Sari la conținut

Blonda Auchan Titan - 0734537769


derwall

Postări Recomandate

  • Membru Premium
  • Oras:București
  • Oras:București

@Ana for you & @delusione, poate ca ar fi mai rezonabil sa renuntati la polemica asta. Oricum nu mai puteti schimba trecutul😋🤗

@Ana for you, nu esti incepatoare in domeniu.

Daca in semnatura ai afisa serviciile si tarifele , valabile pentru toti clientii, ar fi mult mai fair. Și alte detalii utile.

Daca totusi un client nu te respecta, care servicii in plus, nu este educat etc, ori nu il primesti,ori ii arati usa.

Stiu un caz de la o vecina de-a ta, care a avut un client la cosmetica.

Amabil la telefon , educat fata in fata , dupa epilare a inceput cu :

Arati foarte bine, imi faci OP si NP pentru 500 €, nu-i asa ?

Ea nu face asa ceva( am incercat si eu sa obtin...dar mereu pas elegant....si am fost de multe ori la ea...) , l-a refuzat. El tot mai insistent, nu ii venea sa creada.Cum , refuzi suma asta de bani ???

Pana cand ea i-a  aruncat hainele pe holul blocului, sa se îmbrace pe hol. A ieșit machomenul gol pe hol si dus a fost. După cum o știu eu, este in stare de așa ceva.

Foloseste întotdeauna prezervativul, absolut întotdeauna !

Dar ce facem in cazul cunnilingusului ?   Ca prea m-a incitat @sclav cu recenzia lui...Pot sa imi fac analize la zi...BTS si exudat faringian...etc....

Succes la clienti buni si sanatate maxima !😘🤗

 

 

  • Like 8
  • Minus 5
Link spre comentariu
  • Telefon: 0734537769
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 0734537769
  • Oras:Bucuresti

Buna!Ma numesc Ana,blonda,1,65m,55 kg,ochii căprui!Sunt o fata sociabilă cu bun simt,open-mind,te invit la o ședință de răsfăț si relaxare!Ofer masaj de relaxare,body to body si erotic cu o finalizare prin arta mesajului este 150ro  (30-40min) ,O oră 200ron,daca doriti si alte servicii putem discuta pe whatsapp sau la telefon mai multe!Programările se fac minim cu o oră înainte!Programul este de la 11:00 la 20:00 zilnic!In zilele libere atașeze poza la whatsaap cu zilele libere!Dacă nu raspund la tel sau mesaje înseamnă că sunt ocupată si va voi răspunde imediat ce pot!Dacă va trece mult timp de cand a-ți sunat nu va voi deranja doar daca imi lăsați mesaj ca va pot scrie!Nu vreau sa deranjez in momente inoportune!Va astept cu drag!Poze actualizate si profesionale(2) si normale făcute cu telefonul In urmatorul link:https://m.anuntul.ro/anunt-masaj-masaj-portia-ta-de-rasfat-si-z0l4PM

Link spre comentariu
  • Telefon: 0734537769
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 0734537769
  • Oras:Bucuresti
La 23.04.2021 la 15:09, sabinmeeee a spus:

Foarte înflorită, am fost și eu la domnișoara, mi s-a permis cunni pentru extra, nu este inclus în prețul masajului.

Pozele sunt ale ei, dar făcute de un profesionist, deci cumva nu reflectă realitatea.

Eu nu am fost impresionat nici de aspect nici de servicii. Pot spune că am avut o experiență de o intensitate medie. 

Recomand celor nepretențioși.

Am înțeles de la ea că majoritatea clienților vin pentru masajul clasic.

 

https://m.anuntul.ro/anunt-masaj-masaj-portia-ta-de-rasfat-si-z0l4PM    Poze actualizate făcute normal cu telefonul!Pentru "Nepretentiosi" ,Cum spune domnul! ;) pupici 

Link spre comentariu
Vizitator sclav...
Reputație: 0
Acum 3 minute, henry jullien a spus:

Cam cine esti tu....cu ce te ocupi?

Asta nu te priveste, crede-ma! ;)

Citat

Se simte un miros dubios in aer....

Ups... ia vezi, nu e de la tine? Poate te-ai scapat de emotii cand mi te-ai adresat. Stai linistit, se intampla multora chestia asta! 😂

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Acum 25 minute, sclav... a spus:

Asta nu te priveste, crede-ma! ;)

Ups... ia vezi, nu e de la tine? Poate te-ai scapat de emotii cand mi te-ai adresat. Stai linistit, se intampla multora chestia asta! 😂

Ma refeream la miros de peste....dar oups-nu te duce creierul.....Nu face nimic,important este sa fii sanatos....

  • Haha 3
Link spre comentariu
  • Telefon: 0734537769
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 0734537769
  • Oras:Bucuresti
Acum 7 ore, vicuta a spus:

Bună. Astăzi lucrezi? 

😁

Buna!Doar ce am revenit din liber!De maine începând cu ora 11:00 sunt disponibilă!Va astept cu drag😘😘🤗🤗

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Sa revin si eu cu info calde...dar mai putin entuziasmat decat a fost si este SCLAV..

Cu siguranta recenzia facuta de Sclav este foarte inflorita si posibil datorita faptului ca la momentul cand a facut-o a fost primul masaj erotic de care a avut parte !


PROGRAMAREA:

Am sunat la numarul de telefon din anuntul cu pricina.

Dupa ce am purtat in prealabil o conversatie la telefon, am decis sa stabilesc o programare pentru ora 15. Din pacate a trebuit sa revin si sa o anunt sa mute programarea pentru orele 15.30 !

Foarte amabila domnisoara a mutat programarea la orele 15.30 fara a imi reprosa absolut nimic ! 

LOCATIA Sector 3, Titan, Complex "Rasarit de Soare" langa LIDL

Ana este o blonda frumusica , cam 1,65 m, bine proportionata, sani frumosi stil para, bronzata, comunicativa.

Ajuns la locatie am lasat masina in parcarea de la LIDL ! 

Ma indrept catre adresa specificata sun la interfon, urc la etajul specficat de ea si spre surprinderea mea imi deschide domnisoara in cauza imbracata intr-un halat iar pe dedesubt doar sutienul si chiloteii !

Dupa cum obisnuiesc, pentru inceput prefer ca primele 10-15 minute sa stau la un pahar de vorba sa ma familiarizez cu prezenta ei ! 

Dupa ce am fumat 2 tigari si am stat noi putin de vorba despre diverse ne-am indreptat amandoi catre camera unde se petrece actiunea !

Dat fiind faptul ca aveam o ora de cand facusem dus, am considerat ca nu mai este necesar sa mai pierd timpul sa imi mai fac inca unul asa ca am dat jos hainele de pe mine si m-am facut confortabil pe masa de masaj ! 

Tin sa precizez ca eu sunt fan masaj si ca la orice sedinta de masaj stau minim doua ore ! 

Am decartat 400 de roni inainte de a ma aseza pe masa de masaj in ideea ca poate totusi voi fi tentat pe parcursul masajului sa imi satisfac si alte placeri urmand ca apoi daca era cazul sa mai achit diferenta in functie de serviciile alese!

In scurta conversatie avuta in bucatarie cat timp am si fumat mi-a specificat ca cuni este extra si taxeaza cu 50 de roni ! 

Oricat de ok ar fi domnisoara ca si prezenta si igiena, nu sunt adeptul cuni daca este taxat extra iar respectivei nu ii face placere ! 

In momentul in care decid sa fac cuni unei femei il fac din proprie initiativa dupa ce in prealabil am verificat ca totul este in regula iar starea mea de excitatie imi si permite sa fac asta ! 

Daca domnisoara respectiva nu este pe aceeasi unda cu mine sau nu exista o chimie intre mine si ea atunci nu va exista cuni ! 

Revenind la masaj, acesta a fost in conceptia mea un masaj de relaxare ok, pot spune binisor executat insa fara atentie in zona feselor si zona interfesiera fara absolut nici cea mai mica tenta de erotism care sa ma aduca intr-o stare de excitare !

Dupa cca 40 de minute de masaj doar pe spate am fost invitat pe canapea pentru o continua cu masajul erotic ! 

Din pacate si aici nimic care sa ma faca sa fiu asa entuziasmat precum colegul nostru SCLAV care dupa cum am spus ori nu are experienta in domeniul asta ori probabil s-a indragostit de domnisoara ori , ori 

Masajul " erotic" a inceput prin saruturi din partea domnisoarei in zona sfarcurilor si doar atat fara atentie la alte zone sau saruturi pe corp !

Apoi a pus putin ulei pe penis si a inceput o laba mecanica pot spune fara nici cea mai mica atentie in zonele adiacente fara nici un pic de senzualitate ! 

