Sari la conținut

Drăgălașa! ♥️0720106205

Postări Recomandate

• Oras:Navodari
Postat
Acum 7 ore, johndoe23 a spus:

alta cu topic degeaba, 2 pagini, pretul sus.. 

vorbit azi cu ea pe whatsapp " eu: daca pot avea parte de o intalnire cu tine ce implica sarutari, 69 daca ai tocuri

ea: Nu 😀.

eu: nu ce ?

ea: Nu se poate face 69, sărutări .
Si tocuri pentru ce anume ți-ar plăcea ?

eu: LOL in my mind

bine ca ceri 300, succes.

S-a mai discutat ca oferta ei e pentru aia "wifeless"!

• Oras:C-ta
  • Oras:C-ta
Postat

Salut baieti !

Am cont de mai multi ani, dar nu am facut niciodata o recenzie.Stiu ca nu e frumos din partea mea..multi vor zice ca doar ma folosesc de informatiile de pe forum si atat..🤪
Am fost la Adela de vreo 2 ori si sincer nu am regretat deloc.

Super drăguță, vorbăreață si spre deosebire de alte pustoaice tine la gluma.

Locația peste drum stadion portul in scara unde au activat Vicki si Moni mai multi ani.Apartament mai vechi dar ea chiar se straduie sa sa mentina curatenia..

Actiunea a avut loc in dormitor dupa dusul facut in prealabil..De ce zic ca se merita sa o vizitati... pai e o fata foarte lipicioasa..o simti ca pe iubita din liceu/facultate.Nu dau prea multe detalii despre actiunea in sine, dar credeti-ma ca nu dezamageste.Am sfatuit-o sa mai revizuiasca preturile ca piata e cam saturata si nu e in plin sezon atunci cand se umple de turisti..Sper sa tina cont

Eu o recomand si voi reveni la ea ori de cate ori voi avea ocazia.

Oral : 10
Normal : 10
Comportament : 10 +

P.S: Promit ca voi mai face recenziibsi altor fete,dar sa merite asa cum merita posesoarea acestui topic.

Rog haterii sa se abtina !!!

• Like 4
  • Inimioara 1
  • Oras:București
Postat
Acum 10 ore, j&b a spus:

Salut baieti !

Am cont de mai multi ani, dar nu am facut niciodata o recenzie.Stiu ca nu e frumos din partea mea..multi vor zice ca doar ma folosesc de informatiile de pe forum si atat..🤪

Locația peste drum stadion portul in scara unde au activat Vicki si Moni mai multi ani.Apartament mai vechi dar ea chiar se straduie sa sa mentina curatenia..

Actiunea a avut loc in dormitor dupa dusul facut in prealabil..De ce zic ca se merita sa o vizitati... pai e o fata foarte lipicioasa..o simti ca pe iubita din liceu/facultate.Nu dau prea multe detalii despre actiunea in sine, dar credeti-ma ca nu dezamageste.Am sfatuit-o sa mai revizuiasca preturile ca piata e cam saturata si nu e in plin sezon atunci cand se umple de turisti..Sper sa tina cont

P.S: Promit ca voi mai face recenziibsi altor fete,dar sa merite asa cum merita posesoarea acestui topic.

Îți mulțumesc frumos pentru recenzie ❤️

Te pup și te aștept cu drag la mine 🤗🤗!

• Membru Premium
  • Telefon: 1234567890
  • Oras:constanta
Postat

miroase a discount sau autorecenzie

• Like 2
  • Minus 2
  • Membru Premium
Postat
Acum 16 ore, g2br13l a spus:

N-are cum autorecenzie. 

dece nu? parca nu poate sa creieze un user nou sa se recenzeze cocoana

• Like 2
  • Oras:Constanta
Postat
42 minutes ago, scarlxxrd said:

dece nu? parca nu poate sa creieze un user nou sa se recenzeze cocoana

Cum dreaq te mai suporta pamantul asta?? 

• Like 1
  • Minus 1
  • Membru Premium
Postat

zaaaat pasarica, nu comenta cand vorbesc barbati intre ei

• Like 2
  • Membru Premium
Postat
Acum 20 ore, g2br13l a spus:

Poate, doar ca userul care a făcut recenzia are cont din 2013. 

mda account din 2013 cu doua postari, clar cumparat de la vreun baietel destept care face bani pe forum cu conturi vechi pt credibilitate ridicata.

• Like 2
Postat
4 hours ago, scarlxxrd said:

mda account din 2013 cu doua postari, clar cumparat de la vreun baietel destept care face bani pe forum cu conturi vechi pt credibilitate ridicata.

Sint ferm convins ca te-ai dus prea departe. Nu e cazul aici pe acest site. 

• Like 1
  • Minus 1
Postat
La 02.04.2021 la 23:00, j&b a spus:

Salut baieti !

Bunucutza recenzia! E clar ca ai fost mai timid-retinut atatia ani, da' cand ai intalnit-o pe Adela, te-ai eliberat de retineri si.... ai finalizat paicea! Tess D'uberville al forumului!☺

Nu sunt hater, nici fakelover!

• Like 1
Postat

Salutare, 

Vreau sa va povestesc ce am patit duminica cu domnisoara.

Am luat legatura prin mesaje si-mi spune ca este ocupata o ora.

Dupa aceasta imi trimite mesaj ca este libera. O sun si stabilesc sa merg la locatie. Ajung in zona stadionului Portu si o sun. Imi spune ca nu m-ai are prezervative si se duce sa cumpere de la un magazin din zona si sa o astept 10 minute. Zic ok.

La cateva minute primesc mesaj pe whatsApp ca a venit proprietare si nu ma poate primi. 

Las la aprecierea voastra. 

• Like 3
  • Trist 1
Postat
Acum 6 ore, ionica2000 a spus:

Salutare, 

Vreau sa va povestesc ce am patit duminica cu domnisoara.

Am luat legatura prin mesaje si-mi spune ca este ocupata o ora.

Dupa aceasta imi trimite mesaj ca este libera. O sun si stabilesc sa merg la locatie. Ajung in zona stadionului Portu si o sun. Imi spune ca nu m-ai are prezervative si se duce sa cumpere de la un magazin din zona si sa o astept 10 minute. Zic ok.

La cateva minute primesc mesaj pe whatsApp ca a venit proprietare si nu ma poate primi. 

Las la aprecierea voastra. 

Pasta cu apropitara si cu chiria daca n-am auzit-o de sute de ori! Cata lipsa de imaginatie pe trainerii FTlor!

• Like 1
Postat

Băieți, terminați cu răutățile  🤗

Proprietarei nu i plăcea pisica mea,ca urmare m am mutat undeva mult mai intim,pe lângă casă de cultură,unde vă și aștept să mă vizitați de casă nouă 😘

Postat
13 hours ago, Adela said:

Băieți, terminați cu răutățile  🤗

Proprietarei nu i plăcea pisica mea,ca urmare m am mutat undeva mult mai intim,pe lângă casă de cultură,unde vă și aștept să mă vizitați de casă nouă 😘

Venim venim , poti sa ne astepti mult si bine

• Minus 1

• Oras:Vulvsville
  • Oras:Vulvsville
Postat

Fost ka ea acum cateva zile, aceleasi tarife binecunoscute, locatia actuala in spatele casei de cultura.

decartat 150 pentru o finalizare, on scurt, apoi pus balonul si trecut la normal, fara sa intrebe ceva, nimic.

incercat un 69 insa am fost lovit de un refuz categoric. fk nici nu a fost vorba.

schimbat 2-3 pozitii si finalizat in prez, imbracat si dus am fost.

de revenit? nu la preturile astea.

un 100/200 cand nu gasesti altceva in zona eventual, hai treaca mearga.

• Like 3
  • Mersi 1
  • Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...