Ella, si trage țepe, ori, ceea ce mi se pare mai putin plauzibil, ea in combinatie cu diversi smenari procedeaza la astfel de inselatorii....este clar țeapă. Daca avea chef sa se futa, te programai prin telefon, normal, nu cu căcaturi gen cartela reincarcabila, asa ca fiti atenti. Clar ca mi-as  fi dorit sa-i dau o muie Ellei, insa parerea mea, ca nu e ea, sunt niste penali care abuzeaza de notorietatea ei in materie de sex.

  • Mersi 1
Link spre comentariu
Vizitator annion01
Reputație: 0
Acum 18 ore, vineriseara a spus:

uitati va la pozele din anunt in care are nr de telefon afisat. e clar ca sunt photoshopate. e aceeasi mana cu unghii rosii prost editata. asta plus ca nu raspunde la telefon ci doar la mesaje demonstreaza ca e anunt fake

Cand am sunat-o prima data a raspuns o fetisoara si a zis ca ajunge in 5 min... acuma cine stie cine era.... 🙄

Link spre comentariu

  • Oras:Iași
  • Oras:Iași

Salutare. Nesimțita care se ascunde în spatele pozelor unei fete apărută la tv, am vb cu ea pe WhatsApp și mi-a spus că face doar show pe WhatsApp și a cerut anumite sume de bani prin transfer. Am luat-o mai tare și înainte de a mă bloca a spus că are slugi care să muncească pentru ea. Și dacă căutați pe publi24 general pe toată țara, găsiți anunțuri pe mai multe orașe. Oare cum face să fie în toate locurile deodată? 

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...