Sari la conținut

Loveea 0728368501


Postări Recomandate

  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Salut ,eu am incercat luni 30 aug sa vb cu ea si am stabilit ca fac o programare la ora 16 si resun la 15 30 pt confirmare si sa imi dea adresa exacta zicand duar zona Bucovina , cand resun nu raspunde ,mai incerc si in final imi raspunde ,ma ia ca ea nu se mai f.te si ca duar cand are ea chef si cand vrea p.la ei si ca sa o las in pace ,la care ii explic ca era vb pe bani si ca am vb mai devreme,si tot asa injurand inchide ,acum trageti concluzii voi ,o zi buna si sa ne auzim numai cu recenzii bune !

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Rasfoiam azi Publi... poate dau de o bunaciune! Nu ma invat minte, tot visez, desi (dupa estimarea mea... umila) cam 75% din anunturi folosesc poze false.

Am vazut anuntul fetei, stiam ca ofera anal, asa ca am sunat. Primesc info despre servicii/tarife si locatie. ON+NP+AP la o finalizare = RON 150.00. Zona e Bucovina, iar printre blocuri sunt multe strazi cu sens unic... pe una din ele, la primul bloc pe dreapta.

Ajung acolo, probleme cu interfonul, dar reusesc sa intru si sa ajung la usa ei. Deschide, fara jena, in curu' gol, numa cu tocurile din poze. Ma dezbrac, dau sa ofer banii - mi se spune "La final!". OK, daca asa e piesa... Ma duc la baie, utilata la minim, dar e OK.

Inapoi in sufragerie, unde sex se face pe o canapea. Fata incepe cu un fel de striptease, care nu e prea reusit, din doua motive: primul ar fi ca e deja in curul gol... al doilea fiind ca nu prea stie (fara suparare).

Ca o paranteza, am fost odata la un club de striptease in strainatate, unde pe langa faptul ca 90% din fete erau bune, BUUUNE si "tunate", una din ele a tras un spectacol pe scena, la bara, pe langa bara, pe podea... de ar fi sculat si mortii din morminte (mie erau sa-mi pocneasca capsele la shlitz - noroc ca erau Levi's 😁). In toate cluburile pe unde am umblat (mai ales afara, dar si pe la noi), ala a fost cel mai tare numar! Mai sa ejaculez in chiloti... si fata era cam la 3m de mine, deci nu mergea cu "dragostea la distanta"! Am chemat-o dupa la un separeu si am avut parte de o experienta mai intima.

Dupa incercarea de striptease a urmat un ON f.f. bun, unde a luat-o pana in gat si incerca sa vada daca intra si coaiele! A lins peste tot, inclusiv in cur... Eu ma jucam, in timpul asta, cu degetele la pizda si cur (epilata, curatica). Am continuat cu un AP, eu in fund pe canapea si ea deasupra, cu fatza la mine. Ma jucam cu sanii si ne mai sarutam - ea a luat initiativa sa o scoata din cur si s-o bage in pizda, unde a inceput sa ofteze si sa se miste mai "cu foc". Am cerut din nou AP, asa ca s-a ridicat de pe mine si s-a pus pe spate pe manerul canapelei, cu cracii spre tavan. Eu, in picioare, intre cracii ei, priveam cum intra in cur si pompam, iar ea se misca putin si gemea. Am ejaculat intens! M-am pus din nou pe canapea... ca nu ma mai tineau genunchii! Ea a luat prezervativul si m-a sters cu servetele umede. Am plecat la baie pentru o spalare si m-am imbracat. Am dat banu', am vorbit "discutii" si am plecat.

Pana aici arata ca orice recenzie... dar este un lucru de adaugat. Fata a avut un comportament cam de pre-adolescent, care a mai si scapat la bautura (se simtea miros). Nu-ti dai seama de la inceput, dar dupa max 5 minute observi ca vorbirea e mai lenta, ideile cam putine si sa o spunem pe-a dreapta: "sunt cam putini locatari la mansarda!" Si are si curiozitatea acelei varste: esti insurat? Ai copii? Unde ai fost in concediu? Ai fost singur? Am tot raspuns ce mi-a venit pe limba...

Sa dau si note:

- fata (aspect): 7.5 - pozele din Publi si de aici sunt reale, fata e destul de inalta, dar carnea molcuta pe ea (eu estimez ca are aproape de 40 de ani... cel putin asa arata). Parul ala lung si blond, prins intr-un fel de coc mai neglijent, arata bine. Sanii sunt mici spre medii, formele corpului frumusele!

- fata (atitudine): aici e aici - ea se straduie, dar nu stie (nu poate?) mai mult. NU ma refer la sex, pentru ca acolo vrea si poate (iar eu cred ca e una care nu se preface de loc, intra in filmul ei si se simte bine). Eu notez cu 8.

- ON: aici pot sa dau 9.5! E "ce trebe" (vorba unora) - n-am incercat CIM (nici nu stiu daca ofera - desi m-ar mira sa nu ofere)

- NP: nu se noteaza - foarte scurt, din initiativa ei

- AP: 9 - e bun, bun, dar se poate (ceva) mai bine! Nu o deranjeaza pozitii, marime, absolut nimic! O fata mai desteapta l-ar face de 11...

