Vizitator popeyes Reputație: 0 Postat Noiembrie 18, 2021 Partajează Postat Noiembrie 18, 2021 Eu voi vota neironic AUR. Link spre comentariu
-yorick- Reputație: 1356 Postat Februarie 7, 2022 Oras:Synagogue of Satan Oras:Synagogue of Satan Autor Partajează Postat Februarie 7, 2022 Harul Domnului L-a transformat pe George Simion in toiagul lui Moise și mi l-a băgat pe cur și mi L-a scos pe gură iar acum nu mă mai pot opri din diaree verbală, pardon, de AUR! Vai de voi pământ și mare pentru că preafericirea s-a coborât la voi cuprinsă de-o țepușă mare! (la țepe băieți, în Catedrala Mare) Link spre comentariu
Daumoda22 Reputație: 100 Postat Februarie 7, 2022 Partajează Postat Februarie 7, 2022 21 minutes ago, -yorick- said: Harul Domnului L-a transformat pe George Simion in toiagul lui Moise și mi l-a băgat pe cur și mi L-a scos pe gură iar acum nu mă mai pot opri din diaree verbală, pardon, de AUR! Vai de voi pământ și mare pentru că preafericirea s-a coborât la voi cuprinsă de-o țepușă mare! (la țepe băieți, în Catedrala Mare) Keai patit boss, teai suparat ka la fakut pa Ministru Energiei hot? Pai plm de ke sa te supere adevarul? Kine pwla mea a distrus Europa? Kine a vrut liberalizarea pietei de henergie boss? Ai partikipat la vreun referendum an legatura ku asta ka pe mine nu ma invitat niki kand a fost sa aderam la mUE eu zikeam pass si sa ma pis pa mUE. Link spre comentariu
Postări Recomandate