Jump to content

Loredana - 0765011023

Recommended Posts

Posted

Da colegu are si un neg pe o buca nu mai stiu care dar in poze il sterge

Pret coret , igiena Impecabila ( 150 cu 250 avea si ceva iepureste la 100 )

E cam greu cu programarile , eu am venit special pt Ea la Deva si cind s-a apropiat ora de intilnire ce sa vezi nu a mai raspuns si m-aa si blocat ( am patit de vreo doua ori cu ea la mine e PASS)

• Oras:Deva
Posted
Acum 3 ore, germanicul28 a spus:

Da colegu are si un neg pe o buca nu mai stiu care dar in poze il sterge

Pret coret , igiena Impecabila ( 150 cu 250 avea si ceva iepureste la 100 ) 

E cam greu cu programarile , eu am venit special pt Ea la Deva si cind s-a apropiat ora de intilnire ce sa vezi nu a mai raspuns si m-aa si blocat ( am patit de vreo doua ori cu ea la mine e PASS)

Eu am mai scris ca are probleme la cap

• Minus 1
  • Membru Premium
Posted
1 hour ago, Claudiu99991 said:

Bună a mai fost cineva la ea ? Am văzut ca a apărut iarăși la Deva..

Da, am fost eu.

S-a întors acum mult timp și și-a scos negul de pe fund....

• Like 1

image.gif.f1a96990b8d1195dd7245d020b73b6e2.gif

Posted

Am rămas în urmă cu recenziile dar am ales sa o las și mai târziu pentru că fata asta merită!

Am sunat la numărul din anunț, am primit adresa/bloc și am urcat la ea. Pozele din anunț îi aparțin, am fost primit în apartament și îmbrățișat, invitat la un pahar de suc. Că aspect pentru cei care nu o cunoașteți este o blonda cu sânii mari și fermi, 1.65 înălțime, 50kg, par lung, mereu cu zâmbetul pe buze și cu un zâmbet larg! 

Este foarte glumeața, vorbăreață, te face să te simți bine și știe cum să destindă atmosfera aducând buna dispoziție creând o ambianță plăcută!

Am optat pentru o finalizare pentru care am platit 150lei cu o.n și n.p. 

La oral este implicată! Te privește în ochi...zâmbește sau rade daca te vede că o privești, geme - parca ai face sex cu colega din liceu! Ii tot un hihihi/hahaha

La n.p am vrut sa fie on top să mă pot bucura de sânii aia frumoși și fermi pe care ii are! Face glume...uitate la mine în ochi nu la sâni! Oo la laaaa...ce-mi place! Etc

Locație: 6 o garsoniera curată dar cu mobilier și zugraveala învechită 

Atitudine: 10*

Servicii: 10

De revizitat! 

• Like 2
  • Telefon: -
  • Oras:Hunedoara
  • Telefon: -
Posted

La preturi a mai schimbat ceva? Ca serviciile sunt la fel

• Membru Premium
Posted

Locatia: Deva, HD

Modalitatea de contact (telefon, mess): 0765011023 || Wapp

Detalii: Am rascolit paginile meniului si n-am avut chef de surprize astazi. Stabilim contactul pe wapp undeva la amiaz, am revenit cu 20 min inainte de ora la care voiam, totul a decurs normal.

Blonda, corp slim, sanii mari 🥴,cur mic-mediu. Nu stiu daca se incadreaza 100% la slim dar nu este BBW, corp normal. Are o atitudine pro client, este deschisa, te face sa te simti ca acasa. Este simpatica, eu m-am simtit bine ! Inainte si dupa actiunea principala am fumat amandoi. Initial venisem pentru 1h dar a spus ca doar 30-40 min poate. Am lasat banii iar restul oferit l-am lasat cadou. Legat de garsoniera, era ingrijita pot spune - am vazut altele mai rele - aer conditionat in camera 😁. Nu am simtit mirosuri sau alte ciudatenii. 

