baba75 Reputație: 23 Postat Iulie 29, 2021 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Iulie 29, 2021 Vrajeala ieftina
skyrocket Reputație: 248 Postat Iulie 30, 2021 Postat Iulie 30, 2021 Acum 19 ore, TheKing15 a spus: puti a peste
Vizitator TheKing15 Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2021 Postat Iulie 30, 2021 :)) chiar ma amuzi, eu am fost doar ca a acceptat 2 finalizari la 150. Dupa am mai incercat si nu a vrut sa ma mai primeasca. in fine, trist ca in ultimul timp toata lumea acuza pw toata lumea pe forum
caine28 Reputație: 72 Postat August 18, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 18, 2021 Acuma câteva luni am fost la Timișoara cu ceva treabă,am vb cu ea pe Whatsupp mi-a cerut 100 de lei pe toată noaptea mi s-a părut ceva dubios rău de tot,mi-a trimis poze din garsoniera unde stă cu canapeaua,dar nu am fost că nu mi-a plăcut faptul că face și neprotejat și mi-a părut a fi și țeapă cum să ceri 100 de lei pe o noapte întreagă,PĂREREA mea este că are și ceva probleme cu capul,pozele sunt reale că am facebook ul ei,cine vrea să încerce baftă eu nu știu ce să cred despre ea
donjuan 100 Reputație: 706 Postat August 18, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 18, 2021 Mie mi-a cerut 100 de lei pentru o săptămână întreagă ! M-am speriat și am închis telefonul... Eu sunt mai slab cu duhul ! 🙏😕 3 3
localnictm Reputație: 517 Postat August 18, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 18, 2021 2 hours ago, donjuan 100 said: Mie mi-a cerut 100 de lei pentru o săptămână întreagă ! M-am speriat și am închis telefonul... Eu sunt mai slab cu duhul ! 🙏😕 Probabil e dusa .. oricum ce corp&cur fain are! Pentru anal m-as risca daca as stii sigur ca imi pot mentine erectia in timp ce sunt pregatit sa ma eschivez daca incearca sa ma injunghie. ... sau poate este glumeata de felui ei 3
alexdrs95 Reputație: 22 Postat August 18, 2021 Oras:Arad Oras:Arad Postat August 18, 2021 Cum e pe FB?
masculan Reputație: 34 Postat August 29, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 29, 2021 La 18.08.2021 la 14:56, alexdrs95 a spus: Cum e pe FB? Jordan Andreea ,dar mai bine nu ai cauta-o ca fura curent sau este usor retarda din cate imi dau seama. A venit sugestie de la 'feisbuc' cu profilul ei,i-am dat cere de prietenie acum ceva saptamani si astazi fara sa-i zic ceva am primit mesaj pe messenger de la ea: Jordan Andreea Today at 12:53 PM 12:53 PM Andreea https://scontent.fotp1-2.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-1/p100x100/170176232_5368865633155293_6948005608301127757_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-5&_nc_sid=7206a8&_nc_ohc=CdSyyPfoFzcAX80kJcf&_nc_ad=z-m&_nc_cid=0&_nc_ht=scontent.fotp1-2.fna&oh=b3424175792829bd05dd5295d6995652&oe=61516426 Nu iti este rusine sa ceri"friend"pe fb la persoane pe care nu le cunosti?Nu iti dai seama ca arati ca un ratat?Cine ar vrea sa colaboreze cu un RATAT? Am vazut mesajul si i-am dat block,imi state-au pe degete sa-i tastez niste cuvinte injositoare la mesajul ei fata de mine,dar mi-am dat seama ca-s mai destept si nu-mi pun mintea cu persoane usor retarde sau in ce stadiu o fi,asa ca am apelat la butonul de block. Ciocane tari colegi si fara evenimente neplacute! 3
bobi9h86 Reputație: 27 Postat August 30, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat August 30, 2021 La 03.04.2021 la 23:26, TheKing15 a spus: Am fost azi la domnisora cu pricina. Am intrat in apartament, ap e okey, curat, m-am dezbracat m-am cerut la dus ( dusul nu are “telefonul” :)) ) avea un prosopel si ceva sapun lichid, aici poate imbunatatii. ea arata ca in pozele de pe facebook am povestit un pic si am trecut la actiune. O suge ft bine, deep, facefuck, lent, hard, cum vrei tu. la poziti nu comenteaza, e supusa, face cum ii spui. anal, normal, ce vrei si cat duci. am platit 150 lei si am stat doua finalizari, nu s-a uitat deloc la ceas. am vorbit cu ea si de forum, era suparata ca nu stia cum sa puna anunt, sa scrie, etc... intre prima si a doua finalizare am povestit, am fumat o tigara, etc per total merita vizitat eu personal o sa mai trec pe la ea În ce zona?
skyrocket Reputație: 248 Postat August 30, 2021 Postat August 30, 2021 https://www.facebook.com/andreea.palici.5 Doamne ce retardata! :))))) Are niste video-uri de IQ 50 (maxim am zis!)
