Sari la conținut

Fata de la Bancorex


Postări Recomandate

  • Oras:bacau
  • Oras:bacau
Acum 14 ore, Dorelfainu01 a spus:

Normal ca intra la dus de fiecare data,sa mascheze mirosurile.Și cu urmărtu ,au stat pitiți sa vadă in ce masina ma urc.Dar nu este nici o problema astăzi toată ziua voi caută informații la lume și la niște prieteni cu grade și pana mâine dimineața va voi divulga toată viața ei,numele adevărat,de unde este cine o protejează și tot ce trebuie sa știm despre ea.Și mai domnișoara cine îți scrie pe acest forum ca nu esti tu,după cum vorbeai in acel bar și dacă îmi aduc bine aminte așa vorbeai și când erai pe bradului ca am auzit o discuție când așteptăm lângă scara simte certai cu cineva la telefon,ca la usa cortului.Pana mâine voi veni cu informațiile necesare ca sa vedeți ca nu vorbesc prostii.

Scuza-ma, dar toti intram la dus tocmai pentru asta: sa indepartam mirosurile si sa ne spalam. Doar m-a amuzat formularea ta, in rest pentri ceea ce zici ca ai patit...nu stiu ce sa zic, dar nu e bine. Totusi daca stau si ma gandesc bine la cum am fost eu tratat nu prea cred sa fie pastorita de vreun dur. Nu m-a grabit, nu priviri la ceas, nu bonus cerut pentru extra timp. Fata a fost volubila, a stat la vorba. Oricum, voi fi atent pentru ca am de gand sa mai merg la ea ... dar fara probleme!!!

Link spre comentariu
  • Oras:Bacau
  • Oras:Bacau

Bravo men esti tare daca ai aflat asa de repede aceste detalii.Cred ca pestucul a cam transpirat putin cand a citit.Nu vad care este problema cu numele si nr de tel, omul nu a pus numarul intreg lipsesc 2 cifre, deci faceti voi combinatii sa il aflati😀😀 sau sunati pe numarul afisat pe publi.Deasemeni numele nu este afisat complet asa ca lasati faza asta.Acum mai ai de indreptat ceafa la pestuc si rezolvi complet.Oricum pestele tigan daca face scheme de genul asta o ia in bot in mod cert si cand o va lua va disparea cu tiganca pe alte meleaguri.

Link spre comentariu

Bai fraților jegurile astea nu se lasa de prostii.Sâmbătă noaptea lăsai masina pe Bacovia pentru ca băusem ceva la Piazetta și dimineața când am mers sa o iau am găsit-o vopsita cu numele de utilizator.Fraților ăștia nu au oprire.Astăzi am dus-o la Casco și a trebuit sa chem și poliția pentru ca este caz de vandalism și trebuie vopsita toată masina.Poliția a spus ca încearcă sa ii găsească pe vinovați .Eu am spus tot ce știam și de-acum las legea sa facă ce vrea.Pana la urma ma gândesc ca intr-o zi ma voi trezi cu una in cap,in ce lume trăim și când ii mai aud și pe alții ca ei insista poate nu pățesc nimic.Bravo pramatie furacioasa ce ești și sper sa ca prindă.Dacă nu va prind eu și va dau imprimare.

Link spre comentariu
  • Oras:Bacau
  • Oras:Bacau

Ti-am spus  cu politia nu faci nimic, tot cu baietii o rezolvi sau daca esti cat de cat bazat daca il vezi pe cioroi intra tare in el fara sa il intrebi nimic.Iti garantez ca fuge sau o da in stai mai frate ca nu sunt eu bla, bla, cat are el ceafa de lata sa nu te speriii la ei primeaza spiritul de turma sunt tari doar in gasca .Eu pana acum nu am gasit cioroi singur sa fie bazat si am pocnit cativa bombardieri .

Hai succes

Link spre comentariu

  • Oras:bacau
  • Oras:bacau

Salut oameni buni,

Asa cum am zis, am ajuns iar la titulara acestui topic. Am vorbit sa ne vedem la o ora anumita...si avertizat de colegu' Dorel am luat in observatie intrarea vreo 15-20 minute. Totul a fost curat: nu a intrat, nu a iesit cineva si nici masini suspecte, iertat sa-mi fie, nu am vazut. 

Am sunat, am urcat si am intrat. Nu stiu cum sa va descriu locuinta fetei cat mai pe scurt, doar: curatenie impecabila, bun gust si putin fum in bucatarie(sic). Fata ...pigmentata la solar, supla, epilata, fara a fi parfumata mirosea foarte bine (gel de duș de calitate)pregatita, zic eu, pentru ceea ce urma. Am primit un prosop curat, uscat si am fost expediat la duș! A...baia utilata cu tot ce trebuie si inca o data am remarcat curatenia desavârșită. 

Intors in camera am purces la treaba si astea-s notele:

ON 9,5 aproape perfect

NP 9,5 cooperanta, ii place zic eu.

Locatie 10 cu felicitari

GFE 9 cam zurlie in sensul bun(vorbeste, rade, glumeste). Nu te "alearga" ...lucru foarte important pentru mine!!

Taxa 150/ un numar  necronometrat.

Nu vreau sa bat vreun apropo dar pot afirma cu mana pe inima ca e cea mai curata fata la care am fost. Parol!!! La iesire am aruncat  o privire de ansamblu...totul curat!!!     

O experienta(iarasi) foarte reusita. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...