Legat de servicii:

• Doar servicii clasice, fara extraterestii
  • FK
  • CIM
  • AP
  • 69
  • Cunilingus
  • Analingus
  • Mici fantezii in limita bunului simt
  • Servicii extra: COB - doar pe sani si nimic mai mult, + 50
  • Nu ofera alte servicii extra + $$, decat cel mentionat mai sus

** evident ca se tine cont de igiena in acordarea serviciilor

Programul de lucru: flexibil || programare cu 15-20 min inainte

Note:

• ON: nota 7 - a fost OK dar nu m-am dat pe spate, fara deep dar in schimb a fost cu lickiiing 
  • NP: nota 8 - implicata, sanii aia' ma obsedau 🤣, o pui in ce pozitie vrei, geme frumos
  • Bodykissing: nota 8 - bonus 🥰
  • Atitudine: nota 9 - este glumeata, zambareata, stie sa se faca placuta imediat, poti vorbii cu ea, este o fire deschisa. Despre GFE (un fictiv calificativ 8), eu nu cer asa ceva, pentru amatorii de serviciul acesta cred ca poate duce lucrurile la cu totul alt nivel. Cred ca atitudinea este piesa ei de rezistenta. Intre 'Atitudine' VS 'GFE' exista o diferenta, a nu se lasa confundate !🧐

Tarifare: 150 - 30 min ( 1 fin ) || 250 - 60 min ( 2 fin )

De revenit ? Da

• Like 2

"Sexul este o capcana a naturii pentru a evita disparitia." - Friedrich Nietzsche

Posted
Acum 8 ore, NoShowName a spus:

Locatia: Deva, HD

Modalitatea de contact (telefon, mess): 0765011023 || Wapp

Detalii: Am rascolit paginile meniului si n-am avut chef de surprize astazi. Stabilim contactul pe wapp undeva la amiaz, am revenit cu 20 min inainte de ora la care voiam, totul a decurs normal.

Blonda, corp slim, sanii mari 🥴,cur mic-mediu. Nu stiu daca se incadreaza 100% la slim dar nu este BBW, corp normal. Are o atitudine pro client, este deschisa, te face sa te simti ca acasa. Este simpatica, eu m-am simtit bine ! Inainte si dupa actiunea principala am fumat amandoi. Initial venisem pentru 1h dar a spus ca doar 30-40 min poate. Am lasat banii iar restul oferit l-am lasat cadou. Legat de garsoniera, era ingrijita pot spune - am vazut altele mai rele - aer conditionat in camera 😁. Nu am simtit mirosuri sau alte ciudatenii. 

Legat de servicii:

• Doar servicii clasice, fara extraterestii
  • FK
  • CIM
  • AP
  • 69
  • Cunilingus
  • Analingus
  • Mici fantezii in limita bunului simt
  • Servicii extra: COB - doar pe sani si nimic mai mult, + 50
  • Nu ofera alte servicii extra + $$, decat cel mentionat mai sus

** evident ca se tine cont de igiena in acordarea serviciilor

Programul de lucru: flexibil || programare cu 15-20 min inainte

Note:

• ON: nota 7 - a fost OK dar nu m-am dat pe spate, fara deep dar in schimb a fost cu lickiiing 
  • NP: nota 8 - implicata, sanii aia' ma obsedau 🤣, o pui in ce pozitie vrei, geme frumos
  • Bodykissing: nota 8 - bonus 🥰
  • Atitudine: nota 9 - este glumeata, zambareata, stie sa se faca placuta imediat, poti vorbii cu ea, este o fire deschisa. Despre GFE (un fictiv calificativ 8), eu nu cer asa ceva, pentru amatorii de serviciul acesta cred ca poate duce lucrurile la cu totul alt nivel. Cred ca atitudinea este piesa ei de rezistenta. Intre 'Atitudine' VS 'GFE' exista o diferenta, a nu se lasa confundate !🧐

Tarifare: 150 - 30 min ( 1 fin ) || 250 - 60 min ( 2 fin )

De revenit ? Da

LA ce te referi de "lickiiing"? 

Posted
Acum 7 ore, Dany2809 a spus:

LA ce te referi de "lickiiing"? 

Adică i a lins pula lu ăla ce a lăsat recenzia. Adică de jos până sus ca și pisicile când le arunci un os și ling pe el. 

Posted

Confirm tot de bine da fătuca asta. Nicolae Bălcescu, bl. 29 locație. A fost exact pe placul meu. O notă generală din partea mea 9 cu felicitări. De revenit clar. 

• Like 2