Sari la conținut

Playroom Temple of Spa 0733275669

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Ati fost deosebiti si astazi

Va asteptam maine incepand cu 10 00 am - 11 00 am cu mare drag. 

Hot KISS

• Inimioara 1
  • Telefon: 0722000000
  • Oras:In apropiere
Postat
Acum 13 ore, dianatouch a spus:

Hot KISS

Vad ca repeti "hot kiss".

Oferiti saruturi? 

• Like 1
Postat
1 hour ago, cafea_mare said:

Vad ca repeti "hot kiss".

Oferiti saruturi? 

Consider ca posed un Hot KISS

nu este ceva standard, depinde daca plac pe cineva, daca am chimie, daca suntem prieteni

Postat

Va invit astazi la noi in micutul nostru templu al placerilor unde speram ca am aranjat totul ok pentru voi.

Sa va oferim un masaj relaxant in acest weekend

Va asteptam cu mare drag

Oferta speciala de doar 120 lei pentru sesiunea de masaj o avem si astazi si maine pana in ora 18 00 si apoi va fi doar 150 lei.

Hot KISS

0733275669

0721765906 (nr meu personal) 

Eu si Beatrice suntem aici sa va facem aceasta zi de Sambata mai buna. 

🥰😘

dupa o saptamana grea de munca sper sa alegeti sa va relaxati la noi astazi si maine

• Oras:Pe undeva prin Bucuresti
  • Oras:Pe undeva prin Bucuresti
Postat

Am petrecut o ora speciala in compania Dianei si consider ca trebuie sa las o recenzie cum trebuie. 

M-am programat in ziua curenta prin whatsapp, la care s-a raspuns prompt cu ora programarii si cu anumite detalii despre intalnire. Dupa ce am facut cateva ore pana la locatie, am intrat in salon si unde am fost primit de Diana cu zambetul pe buze. Am cerut sa merg la dus si pentru care am primit un prosop curat. Dupa aceea am gasit-o pe Diana dezbracata si m-a invitat sa ma asez pe patul de masaj.

Apoi ea a inceput, eu fiind pe burta, cu masatul picioarelor si usor urcat spre fesieri si spate. La picioare mi-a placut atentia, si la fel si la spate-gat-umeri, dar se putea putin mai apasat (depinde de preferintele fiecaruia). S-a simtit super cand statea pe spatele meu, ea fiind gol-goluta 😜

Dupa 30-40 min am fost rugat sa ma intorc pe spate, unde Diana a inceput sa ii acorde atentie si soldatului, initial cu mana. Apoi si-a uns putin pieptul si a inceput cu o frecare corp-la-corp, cu sanii peste piept si soldatel. Intre miscarile de sus-jos, sus-jos se mai oprea sa ma sarute pe gat sau sa se joace cu lobul urechii, momente in care ii puteam alinta si eu fesele tari si conturate sau ii gustam un sfarc. Intre timp am finalizat, cu ea deasupra mea, dar cu vedere la fundul ei apetisant. 

Am facut inca un dus vreo 5 minute sa scap de uleiul de pe corp, si am platit la final 120 lei/ora.

Pentru mine a fost prima experienta de genul asta, si recomand oricui care chiar vrea sa se relaxeze in compania unei tipe misto si cu experienta. Eu o sa revin.

Postat
13 hours ago, rob3rt96 said:

Am petrecut o ora speciala in compania Dianei si consider ca trebuie sa las o recenzie cum trebuie. 

M-am programat in ziua curenta prin whatsapp, la care s-a raspuns prompt cu ora programarii si cu anumite detalii despre intalnire. Dupa ce am facut cateva ore pana la locatie, am intrat in salon si unde am fost primit de Diana cu zambetul pe buze. Am cerut sa merg la dus si pentru care am primit un prosop curat. Dupa aceea am gasit-o pe Diana dezbracata si m-a invitat sa ma asez pe patul de masaj.

Apoi ea a inceput, eu fiind pe burta, cu masatul picioarelor si usor urcat spre fesieri si spate. La picioare mi-a placut atentia, si la fel si la spate-gat-umeri, dar se putea putin mai apasat (depinde de preferintele fiecaruia). S-a simtit super cand statea pe spatele meu, ea fiind gol-goluta 😜

Dupa 30-40 min am fost rugat sa ma intorc pe spate, unde Diana a inceput sa ii acorde atentie si soldatului, initial cu mana. Apoi si-a uns putin pieptul si a inceput cu o frecare corp-la-corp, cu sanii peste piept si soldatel. Intre miscarile de sus-jos, sus-jos se mai oprea sa ma sarute pe gat sau sa se joace cu lobul urechii, momente in care ii puteam alinta si eu fesele tari si conturate sau ii gustam un sfarc. Intre timp am finalizat, cu ea deasupra mea, dar cu vedere la fundul ei apetisant. 

