babuc 87 Posted February 12 Share Posted February 12 Daca ai si Anal in meniu, voi venii cu siguranta. Quote Link to post
Sexxxylarisa 1,508 Posted February 13 Author Share Posted February 13 Neata dragii mei sunt disponibila pt programari🥰🥰😍😘😘 Quote Link to post
dnllaustria 10 Posted February 14 Share Posted February 14 Acum 23 ore, Sexxxylarisa a spus: Neata dragii mei sunt disponibila pt programari🥰🥰😍😘😘 Neața, iubita!!! Ne răsfeți cu câteva poze noi pentru a închide gurile rele de pe forum si a ne determina sa facem o programare? 🥰😍😘 1 Quote Link to post
Sexxxylarisa 1,508 Posted February 14 Author Share Posted February 14 Neatza neatza disponibila pt programari😘😘 1 6 Quote Link to post
dnllaustria 10 Posted February 15 Share Posted February 15 Acum 21 ore, Sexxxylarisa a spus: Neatza neatza disponibila pt programari😘😘 Superba 😍🤩👏 Abia astept sa ne vedem 😘😛💋👅👄 Quote Link to post
Sexxxylarisa 1,508 Posted February 16 Author Share Posted February 16 disponibila pt programari😘😘 3 1 Quote Link to post
Sexxxylarisa 1,508 Posted February 20 Author Share Posted February 20 Disponibila pt programari 🥰🥰🥰 1 Quote Link to post
Sexxxylarisa 1,508 Posted February 24 Author Share Posted February 24 Neatza si daca tot suntem stresati din cauza crizei economice si a razboiului ,vreau macar sa va aduc zambetul pe buze 😁 cine va alege sa petreaca in compania mea jumatate de ora sau o ora va beneficia de cim sau cof😁😘asa ca dau startul la programari 😘pupici cu sclipici 😁😘😘 2 Quote Link to post
Sexxxylarisa 1,508 Posted March 5 Author Share Posted March 5 Disponibila pt programari 😘😘😘 Quote Link to post
Sexxxylarisa 1,508 Posted March 7 Author Share Posted March 7 Disponibila pt programari 😘😘😘 Quote Link to post
Sexxxylarisa 1,508 Posted March 8 Author Share Posted March 8 Disponibila pt programari 😘😘😘😘 Quote Link to post
hakanshun 7 Posted March 9 Share Posted March 9 Salutare Am vizitat-o si eu pe domnisoara Placuta celor ce prefera fetele mai plinute. on-8 np-9 Pentru prima intalnire ok Cadou: 100/200 1 Quote Link to post
Sexxxylarisa 1,508 Posted March 9 Author Share Posted March 9 Acum 7 ore, hakanshun a spus: Salutare Am vizitat-o si eu pe domnisoara Placuta celor ce prefera fetele mai plinute. on-8 np-9 Pentru prima intalnire ok Cadou: 100/200 Multumesc pt vizita ta si te mai astept 😁😘😘 sa ai o zi frumoasa!😘😘😘🥰 Disponibila pt programari 😘😘😘😘 Quote Link to post
Sexxxylarisa 1,508 Posted March 10 Author Share Posted March 10 Disponibila pt programari 😘😘😘😘😘😘 Quote Link to post
t2626 658 Posted March 10 Share Posted March 10 45 minutes ago, Sexxxylarisa said: Disponibila pt programari 😘😘😘😘😘😘 Ne mai încânți și pe noi cu câteva poze? Te pupic 😘😘❤️❤️❤️ Quote Link to post
Sexxxylarisa 1,508 Posted March 13 Author Share Posted March 13 Buna dragii mei sunt disponibila pt programari😘😘😘🥰🥰🥰 Quote Link to post
Sexxxylarisa 1,508 Posted March 16 Author Share Posted March 16 Buna dragii mei sunt disponibila pt programari😘😘😘🥰🥰🥰 1 Quote Link to post
Sexxxylarisa 1,508 Posted March 19 Author Share Posted March 19 Buna dragii mei sunt disponibila pt programari😘😘😘🥰🥰🥰 Quote Link to post
iahim7 20 Posted March 19 Share Posted March 19 Bună seara! Am mers în vizita la titulara topicului acum 2 zile. Am avut pofta de o fata cu forme și am nimerit bine. PROGRAMAREA a fost făcută telefonic cu o ora înainte și respectată. LOCAȚIA se afla în intersecția de la fostul restaurant Budapesta, la 1 minut de hotel Cantemir. Este putin dezordonata. Are și un cățel simpatic care o ajuta în acest sens. Larisa este o fata frumoasa, curata, cu forme, cu parametri exact cum ii prezintă (1,70 m și 80 kg). Fotografiile reflecta adevarul. Este sociabila, isteață și puțin aiurită. Ii recomand sa nu mai vorbească atât de vulgar. ON 8 Mi-a plăcut. Tendințe de deep, nu a fost atenta la oute, s-a ajutat puțin și de mână dar intr-un mod plăcut. NP 9 Imediat după oral a pus fesul și am trecut în poziția de tragere unde m-am bucurat de priveliștea fundului ei mare. Eu o voi vizita în continuare. 1 2 Quote Link to post
Sexxxylarisa 1,508 Posted March 21 Author Share Posted March 21 La 19.03.2022 la 21:09, iahim7 a spus: Bună seara! Am mers în vizita la titulara topicului acum 2 zile. Am avut pofta de o fata cu forme și am nimerit bine. PROGRAMAREA a fost făcută telefonic cu o ora înainte și respectată. LOCAȚIA se afla în intersecția de la fostul restaurant Budapesta, la 1 minut de hotel Cantemir. Este putin dezordonata. Are și un cățel simpatic care o ajuta în acest sens. Larisa este o fata frumoasa, curata, cu forme, cu parametri exact cum ii prezintă (1,70 m și 80 kg). Fotografiile reflecta adevarul. Este sociabila, isteață și puțin aiurită. Ii recomand sa nu mai vorbească atât de vulgar. ON 8 Mi-a plăcut. Tendințe de deep, nu a fost atenta la oute, s-a ajutat puțin și de mână dar intr-un mod plăcut. NP 9 Imediat după oral a pus fesul și am trecut în poziția de tragere unde m-am bucurat de priveliștea fundului ei mare. Eu o voi vizita în continuare. Ms pt vizita ta!😘te pup si te mai astept 😘😘😘 Disponibila pt programari 😘😘😘😘 Quote Link to post
Sexxxylarisa 1,508 Posted March 22 Author Share Posted March 22 Acum 22 ore, madmax123 a spus: colega Lary mai activeaza ? Da.activeaza o puteti suna pt detalii😘 Buna dragii mei sunt disponibila pt programari😘😘 Quote Link to post
Sexxxylarisa 1,508 Posted March 23 Author Share Posted March 23 Buna puiusorii mei sunt disponibila pt programari😘😘😘😘 1 Quote Link to post
t2626 658 Posted March 23 Share Posted March 23 21 minutes ago, Sexxxylarisa said: Buna puiusorii mei sunt disponibila pt programari😘😘😘😘 Ceva poze noi ne mai pui și noua? Te pup 😘😘😘😘 Quote Link to post
Sexxxylarisa 1,508 Posted March 24 Author Share Posted March 24 Buna dragii mei sunt disponibila pt programari😘😘😘🥰🥰🥰 1 Quote Link to post
Recommended Posts