masculan Reputație: 34 Postat August 30, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 30, 2021 Acum 53 minute, skyrocket a spus: https://www.facebook.com/andreea.palici.5 Doamne ce retardata! :))))) Are niste video-uri de IQ 50 (maxim am zis!) Asta zice-am si eu... acum imi pare rau ca am avut tupeul nerusinat sa-i dau cerere de prietenie,dar ii bine ca s-a rezolvat pe cale amiabila mini-conflictul cu ajutorul butonului de Block,mare om cel care a inventat butonul de Block Dupa ce ca fura curent mai ii si urata,ma si minunez cum de-i da voie preotul sa umble dezgropata... Spor la ciocanit colegi si cat mai putine evenimente neplacute,chiar deloc sa nu fie,daca se poate.
cabal Reputație: -26 Postat August 30, 2021 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat August 30, 2021 Mor Am rămas bine la filmulețele alea, dar parca pe 150 2 numere, m-aș incumeta :))) 1
agness3 Reputație: 212 Postat August 30, 2021 Telefon: 0736019347 Oras:Timisoara Telefon: 0736019347 Oras:Timisoara Postat August 30, 2021 Mai nou toate damele de companie au Onlyfans https://onlyfans.com/u114607133 pentru cei curiosi si obsedati care ar plati sa le vada in videoclipuri 😄 20 lei vizionarea
bobi9h86 Reputație: 27 Postat August 31, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat August 31, 2021 La 03.04.2021 la 23:26, TheKing15 a spus: Am fost azi la domnisora cu pricina. Am intrat in apartament, ap e okey, curat, m-am dezbracat m-am cerut la dus ( dusul nu are “telefonul” :)) ) avea un prosopel si ceva sapun lichid, aici poate imbunatatii. ea arata ca in pozele de pe facebook am povestit un pic si am trecut la actiune. O suge ft bine, deep, facefuck, lent, hard, cum vrei tu. la poziti nu comenteaza, e supusa, face cum ii spui. anal, normal, ce vrei si cat duci. am platit 150 lei si am stat doua finalizari, nu s-a uitat deloc la ceas. am vorbit cu ea si de forum, era suparata ca nu stia cum sa puna anunt, sa scrie, etc... intre prima si a doua finalizare am povestit, am fumat o tigara, etc per total merita vizitat eu personal o sa mai trec pe la ea LOCAȚIE ? ? ?
fciuca Reputație: 312 Postat August 31, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 31, 2021 18 hours ago, masculan said: Asta zice-am si eu... acum imi pare rau ca am avut tupeul nerusinat sa-i dau cerere de prietenie,dar ii bine ca s-a rezolvat pe cale amiabila mini-conflictul cu ajutorul butonului de Block,mare om cel care a inventat butonul de Block Dupa ce ca fura curent mai ii si urata,ma si minunez cum de-i da voie preotul sa umble dezgropata... Spor la ciocanit colegi si cat mai putine evenimente neplacute,chiar deloc sa nu fie,daca se poate. tipa aceasta la cat e de nasoala trebe sa ne plateasca ea pe noi
extase Reputație: 398 Postat August 31, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 31, 2021 Acum 6 minute, pavelinio a spus: A mai fost cineva la ea ? Nici psihiatrul nu are curajul sa o viziteze din pacate.. 😂😂✌✌
vladracup Reputație: 41 Postat August 31, 2021 Postat August 31, 2021 Ce mortii tai tot lasi comentarii ?
extase Reputație: 398 Postat August 31, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 31, 2021 Acum 19 minute, vladracup a spus: Ce mortii tai tot lasi comentarii ? Da ce ma e mata de te ataci asa sau?? Daca e mata ma duc cu tot dragul sa ii dau o muie!!
vladracup Reputație: 41 Postat August 31, 2021 Postat August 31, 2021 Hai sa i dai , pe take ionescu sta . Vi maine ?
lord of dreams Reputație: 244 Postat Septembrie 1, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 1, 2021 Salut ,eu am incercat luni 30 aug sa vb cu ea si am stabilit ca fac o programare la ora 16 si resun la 15 30 pt confirmare si sa imi dea adresa exacta zicand duar zona Bucovina , cand resun nu raspunde ,mai incerc si in final imi raspunde ,ma ia ca ea nu se mai f.te si ca duar cand are ea chef si cand vrea p.la ei si ca sa o las in pace ,la care ii explic ca era vb pe bani si ca am vb mai devreme,si tot asa injurand inchide ,acum trageti concluzii voi ,o zi buna si sa ne auzim numai cu recenzii bune !
