Sari la conținut

Va Aștept la Mine

Postări Recomandate

• Oras:Micro 5
Postat

Buna Sunt Andreea   poze reale dacă nu ofer bani înapoi și o fin gratuit   dacă pozele mele sunt fake serviciile mele sunt   , Oral nepr , Normal protejat accept orice poziție și orice fantezie va aștept 0744877255

Postat
Acum 6 minute, Andreea6666 a spus:

Buna Sunt Andreea   poze reale dacă nu ofer bani înapoi și o fin gratuit   dacă pozele mele sunt fake serviciile mele sunt   , Oral nepr , Normal protejat accept orice poziție și orice fantezie va aștept 0744877255

Profilul meu pe Publi24.ro https://publi24.ro/anunturi-utilizator-78d43dh25ig273h220973igi15hhffi7

• Oras:Targoviste
Postat

Buna Andreea, ar parea ca nu te-ai uitat la alte topice sa vezi cum se poasteaza avand in vedere ca tu ai creat 2 topice si o descriere grabita, ori nu prea le ai cu forumurile si internetul. 

Ne bucuram ca pozele sunt reale, dar daca tot creezi tu topicul tau un efort un pic mai mare o sa fie apreciat. Pentru ca momentan eu n-as incerca sa vin la tine la cat de grabita ai fost sa-ti faci reclama. 

Uite aici un exemplu foarte bun de topic facut de alta fata atunci cand a venit in targoviste: 

Postat

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...