Sari la conținut

Ella 22! New 0743385225

nickname90

Postări Recomandate

• Oras:Oradea
Postat
6 minutes ago, Ella12346 said:

Mulțumesc frumos de ajutor acum te aștept la mine cu drag te pup 

Daca ai fii amabila sa ne detaliezi serviciile si tarifele ti-am fi recunoscatori😉😘

• Minus 1
Postat
Acum 10 minute, nickname90 a spus:

Daca ai fii amabila sa ne detaliezi serviciile si tarifele ti-am fi recunoscatori😉😘

Oral neprotejat finalizare corporala normal  protejat 69 sarutari pe  Corp masaj de relaxare masaj erotic cu finalizare ,dominare plus alte fantezii 150 20min 200 30min si 300 ora include 2 finalizare si masaj mai multe detaliezi vorbim la mine sunt foarte intelegatoare si foarte sociabila 

Postat

Nu ma pot abține sa nu ți răspund... Te bagi în seama pe alte conturi și vii cu aceleași abureli... 150 20 min/200 30 min.... Cu ce ești mai diferita fata de celelalte dacă procedezi la fel... Reziști cu 10 min în plus la un futai și ceri cu 50 în plus??? Proasta reclama ți ai făcut! Pt mine ești NU din start. 

O zi buna! 

• Mersi 1
Postat
Acum 23 minute, ionutp34 a spus:

Nu ma pot abține sa nu ți răspund... Te bagi în seama pe alte conturi și vii cu aceleași abureli... 150 20 min/200 30 min.... Cu ce ești mai diferita fata de celelalte dacă procedezi la fel... Reziști cu 10 min în plus la un futai și ceri cu 50 în plus??? Proasta reclama ți ai făcut! Pt mine ești NU din start. 

O zi buna! 

Stai puțin cine tia cerut parerea unu la mana sunt noua aici si am zis sa intru sa fac si eu aici un topic si doi la mana sunt Serviciile mele si lucrez cum vreau nu ești obligat sa vi sau sa comentezi 

Postat
23 minutes ago, ionutp34 said:

O zi buna! 

Ha sa nu sarim pe ea fara sa stim cum e, inca nu nea gresit cu nimic.. Dupa prima recenzie vom vedea daca isi merita banii sau nu😉 spor sa ai la mandre😊

Postat
Acum 1 minut, nickname90 a spus:

Ha sa nu sarim pe ea fara sa stim cum e, inca nu nea gresit cu nimic.. Dupa prima recenzie vom vedea daca isi merita banii sau nu😉 spor sa ai la mandre😊

Da mi se pare o prostie sa dai cu parerea pana nu ai fost cand o sa am prima recenzie atunci vom vorbi altfel asa ca rog toti neseriosii  si 🐟 sa se abtina ceilalti va pup cu drag si va aștept sa probati😉😘😘😘

• Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...