Jump to content

Discutii Generale Alba

Recommended Posts

• Oras:Transilvania
Posted
Acum 17 minute, Crisstine a spus:

Hello guys!! As vrea sa va fac o vizita pe la voi .. ce ziceți? 🐈‍⬛

Point Blur_Jun022026_150652.jpg

Hello girl!🤗 Noi zicem să vii!😘

• Inimioara 1
Posted
Acum 17 ore, Crisstine a spus:

Hello guys!! As vrea sa va fac o vizita pe la voi .. ce ziceți? 🐈‍⬛

Point Blur_Jun022026_150652.jpg

Zicem sa vii repede?!!!!! 

• Like 1
  • Inimioara 1
  • Telefon: 0754353791
  • Oras:🪐
  • Disponibila
  • Disponibila
Posted

Bună tuturor🤗Mă gândeam să vă fac o vizită,îmi puteți spune vă rog zonele preferate de voi?😘🤗

• Oras:Din România
  • Oras:Din România
Posted

Bulevard 1 dec la M-URI 

bulevard Transilvania 

usor accesibile 

nu recomand brandusei e riscant sa fi văzut acolo pt ca e mai retras

spor la cautat

• Like 1
Posted
Acum 1 oră, DeniDenysa a spus:

Bună tuturor🤗Mă gândeam să vă fac o vizită,îmi puteți spune vă rog zonele preferate de voi?😘🤗

Bună! 🤗

De preferat ar fi B-dul Transilvaniei( în spate la Panini) dar este ok cam tot ce ține de B-dul Transilvaniei. Te așteptăm cu drag! 🤗😘

• Inimioara 1
  • Oras:Hunedoara-Deva
  • Oras:Hunedoara-Deva
Posted
Acum 4 ore, DeniDenysa a spus:

Eu personal, prefer zonele erogene, să mă joc pe îndelete cu ele 🤭

Cine va dori să te viziteze, o va face, indiferent de zonă. Contează să fie curat în casă și cearșaf curat în "ring" 😘

• Like 1
  • Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Posted
Acum 17 ore, EntranForte a spus:

Bulevard 1 dec la M-URI 

bulevard Transilvania 

usor accesibile 

nu recomand brandusei e riscant sa fi văzut acolo pt ca e mai retras

spor la cautat

Acum 13 ore, lucasman a spus:

Eu personal, prefer zonele erogene, să mă joc pe îndelete cu ele 🤭

Cine va dori să te viziteze, o va face, indiferent de zonă. Contează să fie curat în casă și cearșaf curat în "ring" 😘

Acum 16 ore, kipesul_17 a spus:

Bună! 🤗

De preferat ar fi B-dul Transilvaniei( în spate la Panini) dar este ok cam tot ce ține de B-dul Transilvaniei. Te așteptăm cu drag! 🤗😘

Vă mulțumesc frumos pentru răspunsuri,aștept răspuns de la proprietari. 🤗😘Weekend minunat să aveți!

• Inimioara 1
  • Oras:Alba Iulia
  • Oras:Alba Iulia
Posted

Cine te cunoaște... Știe ce poamă ești! Du-te și nu polua atmosfera. O să public încă ceva numere care au legătură cu tine. Sper să fie de folos celor care doresc zile liniștite 

• Disponibila
  • Disponibila
Posted
Acum 44 minute, robitusin a spus:

Cine te cunoaște... Știe ce poamă ești! Du-te și nu polua atmosfera. O să public încă ceva numere care au legătură cu tine. Sper să fie de folos celor care doresc zile liniștite 

Bună.Nu cred că ne cunoaștem ca să știi ce fel de persoană sunt,iar dacă tot spui că ai dovezi în legătură cu ceea ce susții te rog să postezi!O zi frumoasă!

• Disponibila
  • Disponibila
Posted

@pisicuts @cleopatra01Aș dorii vă rog să luați măsurile necesare dacă aceste acuzații nu sunt dovedite de către @robitusin deoarece eu nu accept din partea nimănui să fiu denigrată pe nedrept!!Cred ca cei care mi-au trecut pragul și m-au cunoscut,au relatat mai sus ce fel de persoană sunt în puținul timp petrecut împreună!

Mulțumesc!!

• Membru Premium
  • Oras:Nicăieri
Posted
Acum 15 minute, DeniDenysa a spus:

@pisicuts @cleopatra01Aș dorii vă să luați măsurile necesare dacă aceste acuzații nu sunt dovedite de către @robitusin deoarece eu nu accept din partea nimănui să fiu denigrată pe nedrept!!Cred ca cei care mi-au trecut pragul și m-au cunoscut,au relatat mai sus ce fel de persoană sunt în puținul timp petrecut împreună!

Mulțumesc!!

Adică ai impresia că administrația sunt protectorii (peștii) tăi? 

Disputa ți-o rezolvi singură, contul plătit îți dă doar dreptul să postezi pe topicul de lucru poze. 

Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. 

"Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield 

• Disponibila
  • Disponibila
Posted
Acum 9 minute, Criticul a spus:

Adică ai impresia că administrația sunt protectorii (peștii) tăi? 

Disputa ți-o rezolvi singură, contul plătit îți dă doar dreptul să postezi pe topicul de lucru poze. 

Cred că numele pe care ți l-ai pus vorbește de la sine,dar fii bun și vezi-ți de subiectele pe care le poți argumenta dar până atunci ai tot timpul din lume să faci pe detectivul să vezi cine sau care de aici de pe forum mi-ar fi mie pește😂Iar dacă contul plătit doar atât îmi dă dreptul,de a posta doar poze,atunci scuză-mă pe mine😉

• Membru Premium
Posted
Acum 1 minut, DeniDenysa a spus:

Cred că numele pe care ți l-ai pus vorbește de la sine,dar fii bun și vezi-ți de subiectele pe care le poți argumenta dar până atunci ai tot timpul din lume să faci pe detectivul să vezi cine sau care de aici de pe forum mi-ar fi mie pește😂Iar dacă contul plătit doar atât îmi dă dreptul,de a posta doar poze,atunci scuză-mă pe mine😉

Repet, exact asta îți dă voie contul plătit... Fără el, nici nu ai putea posta în topicele unde ești discutată și asta se poate face indiferent dacă ai cont sau nu, câtă vreme ai un anunț public că prestezi servicii sexuale. 

Moderatorii nu-ți sunt proxeneți, câtă vreme nu e vorba de insulte, nu ai ce raporta. 

Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. 

"Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield 

• Oras:alba iulia
  • Oras:alba iulia
Posted

Bună seara colegi, voi puteți accesa publi24 eu de azi dimineață tot încerc dar nu îmi dă voie îmi arată ca și cum ar fi in întreținere. 

• Oras:Alba Iulia Alba
  • Oras:Alba Iulia Alba
Posted
Acum 19 ore, cipri12 a spus:

Bună seara colegi, voi puteți accesa publi24 eu de azi dimineață tot încerc dar nu îmi dă voie îmi arată ca și cum ar fi in întreținere. 

Salut acum am intrat  eu pe site-ul publi24 și merge totul bine … 😀😀😀😀👍 încearcă și dă refresh mai încearcă o zi bună .. 

• Like 1
Posted
Acum 6 ore, sperminator2 a spus:

Îți spun eu că e ce trebuie.

Imi place sa vad pe ce dau banii , nu pe povesti..😉

• Like 5
  • Inimioara 1
  • Oras:Deva
  • Oras:Deva
Posted
Acum 12 ore, hunterwhore a spus:

Imi place sa vad pe ce dau banii , nu pe povesti..😉

Mergi liniștit că-i frumoasă și la fața și la corp

• Like 1
  • Oras:De nicaieri
Posted

Ba baieti o mai stiti pe celebra miha aka zara cu fin in gurita? Zicea ca se retrage ca pleaca in tari straine definitiv.... eh e activa pe pitesti.. 😂😂😂  si ce s-a mai atacat cand i-am zis ca nu se retrage wai wai

• Haha 1
Posted
Acum 18 ore, Vegita a spus:

Ba baieti o mai stiti pe celebra miha aka zara cu fin in gurita? Zicea ca se retrage ca pleaca in tari straine definitiv.... eh e activa pe pitesti.. 😂😂😂  si ce s-a mai atacat cand i-am zis ca nu se retrage wai wai

S-o mai fii gândit un pic la sfaturile primite.....tot mai bine pe la noi.

• Like 3
Posted
Acum 4 ore, hunterwhore a spus:

S-o mai fii gândit un pic la sfaturile primite.....tot mai bine pe la noi.

Asa ma manca degetele sa ii scriu sa o intreb daca e frumos pe strainataturi 😂😂😂

• Haha 1
Posted

dacă ai coborâ puțin tarifele ar fi super. serviciile sunt diverse si din recenzii pare totul wau. 

Posted

Atenție mare! Am văzut ieri în oraș o trupă de bulangii( vreo 4) toți de etnie și mai era și o tipă cu ei! Cred ca locuiesc în zona M-uri. Urati ca dracu, tatuați și botoxati! Atenție să nu v-o luați la buci!

• Haha 1
Posted
Acum 38 minute, threesome33 a spus:

Atenție mare! Am văzut ieri în oraș o trupă de bulangii( vreo 4) toți de etnie și mai era și o tipă cu ei! Cred ca locuiesc în zona M-uri. Urati ca dracu, tatuați și botoxati! Atenție să nu v-o luați la buci!

Mergi sa futi, și vii   ....futut 😅

• Like 2
  • Haha 2

• Oras:Arad
  • Oras:Arad
Posted

Salutare frați futaciosi, sunt în vizită cu munca prin Alba și aș avea chef de un oral bunicel. Mă gândeam dacă sunt ceva fete ok la stradă pentru un oral pe aici. Prin ce zonă? Fi-ti vă rog expliciți ca nu cunosc deloc orașul. Mersi și ciocane tari