Membru Premium danp123 Reputație: 3363 Postat Septembrie 20, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Septembrie 20, 2021 Rasfoiam azi Publi... poate dau de o bunaciune! Nu ma invat minte, tot visez, desi (dupa estimarea mea... umila) cam 75% din anunturi folosesc poze false. Am vazut anuntul fetei, stiam ca ofera anal, asa ca am sunat. Primesc info despre servicii/tarife si locatie. ON+NP+AP la o finalizare = RON 150.00. Zona e Bucovina, iar printre blocuri sunt multe strazi cu sens unic... pe una din ele, la primul bloc pe dreapta. Ajung acolo, probleme cu interfonul, dar reusesc sa intru si sa ajung la usa ei. Deschide, fara jena, in curu' gol, numa cu tocurile din poze. Ma dezbrac, dau sa ofer banii - mi se spune "La final!". OK, daca asa e piesa... Ma duc la baie, utilata la minim, dar e OK. Inapoi in sufragerie, unde sex se face pe o canapea. Fata incepe cu un fel de striptease, care nu e prea reusit, din doua motive: primul ar fi ca e deja in curul gol... al doilea fiind ca nu prea stie (fara suparare). Ca o paranteza, am fost odata la un club de striptease in strainatate, unde pe langa faptul ca 90% din fete erau bune, BUUUNE si "tunate", una din ele a tras un spectacol pe scena, la bara, pe langa bara, pe podea... de ar fi sculat si mortii din morminte (mie erau sa-mi pocneasca capsele la shlitz - noroc ca erau Levi's 😁). In toate cluburile pe unde am umblat (mai ales afara, dar si pe la noi), ala a fost cel mai tare numar! Mai sa ejaculez in chiloti... si fata era cam la 3m de mine, deci nu mergea cu "dragostea la distanta"! Am chemat-o dupa la un separeu si am avut parte de o experienta mai intima. Dupa incercarea de striptease a urmat un ON f.f. bun, unde a luat-o pana in gat si incerca sa vada daca intra si coaiele! A lins peste tot, inclusiv in cur... Eu ma jucam, in timpul asta, cu degetele la pizda si cur (epilata, curatica). Am continuat cu un AP, eu in fund pe canapea si ea deasupra, cu fatza la mine. Ma jucam cu sanii si ne mai sarutam - ea a luat initiativa sa o scoata din cur si s-o bage in pizda, unde a inceput sa ofteze si sa se miste mai "cu foc". Am cerut din nou AP, asa ca s-a ridicat de pe mine si s-a pus pe spate pe manerul canapelei, cu cracii spre tavan. Eu, in picioare, intre cracii ei, priveam cum intra in cur si pompam, iar ea se misca putin si gemea. Am ejaculat intens! M-am pus din nou pe canapea... ca nu ma mai tineau genunchii! Ea a luat prezervativul si m-a sters cu servetele umede. Am plecat la baie pentru o spalare si m-am imbracat. Am dat banu', am vorbit "discutii" si am plecat. Pana aici arata ca orice recenzie... dar este un lucru de adaugat. Fata a avut un comportament cam de pre-adolescent, care a mai si scapat la bautura (se simtea miros). Nu-ti dai seama de la inceput, dar dupa max 5 minute observi ca vorbirea e mai lenta, ideile cam putine si sa o spunem pe-a dreapta: "sunt cam putini locatari la mansarda!" Si are si curiozitatea acelei varste: esti insurat? Ai copii? Unde ai fost in concediu? Ai fost singur? Am tot raspuns ce mi-a venit pe limba... Sa dau si note: - fata (aspect): 7.5 - pozele din Publi si de aici sunt reale, fata e destul de inalta, dar carnea molcuta pe ea (eu estimez ca are aproape de 40 de ani... cel putin asa arata). Parul ala lung si blond, prins intr-un fel de coc mai neglijent, arata bine. Sanii sunt mici spre medii, formele corpului frumusele! - fata (atitudine): aici e aici - ea se straduie, dar nu stie (nu poate?) mai mult. NU ma refer la sex, pentru ca acolo vrea si poate (iar eu cred ca e una care nu se preface de loc, intra in filmul ei si se simte bine). Eu notez cu 8. - ON: aici pot sa dau 9.5! E "ce trebe" (vorba unora) - n-am incercat CIM (nici nu stiu daca ofera - desi m-ar mira sa nu ofere) - NP: nu se noteaza - foarte scurt, din initiativa ei - AP: 9 - e bun, bun, dar se poate (ceva) mai bine! Nu o deranjeaza pozitii, marime, absolut nimic! O fata mai desteapta l-ar face de 11... - apartament: 7.5 - nu e rau, nu e nici bun. Baia utilata cu gel si prosopel curat (cam mic), actiunea pe canapea. Cumva noi n-am ajuns la orizontala, ci in tot felul de alte pozitii! De recomandat? De revenit? Sincer, la ambele raspunsul este: "NU STIU!" 5 3 1
pavelinio Reputație: 10 Postat Decembrie 26, 2021 Postat Decembrie 26, 2021 A mai fost cineva la doamna ? Eu nu reușesc nici cum sa ma înțeleg cu ea 😁
Impartial Reputație: 1548 Postat Decembrie 27, 2021 Oras:Univers Oras:Univers Postat Decembrie 27, 2021 Acum 19 ore, pavelinio a spus: A mai fost cineva la doamna ? Eu nu reușesc nici cum sa ma înțeleg cu ea 😁 Dacă îi spui cuvântul magic, ca tu cauti căldura, e ca si rezolvat.😂
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum