Jump to content

Eva Hot M-am retras definitiv

Guest

Recommended Posts

Guest
Posted

Buna dragilor 💋,

Manumesc EVA🔥.

Cateva detalii despre mine 😊 am 29 de ani,1,70 înălțime si 54 de kg. 

💥Am decis sa va fac o vizita 😘

💥De maine 10 Februarie  voi fi disponibila in Oradea pentru cateva zile. 

️Voi lasa mai jos lista mea de preturi și servicii pentru cei interesați. 😘

Sex oral / protejat ( neprotejat) in functie de igiena ..
Sex normal / protejat. 
Diferite pozitii... 
Masaj de relaxare / body lotion 
Finalizare orala/corporală.
 FK 
GFE 
Mici fantezi.
 Swallow +100
Uro 

️ Nu practic 

Anal
 Deepthroat
COF 

PRET .. 💸💸

💸200/ 30 min (1 fin )
💸400/ 60 min ( 2 fin)

Timpul este ceva magic ca si Întâlnirile , deci graba nu este punctul meu forte , anuntul meu se adresează stric către cei care aprecieaza calitatea serviciilor oferite , nu vei gasi altceva decat este in poze , cat si strict ceea ce am scris in serviciile oferite . 
Astept sa ne cunoaștem si sa savurăm fiecare clipa la o intensitate maxima . 

☎️ CONTACT/ telefonic ( whatsapp ) - 📲    0748607927

💋💋 Sunt singura în locație📌🦮

📌In locația mea vei gasi : H2O ( plata sau carbogazoasa ) , Sucuri naturale , Cafea , Șampanie , Geluri de dus diferite sortimente , lenjerii și prosoape curate🛁 dezinfectate si igienizate pentru o protecție sporită . 

Preturile nu sunt negociabile!!!

📲☎️ Deoarece Întâlnirile sunt pe baza deprogramare, prefer sa stabilim prin sms/whatssapp

📌Topic Brasov

https://nimfomane.com/forum/topic/158804-eva-0748607927-recomand/

📌Topic Arad!

https://nimfomane.com/forum/topic/170464-🔞eva-hot-🔥🔥🔥-noua-in-oras📌/#comments

Maine voi posta zona in care ne vom vedea in următoarele zile , cat si de la ce ora voi fi disponibila si voi reveni si cu poze din locatie.

Pana atunci va atașez cateva poze 💋💋💋

• Telefon: 0741 61 41 81
  • Oras:oradea
  • Telefon: 0741 61 41 81
  • Oras:oradea
Posted

Mă bucur pt că te-ai decis sa ne vizitezi orașul și să te bucuri alaturi de noi cei care îți vom trece pragul. Oradea are nevoie de un impuls și de fete de calitate superioara..... Sper sa fie de bun augur venirea ta aici și să ne simțim bine împreună....Te așteptăm cu mare drag și să nu ne dezamăgești ,te rog ..

• Like 2
  • Telefon: 🙀
  • Oras:unde ma prinde noaptea
  • Telefon: 🙀
  • Oras:unde ma prinde noaptea
Posted

Bravo 👍 asa da... Șampanie dai și la finalizare sau doar la ora? Ce marca e? 🙄  Neshte gustări lângă??? (nu pot bea șampania pe stomacul gol... 😔) Mini barul e în camera sau trebe fugit în bucatarie dacă te arde buza în timpul...? La șampanie se fumează trabuc/altceva? 🙃

• Like 1
  • Haha 1
Guest
Posted

Dragilor abia ce am ajuns in oras, astazi voi fi disponibila pana la 20:00

De maine program normal de la ora 11:00 la 20:00 😘

LOCATIA ARED KAUFLAND IOȘIA 

• Oras:Oradea
Posted

Bine ai venit  Eva😘 cat timp ai de gand sa petreci cu noi? Sapt viitoare ajung si eu😁 si asi vrea sa ne cunoastem🤩

Guest
Posted
Acum 12 ore, raduadrian a spus:

Ai ajuns???😍😍

Da am ajuns 💋🔥

Guest
Posted
Acum 3 ore, nickname90 a spus:

Bine ai venit  Eva😘 cat timp ai de gand sa petreci cu noi? Sapt viitoare ajung si eu😁 si asi vrea sa ne cunoastem🤩

Buna @nickname90 te astept cu mare drag, inca nu stiu sa iti spun cat voi sta in oras. 💋

