Sari la conținut

Noua la voi în oras


Postări Recomandate

Vizitator Peti80
Reputație: 0

Va salut. 

Azi dupaamiaza am terminat munca un pic mai repede si vazand ca vremea e de stat ín casa, am zis ca nu am asa de multi bani sa le numar, asa ca am ales un rasfat. 😉

Cand am deschis forumul, m-am uitat la postarea recenta a domnisoarei Rebeca,avand poze interesante pe Publi, asa ca programare sí la ea direct.

Locatie: Zona Coresi, Zaharia Stancu, apartmant curat, dormitor si baie curata, cu prosoape- Am optat pentru o finalizare....haideti sa detaliez pe scurt intalnirea:

Pozele coincid cu realitatea(arata chiar mai bine in realitate) fata de papusa blonda, ín jur de 21-24 ani, inalta cc.165, corp super ok. Daca o vedeti pe strada, sigur ca va intoarceti cu privirea dupa ea 🤗

Ca si servicii: totul protejat, oral cu tente reale de deep, dar numai 8,5 pot sa dau...poate ca din cauza prezervativul, sau a faptului ca am fost primul client din Brasov - Fata pana acum a lucrat numai ín strainatate (asa mi-a relatat).Dupa ce ne-am gustat reciproc,.. la normal protejat(nota 9) chiar este stramta, cateva pozitii...la doggy chiar  participa la actiune sí iti da impresia ca ii place. Ce sa zic 🍾 la doggy nu cred ca am rezistat mai mult de 5 minute 🌋  Cadou 150/fin.

Dupa actiune ne-am socializat un pic ín bucatarie, lángra un duc sí tigara, fata fiind amabila sí atenta. Are sí o colega, am vazut- o numai din spate sí parea frumusica, bruneta , cc 22-25 ani, inaltime aprox. 160.

Ín sensul GFE, daca ar mai exersa, fata ar ajunge sí ín top, intrucat din punctul meu de vedere  ofera servicii bune sí chiar este frumoasa.

Pupici Rebeca.... Iar voua 😉 experiente placute

 

 

 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...