- apartament: 7.5 - nu e rau, nu e nici bun. Baia utilata cu gel si prosopel curat (cam mic), actiunea pe canapea. Cumva noi n-am ajuns la orizontala, ci in tot felul de alte pozitii!

De recomandat? De revenit? Sincer, la ambele raspunsul este: "NU STIU!"

  • Like 5
  • Mersi 3
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Ola, am fost la ea anul trecut, a zis la tel ca face oral normal anal si ca nu are probleme cu marimea, a zis ca suge pula toata, pana in gat. Cuvintele ei. De la telefon suna ca si cum era beata cred sau ceva nu e in regula cu ea. Ajungand la fata locului m-am prins ca e retardata. Locatie in bucovina, apartament vechi, o camera de deafasurat actiunra cu canapea, o oglinda. A inceput cu un dans cretin, avea o aura de zici ca era dusa cu pluta, ce cred ca este intr-o oarecare masura. M-am dezbracat, asezat pe canapea si ma uitam cum imi danseaza goala. A venit apoi la mine si a inceput sa ma suga, oral bun, am simtit si dinti, dar nu ma deranjeaza, imi place mai brutal. A bagat toata pula si coaiele in gura, gat, pana unde au ajuns. A facut oral, intre timp eu i-am bagat degetele in pizda si in cur, curata dar nu m-a tentat sa ii dau o limba in pizda nici in ruptu capului. A lins coaie, cur, suge si linge fara probleme, m-a plimbat prin camera si a supt-o si in genunchi, si din picioare si in oglinda...turneu zici ca era. Dupa un timp am zis sa puna prez sa ne futem. Prima pozitie a  fost la perete, s-a aplecat putin si i-am dat in pizda, a schimbat cu curu, iar pizda cur. Ca ib filme porno, fara jena si fara sa se planga, apoi m-a pus pe jos, a venit deasupra, a tot schimbat ba pizda ba cur, curat pana la capat prez, aici e bine. Apoi s-a pus pe canapea pe margine unde am futut-o iar in cur, destul de larg si usor a intrat, am pus-o la final capra si am facut ass gape iar cand mi-a venit sa ma termin, ca ma excita sa ii fac ass gape am dat prez jos si i-am dat-o sa o suga. M-am terminat in gura ei, a mers sa scuipe dupa, eu m-am spalat la chiuveta ca dusul era doar un furtun si asta a fost. I-am multumit si am plecat. 

Note

Aspect, un 7, slabuta, fara tate, carnea putin cam lasata

Atitudine, e retardata, ii dau un 9 ca gen o futi si te futi cu ea in toate pozitile, nu are inhibitii 

Locatie 5

Oral 9, aici e subiectiv, mie imi place mai dur, si am putut sa o fut in gura, o suge bine si poti sa o si futi in gura, plus fin orala.

Normal/Anal la fel, ambele gauri la fel de sparte, mai mult am futut-o in cur, mi-a placut, nu e chiar stramta, ii dau un 8 pentru cat de deschisa e sa o futi.

Dtd cred ca vreo 35 minute, nu m-am uitat exact pe ceas dar nu m-am simtit grabit, daca stateam si o ora si ne futeam nu zicea nimic, a fost acolo tot timpul nu s-a uitat dupa tel sau ceva.

Amenda 150 rin/fin.

De revenit? Aici ca minusuri mari le are cu programul, greu te inetelegi, iti zice sa vi, stai aiurea 20 min, nu iti raspunde la tel, apoi iti raspunde. O data cand m-am prog nu am mai ajuns la ea ca dupa ce am sunat m-a injurat la tel :)). Dar am prins-o in final, cum am zis, e retardata. Alt minus ar fi ca a propus sa imi dau prez jos si sa o fut asa in cur si ma pot termina in cur la ea. So....daca e sa revin doar daca am o pofta nebuna sa domin o femeie si sa o fut in cur pan ma plictisesc...dar atlfel zic pas.

  • Like 3
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
On 12/26/2021 at 4:02 PM, pavelinio said:

A mai fost cineva la doamna ? Eu nu reușesc nici cum sa ma înțeleg cu ea 😁

Nu cred că are toate țiglele pe acoperiș eu am sunat-o mi-a răspuns cu o voce rablagită zici că tocmai ieșise de la birt mi-a zis ceva de genul: ce tu ai să îmi dai100 de euro să vii la mine? Plus că m-a și înjurat. Nu mai înțeleg nimic, ce facem, ne futem sau ne cântărim, ciudată rău.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Da, greu am ajuns si eu la ea, dupa mai multe experiente la telefon ca ale tale 😅. E retardata, nu stiu ce e cu ea, dar cand am ajuns in final s-a comportat ok, cum am scris mai sus. Cine stie ce experiente o fi avut si ea cu clienti si e paranoica acum

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...