Posted
9 minutes ago, evahot said:

Buna @nickname90 te astept cu mare drag, inca nu stiu sa iti spun cat voi sta in oras. 💋

Sper ca vei ramane macar pana luni-marti 🥺

Guest
Posted
Acum 37 minute, nickname90 a spus:

Sper ca vei ramane macar pana luni-marti 🥺

Bineînțeles, șampania e la rece 😉😝💋🔥

Posted
1 minute ago, evahot said:

Capsuni, Caviar? Iti aduc? 😘

• Oras:Europe Uk Africa
Posted
Acum 9 minute, evahot a spus:

Alt oras ...alta sampanie ... 

Ps : lasa baietii care te viziteaza sa desfaca sampania , stii ce zic 🤣🤣🤣 si nu spre tv🤣🤣🤣

Te asteptam inapoi la brasov , toate plecati la oradea....arad... 

• Oras:Oradea,Bihor
Posted
Acum 45 minute, incepator0 a spus:

Ps : lasa baietii care te viziteaza sa desfaca sampania , stii ce zic 🤣🤣🤣 si nu spre tv🤣🤣🤣

Ciudat faptul ca in orice oras unde presteaza Eva apari si tu cu recenzii bune bineinteles..🤫😏 si altceva ciudat eva si.a facut cont pe 11 iunie 2020 iar tu tot pe 11 iunie 2020..coincidenta mare,nu?iar prima ta postare bineinteles la Eva pe topic cu o recenzie buna🤦‍♂️ wtf..ganditi un pic inainte fetelor..totusi,zic si eu eva..😀🤫

• Like 1
  • Minus 1
Posted
1 oră în urmă, incepator0 a spus:

Eu stiu ca Eva e o fata ok,de la brasov spun baietii,dar tu incepatorule te cam dai de gol..😏👌

Posted
1 oră în urmă, evahot a spus:

Eva te voi vizita si eu marti dupa masa sa vedem cum sta treaba cu baietii astia,am mai avut o tentativa la bv dar nu ne am sincronizat,poate de data asta 😁😉 oare ai program full? 

Posted
Acum 10 minute, alexaaa123 a spus:

Eu stiu ca Eva e o fata ok,de la brasov spun baietii,dar tu incepatorule te cam dai de gol..😏👌

Ma faci sa rad , @alexaaa123 ursul trece ,cainii latra , daca cumva vezi ca e recenzie ce am condeiat mai sus  taticule .... inseamna ca eu sunt clona lu' dobre asta in caz ca stii cine era dobre 🤣🤣🤣

Radeam de ce era postat taticule ... cu sampania , daca o vizitai cand era in vremurile bune , vedeai ce avea ptr a servii clientii , dar imi vad de treaba mea , cauta sa vezi cine e de fapt @incepator0 din vremurile de inceput ale forumului , si dupa vezi ce este de vazut ,daca vrei sa fac o recenzie unei protejate sau vreunei apropiate de a ta , zi ca o voi recenza dupa ce ii dau si suma ceruta . 

Noroc cu sherlock holmes din tine , ai sansa sa te vaccinezi de covid cu descoperirea facuta ,iti cedez locul meu . 

Inca ceva nu o lasa sa deschida ea sampania , marti cand o vei vizita, sau fa si tu o poza cu sampania celebra  sa vedem si noi !!! 

Guest
Posted
Acum 1 minut, alexaaa123 a spus:

Eva te voi vizita si eu marti dupa masa sa vedem cum sta treaba cu baietii astia,am mai avut o tentativa la bv dar nu ne am sincronizat,poate de data asta 😁😉 oare ai program full? 

Buna @alexaaa123 eu nu fac parte din grupul de fete care isi lasa recenzii singure... sti dc? Pt ca nu am nevoie...😉 

Si nici din grupul de whatssapp unde se bârfesc clienții.... 🤫

Te astept sa ne cunoaștem 😈si dupa o sa iti dai seama daca am nevoie de recenzii  ( făcute de mine cum insinuezi ).😘

Te astept cu drag poate de data asta ne sincronizăm si ajungi 😘💋

Guest
Posted
Acum 1 oră, nickname90 a spus:

Capsuni, Caviar? Iti aduc? 😘

Căpșuni si frișcă 😈, caviarul nu ma încânta 💋

Posted
Acum 8 minute, evahot a spus:

Buna @alexaaa123 eu nu fac parte din grupul de fete care isi lasa recenzii singure... sti dc? Pt ca nu am nevoie...😉 

Si nici din grupul de whatssapp unde se bârfesc clienții.... 🤫

Te astept sa ne cunoaștem 😈si dupa o sa iti dai seama daca am nevoie de recenzii  ( făcute de mine cum insinuezi ).😘

Te astept cu drag poate de data asta ne sincronizăm si ajungi 😘💋

Cu siguranta ,abia astept😁 🥂

Guest
Posted
Acum 7 minute, alexaaa123 a spus:

Cu siguranta ,abia astept😁 🥂

Sunt foarte curioasa cum o sa ma vizitezi, ca lesbi sau bi nu stiu sa fiu inca... Sau il trimiti pe iubi sa testeze concurenta sa vezi ce poti îmbunătății? 

Nui cu hate dar mi se pare penibil sincer.... 

32E9AE53-D71D-4FD9-84DD-5008FABB0447.png

884C51B5-E163-4432-AB4A-771123CF62C7.png

Posted
Acum 3 minute, evahot a spus:

Sunt foarte curioasa cum o sa ma vizitezi, ca lesbi sau bi nu stiu sa fiu inca... Sau il trimiti pe iubi sa testeze concurenta sa vezi ce poti îmbunătății? 

Nui cu hate dar mi se pare penibil sincer.... 

32E9AE53-D71D-4FD9-84DD-5008FABB0447.png

884C51B5-E163-4432-AB4A-771123CF62C7.png

Da,cu siguranta te voi vizita iti promit draga Eva. 923 la sfarsit te va contacta marti dar dupa masa 🤫😊 si atunci vei vedea 😊🥂

• Minus 1
Posted
Acum 2 minute, alexaaa123 a spus:

Da,cu siguranta te voi vizita iti promit draga Eva. 923 la sfarsit te va contacta marti dar dupa masa 🤫😊 si atunci vei vedea 😊🥂

"Te va " sau "te voi " 

Ce mi place intriga asta , ura dintre femeile care iar da lu iubi bani de gas sa nu si toceasca adidasii de la giuseppe zanotti , ca deh e iarna si intra apica daca mergi pe jos , 

Ori e amenintare , eu numai ma bag la mijloc da ceva pute draga @alexaaa123 , acu am vazut ca te iei si de gaborul de @zerrcore 

Dar concurenta si sifilisul te au napadit de tot  , hai la brasov ca am un vaccin ptr a te face bine pepuse .

• Haha 1
Posted
Acum 8 minute, incepator0 a spus:

"Te va " sau "te voi " 

Ce mi place intriga asta , ura dintre femeile care iar da lu iubi bani de gas sa nu si toceasca adidasii de la giuseppe zanotti , ca deh e iarna si intra apica daca mergi pe jos , 

Ori e amenintare , eu numai ma bag la mijloc da ceva pute draga @alexaaa123 , acu am vazut ca te iei si de gaborul de @zerrcore 

Dar concurenta si sifilisul te au napadit de tot  , hai la brasov ca am un vaccin ptr a te face bine pepuse .

😂😂😂 sunt barbat toata ziua si noaptea. 😉 dar in fine,va spune eva marti cand voi ajunge la ea. Si am spus tot cu asta. Nu e hate sau ceva de genul,keep calm🥂🤦‍♂️

• Minus 1

Guest
Posted
Acum 2 minute, alexaaa123 a spus:

😂😂😂 sunt barbat toata ziua si noaptea. 😉 dar in fine,va spune eva marti cand voi ajunge la ea. Si am spus tot cu asta. Nu e hate sau ceva de genul,keep calm🥂🤦‍♂️

Adaug si eu aici aceste fisiere cu ‘’domnul’’ alexaaa123 si cu asta am încheiat aceasta discutie aberanta si fara sens. 
6E22E142-1643-4699-9CCD-D47AD4B6F473.jpeg.6ea29ba64e1f401146bc6e65af06f45c.jpeg

D4D30C4C-DC1B-481F-892A-76E9ADC9FC5E.jpeg

8C650925-DD9B-47EB-AD68-6904530179F3.png

4DAE74B2-7658-450A-87EE-420CC9296C07.png

3980896B-6062-411A-B886-05174DC9886E.jpeg

C9B1211E-D382-4C4A-B001-DFA41FAA088D.png