Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:In miscare
  • Oras:In miscare

Dragule, in primul rand felicitari pentru gagica ! ✌

Problema cu fututul noaptea e ca dupa ora 22.00 daca te plimbi cu masina exista riscul sa te cam intalnesti cu garda si pe pandemia asta s-ar putea sa te taxeze mai mult decat costul unei camere la Hotel Wiene.

Daca reusesti sa te incadrezi in intervalul de timp .... recomand Magura Uroiului(Simeria), si binecunoscutele zone cu traditie in Deva: Caprioara, drumul spre Cozia si drumul spre Carjiti.

Bafta si spor la "treaba" !

Link spre comentariu

Vezi sa nu arunci prezervativul afara pe geam, pt ca in America anilor 80 sau 90 s-a intamplat ceva groaznic pt un domn care n-avea unde sa faca o laba acasa (nevasta era in ultimele saptamani de sarcina, n-avea chef de sex) si a decis sa mearga undeva in apropierea unei paduri. A terminat, s-a sters cu un servetel si a aruncat servetelul pe geam... nestiind ca era scena unei crime (vechi de minim un an), si legenda spune ca criminalul se intoarce des la locul crimei s-o retraieasca (si de multe ori se masturbeaza acolo lasandu-si ADN-ul), si politia chiar daca nu monitoriza locul 24/7, revenea des la acel loc sa caut posibile urme lasate de criminal. Si ce-au gasit: un servetel plin de sperma...si au analizat-o. Credeau ca el e criminalul. Intreaga tara a aflat de gafa.:D   Saracul om nu voia altceva decat un pic de quality time, dar a devenit celebru in intreaga tara.:256

  • Like 1
  • Haha 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...