Am facut inca un dus vreo 5 minute sa scap de uleiul de pe corp, si am platit la final 120 lei/ora.

Pentru mine a fost prima experienta de genul asta, si recomand oricui care chiar vrea sa se relaxeze in compania unei tipe misto si cu experienta. Eu o sa revin.

iti multumesc mult robert si oricand te astept cu mare drag

esti invitatul meu de fiecare data si promit daca imi spui data viitoare insist mai mult la partea de relaxare pe ce iti place tie

😘

iti multumesc mult pentru cuvintele frumoase si te mai astept cu drag 😘😘

Postat

Va invit la mine sa ne incepem saptamana impreuna in micutul nostru templu al placerilor unde speram ca am aranjat totul ok pentru voi.

Va recomand sa incepeti saptamana cu un masaj de relaxare.

Va asteptam cu mare drag

Oferta speciala de doar 120 lei pentru sesiunea de masaj o avem si in aceasta saptamana pana in ora 18 00 si apoi va fi doar 150 lei.

Hot KISS

0733275669

Eu sunt aici astazi pentru voi si de maine voi fi alaturi de Beatrice sa va relaxam in zilele din saptamana aceasta.

🥰😘

Ne gasiti in zona de Nord Baneasa - Jandarmeriei.

1b9c852c-3702-41d3-b775-c02a5cb888ca.jpg

Postat

Am revizitat o ieri pe Diana, din punctul meu de vedere 10 pe linie, nimic de reproșat. O să revin cu mare plăcere cat de curând. Data viitoare poate reușesc să le vizitez pe ambele, Beatrice și Diana🤗😘

• Mersi 1
Postat
On 3/22/2021 at 11:31 AM, gabriel2110 said:

Am revizitat o ieri pe Diana, din punctul meu de vedere 10 pe linie, nimic de reproșat. O să revin cu mare plăcere cat de curând. Data viitoare poate reușesc să le vizitez pe ambele, Beatrice și Diana🤗😘

te ador

• Inimioara 1
Postat

Astazi eu si Beatrice va asteptam la noi sa va oferim masajul nostru de relaxare si erotic sa ne cunoastem mai bine si sa legam o noua prietenie. 

Postat

Eu si Beatrice suntem aici ca Yin si Yang pentru voi ca sa aveti cum alege masajul pe gustul vostru 

Postat

Impreuna cu Beatrice va astept astazi sa incercati masajul nostru. 

Posibil sa avem program mai scurt astazi sa nu stam mult. 

Va asteptam la noi cu mare drag 

Postat

Dragilor,

De maine alaturi de Beatrice va astept in locatia noastra noua din centrul orasului de langa Piata Revolutiei. 

Multi dintre voi ne-ati spus ca preferati o locatie mai centrala si cu noile prevederi nu avea rost sa tinem SPA ul in nord deoarece oricum nu am fi putut folosi mult timp facilitatile sale pentru voi. 

Am ascultand vocea voastra si de maine putem sa ne vedem iarasi in centru in locatia noastra noua. De aceasta data, o locatie noua, mai centrala, mai frumoasa mai sexy mai calda mai potrivita pentru playroom  si noi mai aproape de voi. 

Va asteptam cu mare drag

Oferta speciala de doar 120 lei pentru sesiunea de masaj o avem si maine in acest weekend si saptamana urmatoare pana in ora 18 00 si apoi va fi doar 150 lei.

Hot KISS

0733275669

Pe maine va asteptam la noi sa ne relaxam impreuna. Suntem iar langa biserica Boteanu. 

Postat

Nu stiu de ce dar cand v-ati mutat pe jandarmeriei nu v-am dat mai mult de 1 iunie in zona. Eram optimist se pare. Nici o luna nu ati facut acolo. 

Nu am apucat sa va vizitez dar erati pe lista. Nu m-ati convis ca sa va trec la inceputul listei.

Postat

La 5 km de spa la alt salon de multe ori este coada, se asteapta in masini un loc liber. Intr-adevar sunt si mai multe fete, dar nu se face sex acolo.

Problema era de servicii, pretul scazut nu a atras asa mult.

