Sari la conținut

O lume nebuna


Vizitator fytgl1

Postări Recomandate

Vizitator fytgl1
Reputație: 0

O lume nebună în care a ajuns să primeze partea financiară mai mult decât orice. Mulţi îşi vând sufletul diavolului pentru nimic. Pentru că nimic din toate cele adunate nu au însemnătate. Toate cerinţele materiale pornesc din golul sufletesc, din nevoia validărilor exterioare. Este un haos în care trăim şi este incalificabil pentru rasa umană de a accepta tacit toate aceste fenomene cadaverice care ne înconjoară. Ne bucurăm şi ne trăim viaţa lângă ghena de gunoi fără ca mentalitatea noastră să conceapă pericolul şi suferinţa celor de lângă noi. Tacit acceptăm degradarea umană şi perpetuarea haosului prin încălcarea legilor naturii umane.

Prin dorinţa şi aspirarea atât de acerbă către partea materială a acestei lumi nu facem decât să ne dezumanizăm şi să ne lăsăm sufletul în beznă. Întreabă un vârstnic dacă în ultima perioadă de viaţă îi mai pasă de ce a dobândit financiar. Priveşte un cadavru şi întreabă-te dacă arată mai fresh şi mai mulţumit cu excursiile făcute la Saint Tropez şi viaţa cu de toate. Şi crezi că toate acestea mai au vreun rost? Poate că doar staţia în care sufletul îi va ajunge are mai mare importanţă şi asta pentru că viaţa nu se termină aici pe pământ. Pleci murdar şi plin de păcate sau limpede şi mulţumit?

Greutatea este în ce ai realizat pe plan sufletesc. Lucrezi la pasiunile tale şi la ce îşi doreşte sufletul tău cu adevărat sau te laşi pradă ispitelor ieftine şi efemere? Distrugi sau construieşti ceva în lumea asta?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...