Sari la conținut

Caut Stapana


Postări Recomandate

  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
La 29.01.2021 la 9:03, catalin28 a spus:

Sclav caut Stapana zona Iași Neamț Botoșani Suceava 

 

   Se pare, ca nu gasesti in zona ta, stapana ... Vinde-ti casa si turma de oi si vino, la post-84499-0-66951300-1604491347_thumb.jpgpost-84499-0-04151900-1604491526_thumb.jpgBucuresti, sub tocul meu ! 

 

  • Minus 2
Link spre comentariu
Vizitator sclav...
Reputație: 0

Baftosule! Dupa sedinta (daca va exista), roaga-ti Stapana sa faca poze cu bucile curului tau (nu al ei 😂 ). Sunt curios cum va arata. ;)

Daca vrea sa te penetreze, nu refuza 😏... chiar daca dupa acea, un timp mergi putin mai cracanat. 😋 Daca te intreaba careva de ce mergi asa, ii spui ca de la mersul indelungat pe bicicleta... :D

Succesuri, ce sa-ti zic! ;) Sper sa te bata ca lumea...!

Link spre comentariu
Vizitator sclav...
Reputație: 0
Acum 1 oră, catalin28 a spus:

Buna Stapana 

Scuza-ma, dar unei Stapane nu te adresezi cu "Buna", ca nu e nici vecina ta, nici iubita ta si nici nu o cunosti de ceva vreme.  Daca as fi in locul dansei, te-as bate la cur pana te-ai pisa pe tine pentru felul asta de adresare. In general se spune "Sarut picioare, STAPANA!" sau "cu plecaciune, STAPANA!" Esti totusi sclav. Daca iti permite sa-i vorbesti liber in afara sedintelor, vorbeste-i totusi politicos, ca nu se stie cum isi aduce aminte in cadrul vreunei sedinte de cum i-ai vorbit, si atunci, sa te ti bataie... 😁

Apropo, nu stiu daca ti s-a mai spus, dar totusi o fac eu! Daca vreo STAPANA, oricare ar fi si oricat de bine ar arata conform criteriilor tale de selectie, te intreaba in cadrul vreunei sedinte ceva de genul "sclavule, ai vrea sa ma futi?" Sa nu spui DA, ca ai belit pula la propriu. 🥺 Te poate bate pana la lesin!

Mai demult, la invitatia unei STAPANE (ne cunosteam de ceva vreme) si la dorinta sclavului, am asistat la o sedinta soft. Inainte de inceperea sedintei, ne-am destins intr-o atmosfera placuta, cu discutii variate. Dupa, a inceput sedinta. STAPANA, binedispusa, ii administra o corectie usoara sclavului. Inspre sfarsitul sedintei, STAPANA ii pune intrebarea magica: "sclavule, vad ca ai pula sculata... ai vrea sa ma futi?" El zice DA! 😲 "si cum vrei, sclavule, in pizda, in cur, sau poate vrei sa-ti sug pula inainte?" El zice foarte relaxat, oo, da, vreau sa-mi sugi pula inainte, dar sa ma legi bine in lanturi si sa-mi pui ceva la ochi... sa nu vad ce imi faci... 😂 Pe urma as vrea te pun capra si te fut! 🤣 (am redat cat de cat cuvintele lui).

STAPANA i-a indeplinit dorinta, l-a legat conform dorintelor, doar ca in loc sa-i suga pula, l-a luat a bataie. Dadea in el cu o sete... Sclavul urla de durere, nefiind obisnuit si nedorindu-si asa bataie. L-a batut STAPANA, cu nuielele (cateva s-au rupt pe corpul lui). Era corpul lui, numai vargi, si STAPANA lovea in continuare Cand a vazut ca sclavul e aproape lesinat in lanturi, si doar gemea de durere, cu ajutorul meu, l-am eliberat din lanturi si l-am asezat pe podea. Ca sa-si revina, STAPANA l-a udat cu apa. Si-a revenit sclavul in cele din urma, dar arata... de nedescris. A refuzat ajutorul STAPANEI, si asa cum era, s-a imbracat si a plecat acasa!

STAPANA, spumega de nervi, nu era obosita foarte tare de efortul depus, dar o cunosteam si stiam cum se manifesta la nervi, dar asa nervoasa nu o vazusem niciodata, Imi spunea "auzi jegosu' dracu', sa ma puna sa-i sug pula, sa vrea sa ma futa... da' ce sunt eu, curva notorie? Eu nu ma fut cu niciun sclav..." Am inteles-o perfect. Fiind prea nervoasa, m-a rugat sa plec, ca n-avea chef de nimeni, dorea sa fie singura. 🥺 Plangea de nervi. Imi era mila de ea, ca om...

Asa ca, vezi cum vorbesti cu STAPANELE si vezi ce-ti doresti, ca s-ar putea sa dai peste una care te trimite direct la spital, si nu cred ca e de dorit... Eu ti-am povestiti o fapta reala, traita de mine.

Bafta!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...