Intr-adevar centrul capitalei aduce mai multi clienti fara sa aveti batai de cap

Postat
Acum 6 ore, dianatouch a spus:

Dragilor,

De maine alaturi de Beatrice va astept in locatia noastra noua din centrul orasului de langa Piata Revolutiei. 

Multi dintre voi ne-ati spus ca preferati o locatie mai centrala si cu noile prevederi nu avea rost sa tinem SPA ul in nord deoarece oricum nu am fi putut folosi mult timp facilitatile sale pentru voi. 

Am ascultand vocea voastra si de maine putem sa ne vedem iarasi in centru in locatia noastra noua. De aceasta data, o locatie noua, mai centrala, mai frumoasa mai sexy mai calda mai potrivita pentru playroom  si noi mai aproape de voi. 

Va asteptam cu mare drag

Oferta speciala de doar 120 lei pentru sesiunea de masaj o avem si maine in acest weekend si saptamana urmatoare pana in ora 18 00 si apoi va fi doar 150 lei.

Hot KISS

0733275669

Pe maine va asteptam la noi sa ne relaxam impreuna. Suntem iar langa biserica Boteanu. 

Asta e o veste foarte buna!

Postat
10 hours ago, cafea_mare said:

Nu stiu de ce dar cand v-ati mutat pe jandarmeriei nu v-am dat mai mult de 1 iunie in zona. Eram optimist se pare. Nici o luna nu ati facut acolo. 

Nu am apucat sa va vizitez dar erati pe lista. Nu m-ati convis ca sa va trec la inceputul listei.

Motivul principal pentru care am vrut spa ul de acolo a fost sa putem oferi o gama larga de servicii tinand cont de ce aveam acolo (tehnic). (bazine, sauna etc). Dar cum nu avem voie sa le folosim nu are rost sa tinem tot spa ul

Si in plus majoritatea clientilor nostri prefera o locatie mai centrala

Asadar ne bucuram sa fim iarasi mai aproape de voi

Eu nu o sa incerc sa te conving, cand vrei tu sa incerci altceva o sa fim aici pentru tine esti invitat. Dar nu o sa insist cu asta. 

Postat
10 hours ago, cafea_mare said:

La 5 km de spa la alt salon de multe ori este coada, se asteapta in masini un loc liber. Intr-adevar sunt si mai multe fete, dar nu se face sex acolo.

Problema era de servicii, pretul scazut nu a atras asa mult.

Intr-adevar centrul capitalei aduce mai multi clienti fara sa aveti batai de cap

Sa sti ca ofertele noastre speciale pro client cat si atitudinea noastra pro client in cel mai mic detaliu intotdeauna au functionat ok. Si celor care vin la noi le place asta. 

Asta am zis si noi daca nu putem folosi bazinele si zona spa macar sa fim in centru. 

Personal nu m-a deranjat acel salon langa noi, cred ca fiecare din noi avem clientii nostri. 

Legat de comentariul tau sa sti ca nici la noi nu se ofera servicii sexuale, no sex, doar servicii de masaj de relaxare si erotic. 

Postat

Astazi alaturi de frumoasa mea colega Beatrice va invitam la noi sa ne relaxam impreuna. 

Ne gasiti in centru in locatia noastra noua langa Biserica Boteanu. (Zona Universitate Ateneu). 

Va asteptam cu mare drag

Oferta speciala de doar 120 lei pentru sesiunea de masaj o avem si astazi si saptamana urmatoare pana in ora 18 00 si apoi va fi doar 150 lei.

Hot KISS

0733275669

Postat

Revizitat Diana, pentru mine nota 10 ca de obicei, apartamentul e super ok, baia ok, sper ca data viitoare sa reușesc sa o revizitez si pe Beatrice sau poate pe amândouă, din punctul meu de vedere ambele sunt minunate și am ceva timp de când merg doar la ele.

• Inimioara 1

• Oras:Fantasy Fuck Land
  • Oras:Fantasy Fuck Land
Postat
4 hours ago, gabriel2110 said:

Revizitat Diana, pentru mine nota 10 ca de obicei, apartamentul e super ok, baia ok, sper ca data viitoare sa reușesc sa o revizitez si pe Beatrice sau poate pe amândouă, din punctul meu de vedere ambele sunt minunate și am ceva timp de când merg doar la ele.

bine spus colegu' subscriu de ceva timp in putine locuri gasesc un masaj ok si un tratament ok si la pret corect. de fiecare data cand am nevoie de un masaj ma gandesc ori la Beatrice daca am chef de joaca ori la Diana daca am nevoie de un masaj bun adanc de relaxare. 

• Like 1
  • Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...