Sari la conținut

Bataie de jok

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Am fost si eu curios si am citit discutiile dintre tine si dsoara in cauza. Inainte sa fii banat am citit ceva interesant undeva in ultimele tale interventii, Bossu: "Pisicule stau la mana ta, si stii ca orice decizie vei lua eu o voi respecta", asta ai scris! La fel ca si colegii mei iti zic, nu am absoulut nici un motiv sa intru cu tine in discutii contradictorii, dar numai respect nu a venit dupa...

• Like 2
  • Oras:Univers
Postat

Asa este stimabile patrick82 am spus ca stau la mana lui, dar oaree corect nu era sa fiu si eu tratat ca ceilalti doi.

Meritam si eu sa fiu pedepsit dar nu cred ca in halul ala.

Xtrey frate de aceea nu imi placee sa am prieteni uite cata perversitate ai in tinee fratee.

Te dai prieten si ma injunghiii pe la spatee fara nici o dovada.

NU sta nimeni in movuliul ala ma pis pe el eu am vrut sa cer doar niste explicatii de ce nu am fost tratat la fel ca Nico si Maddog.

Atata timp cat pisicu nu a detectat nimik in neregula pe PM demonstreaza frateee ca am convinss eu alti membrii sa se duca pe celalalat forum.

De undeee stii tu ca eu am convinss membriii aia sa se duca pe celalalt forum.

Doamnee apara-ma de dusmanii ca de prieteni pot sa ma apar singur.

Cred ca te bucuri enorm ca ai scapat de minee tineree xtreyyy ma astept ca pisicu sa te urcee in currand cu inka un gradd si la 1 luna sa iti dea si functiaa supremaa.

Chiar ca ti-ai aratat adevarata fata de golan care o ai xtrey.

Ca o fi adevarat sau nuu, nu inteleg de ce tot trebuie sa aruncatii voi cu pietre in altii de ce se intampla pe alte forumuri daca pisicu nu a detectat nimik in neregulaa.

Daca faceam reclama eram banat demult si nu mai aveam nimik ce comenta.

Pisiculee ai vreoo dovada ca eu am facut spam pe PM ti-a venitt ceva pe mailll pe filtruu pe primul cont ca stiu ca pe al doilea am facut la nervi?

Daca poate i-a invitat altcinevaaa si s-au dus sa scriee pe zona mea de activitate asta nu inseamna ca i-am invitat eu stimabilee xtrey.

Stiii vorbaa aia frate frateee dar se pacare ca invidia ii maree la tine cumetreee.

Cand o sa iti pierzii si matalee cat timp si-a pierdut Bosssulicaaa pe acest forum atunciii sa spui ceva de minee si a fost de placere ca nu ne da forumul de mancaree.

Ti-am spus nu era treaba ta ca stateam eu mai multt pe forum, oricine este liberrr doar sa citeasca sau sa faca ce doresteee.

Esti terminat rau fratee si imi pare rau ca am avut vreoo tangenta cu tinee se paree ca mi-am ales gresit prietenul.

Da ce ma mai miraaa doamnee de un prietenn ca este invidiosss cand sunt si rude de sange apropriatee care au invidiee foarte maree pe aproapele lui.

Se paree ca invidiaa era asa de maree pe xtrey ca vrea sa faca in asa fel incat sa imi fieee banatt si contul asta sa ma scoata din pepeni.

Sa traiesti maestree xtrey si sa ajungi mult mai sus ca mineee, doamne cata invidie si perversitate au unii in eiii.

• Oras:Iasington DC
Postat

Bosssule,ca sa fie tacamul complet,angajeaza NENE si niste bocitoare :(

Au fost useri banati cu o contributie infinit mai mare decat a ta pe acest forum,dar nici unul nu s-a jelit in halul asta...pan' la urma tu ce vrei,care-i scopul mesajelor tale interminabile si far' de substanta?

Rebranduieste-te in pula mea,daca vrei sa recenzezi bine,daca nu,fa ceva,fa-te troll,fa caterinca,fa orice,dar lasa-ne NENE cu postarile astea interminabile in care tu vrei,incerci,dar n-ai nimic a spune :(

Fa-te om,fa-te om..................... :))))))))))))))

• Oras:Timisoara
Postat

Bosssule,ca sa fie tacamul complet,angajeaza NENE si niste bocitoare :(

Au fost useri banati cu o contributie infinit mai mare decat a ta pe acest forum,dar nici unul nu s-a jelit in halul asta...pan' la urma tu ce vrei,care-i scopul mesajelor tale interminabile si far' de substanta?

Rebranduieste-te in pula mea,daca vrei sa recenzezi bine,daca nu,fa ceva,fa-te troll,fa caterinca,fa orice,dar lasa-ne NENE cu postarile astea interminabile in care tu vrei,incerci,dar n-ai nimic a spune :(

Fa-te om,fa-te om..................... :))))))))))))))

ba frate da pe tine cine te-o intrebat ceva de dai cu parerea?fa si tu ce a facut Bossu pt forum in pooola mea si dupa poti comenta :256 ce azi ma simt dracos rau si cu sange in vene....date la mine de nu ati convine ceva :256

• Oras:braila
  • Oras:braila
Postat

am citit printre randuri bossu ce ai scris ca na...ai cel putin 30 de randuri scrise. am retinut ca sunt invidios pe tine?  :slap2  pe ce mai anume exact? sa-mi dea +1 la grad? ma cac pe ele de grade :))

problemele de sanatate de care scrii in fiecare mesaj sunt cumva legate de cerebel? aberezi mult fratioare, n-am nimic cu tine, doar te rog sa termini cu telenovelele astea.

