Sari la conținut

Bruneta Feldioarei


13061996

Postări Recomandate

  • Oras:Brașov
  • Oras:Brașov
La 19.02.2021 la 15:12, 13061996 a spus:

Salut. Am trecut azi pe Feldioarei și cum mergi spre oraș pe dreapta era o Bruneta în pantaloni scurți, inalta, țeapăna, am vrut sa opresc și imediat a apărut un Audi și a luat-o, știți ceva de ea? Părea prea ok pt una la strada

Salutare.  Fata isi face mereu veacul pe acolo si o găsești mai mereu, are ceva timp de când sta prin zona aia.. 

Acuma depinde ce vrei sa sti despre ea? 😂

Link spre comentariu
Vizitator lancerevo
Reputație: 0

Mda... A văzut-o si el pe Nicoleta(sau cel putin asa se prezinta). Are cel putin 6 ani vechime in zona aia (strada Merilor, ca asa se numește portiunea aia de drum) . Pentru ceva la strada nah... Dar si masinile cu girofar stiu unde se duce cu clienții, deci ai mari sanse sa iti iei un flagrant de toată frumusețea. 

Link spre comentariu
Vizitator Peti80
Reputație: 0

Parca anul trecut s-a intamplat, asa cum a povestit un amic... Fiind venit acasa din strainatate, s-a dus si el, dupa ce a fost la cumparaturi la piata. Au fost prinsi undeva dupa boscheti, ca client a primit sí amenda, dar fiind revoltat, a refuzat sa semneze procesul verbal. Dupa cateva zile sau chiar saptamani, cum el era plecat inapoi, ghiciti cine a preluat scrisoarea de dragoste, cu procesul verbal intocmit, asa cu cele intamplate, frumos cu descrierea ,,faptei,, 😄

...era sa patesc sí eu ín urma cu aprox. 2 ani, cand m-am dus  prima si ultima oara pe acolo, dupa benzinarii. Am avut noroc, ca fiind prima oara, aveam emotii sí cand am ajuns pe o straduta mai ascunsa, unde ne-am oprit, am aprins o tigara. Dupa tigara, fata m-a rugat sa cobor din masina , sa-mi faca oralul, eu stand ín picioare, ea sezut pe bancheta din fata. Atunci a aparut masina politiei, care au zis prima oara ca ne amendeaza. Am avut noroc, ca au venit prea repede. Atunci asa mi-a trecut cheful, de nu ma mai duc niciodata la escorte de strada. Imi amintesc ca nici banii nu am cerut inapoi, numai sa plec cat mai repede. 😁

Link spre comentariu

Zonele in care activeaza fetele la strada sunt cum au zis si colegii de mai sus,in fata la April 91,pe partea cu Dedeman,in statia de autobus,pe strada Merilor, putin mai sus de benzinaria MOl,pe partea cealalta. Si mai sunt una sau doua fete in Triaj,la capatul autobuselor,unde este halta CFR.

  • Minus 1
Link spre comentariu

Eu nu prea trec prin zonele indicate de tine,de aceea nu am mentionat.

Mai nou,am vazut de cateva zile ca mai stau si inainte de sensul giratoriu,unde este panoul pe care scrie Piata !,pe sensul spre iesirea din brasov spre Feldioara,inainte de benzinaria Socar.

 

  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:brasov
  • Oras:brasov

deci , fata de care vorbesti se numeste Melinda si are vro 27 28 de ani ... e bruneta, inalta ,tocuri tot timpul si o fata draguta de araboaica , 100 lei finalizarea la normal ,70 muia ...fata cand sta la strada e luata destul de des de clienti deci e riscul sa o vezi si pana intorci masina sa nu mai fie..

 

  • Mersi 1
Link spre comentariu

Seara dupa ora 18 ,la iesirea din Brasov spre Rupea,unde sunt benzinariile Socar si Mol pe partea dreapta dupa sensul giratoriu,sunt 2 caprioare inalte,sexi imbracate si pe tocuri. Stie cine de ele ?
De obicei, sunt oprezente langa tirurile parcata in fata benzinariei Mol.

  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...