Postat

@ pisicuts

prietene, traiasca toata familia si neamul tau acum in ajun de sarbatori, te rog eu mult, asa cum nu te-am rugat niciodata, da-i bossu'lui asta culoarea inapoi ca gest marinimos al tau in prag de an nou. cred ca se va jura pe carne de porc ca nu va mai face nazbatii, iar pe noi ne vei scuti de interminabile lamentari si repetari furibunde. pe cuvant la cat se plange imi vine mie sa-mi tai venele!!! a devenit evident ca nu o face din mandrie si orgoliu, ci ca este absolut dependent de atentia de aici, mai ales aia de care l-ai privat. este limpede ca se afla in sevraj de cand l-ai izgonit si ne cam dau lacrimile ptr suferinta lui! cred ca in intervalul asta de cand i-ai luat jucaria, ca un grinch veritabil, s-a dus si la biserica sa aprinda lumanari in speranta ca nu-l vei da uitarii. uite, ia-mi mie toata culoarea si dai-o lui daca te ajuta la ceva! numai nu pot sa mai rezist sa vad un om mare ajuns la disperare sa se smiorcaie in halul asta! a depasit jenant de mult!!!

in speranta in care apelul meu ti-a atins o coarda sensibila (no pun intended), toate cele bune si sarbatori fericite in sanul familiei tale!!!

P.S. ca sa nu zici ca mananc rahat degeaba, iti atasez si poze ca sa vezi rezultatul produs!!!

post-46187-0-18992300-1387116766_thumb.jpg

• Like 3
Postat

Chane'le,da' ce-a facut ma bosssu atat de iesit din comun si n-au facut alti useri care au fost banati?

Euflo96,Scrat,Cautatorul,Obsedatu,Moxu,Tarfu,Nellu76 si mai sunt....useri care au avut un cuvant greu de spus pe forumul asta...s-a plans vreunul din cei enumerati mai sus in halul asta? A facut vreunul circul asta jalnic pe care il tot face bosssu ?

Ce face el este de toata jena...penibil!

Johnholmes,bine punctat!

• Like 1
Postat

Offf doamneee rautaciosilorr am dorit doar niste explicatiiiii.

Se pare ca nu au venit nu plangee  nimeni dupa functia aaiaa disperatilor.

4  5 recenzii daca scot din joben si ma fac galben ce imi trebuie mai mult.

Vedeti-va de treburile voastree eu cu pisiscu am treaba nu cu voi.

Cu  ce este mai important platiniumul decat S.C pe care il pot atinge oricand.

Eu in comparatie cu altiii am fost mik copil

Vad ca pisicu nu vrea sa inchida topicu asta, inseamna ca face bani.

Sacalilor m-ati manca de viu, stati voi linistiti cu functiie, oricand daca vreau ajung macar S.C.

Ce imi trebuie mai multe.

Haideti sa traiti hooo ca nu plange nimeni am vrut sa va arat ceva nu ca plange cineva dupa un amarat de mov.

Daca mi-ar fi bagat in gura mai spuneam dar nu de asta am deshis aceste topikuri.

Ceao haide piscare acum de ce nu inchizi topiku.

Postat

:hihat  :hihat  :hihat  :hihat  :hihat Bosule fratili meu Pisicuts e mahmur a baut toata noaptea tremura ai este rau maine va lua masuri ai incredere in fratele tau Chanelu.....suntem betzi din nou asta am vrut sa spun :laugh2 rezolva problema fara stres

• Telefon: amada.dulcica
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: amada.dulcica
  • Oras:Bucuresti
Postat

@Bosssu,

Daca imi permiti si nu te superi, scrii extrem de mult, nimeni nu are rabdare sa citeasca tot.

De cand am intrat in lumea asta, mi-am luat multe pana am ajuns la niste concluzii:

Daca cineva sare in apararea ta, de cele mai multe ori are niste interese sau/si nu-i pasa de parerea celorlalti…

Eu nu mai cred in prietenii. Rar mai intalnesti oameni care fac ceva pentru ca asa simt, fara interes.

Deci dupa atata timp aici, tu inca speri ca o sa fie multi care o sa te sprijine?

Mai ales ca pe aici au fost destui care la un moment dat au luat-o razna, cu mine inclusiv…

Cand am crezut ca sunt neinteleasa, de fapt ma loveam de un zid cu alte interese si ma apuca frustrarea…

Nimanui nu-i pasa de nimeni si cel mai sanatos e sa nu speri ca o sa vezi dreptate (sau explicatii).

Vine ea de la sine cu timpul…

Cel mai simplu e sa treci peste si sa nu-ti mai pese. :hug1

Postat

am citit printre randuri bossu ce ai scris ca na...ai cel putin 30 de randuri scrise. am retinut ca sunt invidios pe tine?  :slap2  pe ce mai anume exact? sa-mi dea +1 la grad? ma cac pe ele de grade :))

problemele de sanatate de care scrii in fiecare mesaj sunt cumva legate de cerebel? aberezi mult fratioare, n-am nimic cu tine, doar te rog sa termini cu telenovelele astea.

nene nu am scriss de probleme de sanatate ca sa fac pe cineva sa ii fie mila de mine ca sunt sigur ca fiecare dintre noi avem unele.

am spus doar ca ii mai importanta sanatatea in viata si alte probleme  decat un amarat de cont.

ca o fi adevarat sau nu este treaba mea daca le am sau nu.

inseamna ca esti nemiloss rau fratee daca ai ajuns sa razi si de cineva care ar putea sa aibe probleme de sanatate.

ai fost un membruuu care se dadea prieten si culegeai informatiii pentru a da pe la spatee.

Uff uite sanatate maxima iti doresc.

Pisicule fa si mie un cadou de craciun si inchide acest topik.

Dupa zik astia ca bocesc prea mult pe aici.

Imi cer scuze daca v-am deranjat.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.