Masajul erotic din cate stiu trebuie sa fie ceva placut , sa te aduca intr-o stare de maxima excitatie insa fara senzualitate din partea maseozei acela nu mai este masaj erotic !

Va asigur ca frecventez de cel putin 5 ani masajul de relaxare cat si erotic si am intalnit de-a lungul timpului maseoze care intr-adevar stiu cu ce se " mananca " masajul erotic si desigur la un tarif mult mai mic ! 

Tin sa precizez ca igiena mea este absolut IMPECABILA ! Spre deosebire de domnisoara care chiar daca arata bine si nu am simtit mirosuri neplacute , este RASA si nu epilata dupa cum mi-a specificat la telefon si dupa cum am si observat imediat ce am inceput sa o ating !

Pentru mine cel putin este foarte deranjant sa pun mana pe o femeie si sa nu simt pielea catifelata ! La tariful perceput consider ca este de bun simt sa fie si serviciile oferite pe masura ! 

Eu personal ca si barbat am pretentiile astea pentru ca si eu la randul meu ma epilez complet cu pasta de zahar (nu ceara , nu aparat de ras ).

Actiunea in sine sa spunem ca a fost in total o ora( 40-45 min masaj pe masa de masaj si 10-15 min de " masaj erotic" pe canapea cu finalizare prin tehnicile masajului "laba" ! 

Timpul total door to door 1h40 min !

Achitat 400 de roni care cu mana pe inima va spun ca cel putin pentru mine este o investitie prost facuta ! 

Pentru actiunea in sine si serviciile oferite un pret real ar fi fost maxim 250 de roni ! De curiozitate la plecare am intrebat-o pe domnisoara (specficandu-i ca o intreb doar in scop informativ dat fiind faptul ca actiunea in sine doar masaj a fost de o ora iar timpul total door to door a fost de 1h40min ) cam care este tariful care il percepe in cazul asta ?

Raspunsul domnisoarei a fost " pai cam tot atat face" adica 400 roni !

Pai dupa niste calcule matematice raportat la timpul si tariful domnisoarei reiese ca 15 min costa undeva la 50 de roni ! Cum pentru 1h40 min din care doar 1h de masaj ajung sa platesc eu 400 de roni ! 

Va jur ca nu aveam de gand sa mai iau nici un ban inapoi insa nu am vrut sa plec cu impresia sa spunem ca am fost un fraier ! 

Asa m-am simtit la modul cel mai sincer o spun si daca stau bine si ma gandesc chiar am fost ! Totusi nu tot ce zoara se mananca ! 

Eu unul cel putin NU recomand celor care au asteptari la momente de senzualitate si nici pentru calitatea masajului in sine !

Din pacate asta e purul adevar ! Nu oi fi eu vre-un fat frumos insa platesc pentru niste servicii si ma astept sa am parte de ele in adevaratul sens ! 

 
TARIF:

150 lei/masaj plus diverse servicii extra, platite separat. Sau... fiecare cum se descurca. Eu... m-am descurcat. 🤣 si fara sa sper la inceput, iata ca in final am iesit amandoi super-multumiti. Ma simt ca un nou nascut! Ea, nu va uita prea curand suptul degetelor de la picioare, spasmele traite datorita limbutelor primite si... sperma de pe draperie si perete... 🙄

Merci, Ana!

Incepand de maine, cand ne vedem pe strada, ne vom spune iar "buna" si cam atat. Asta ne-a fost intelegerea si eu o respect... pana data viitoare cand ne-am propus sa incercam ceva nou.

NOTE:

- 9 - locatie - se ajunge usor, existand suficiente mijloace de transport in comun STB, dar nu exista statie de Metrou.

- 9 - garsoniera - intima, linistita, fara zgomote din vecini.

- 6 - maseuza - depunctat pentru lipsa erotismului si a senzualitatii in timpul masajului erotic si pentru faptul ca este RASA atat pe picioare cat si zona intima
                pentru mine nefiind o placere sa ma simt zgariat de firele de par care se simt chiar si a doua zi dupa ce te-ai ras ! 

Tin sa precizez ca aceasta recenzie am facut-o obiectiv fara nici cea mai mica suparare fata de respectiva sau alte motive de dusmanie !

ESTE O RECENZIE ABSOLUT REALA !

NU O RECOMAND celor care sunt mai pasionali sau cauta momente de erotism in adevaratul sens al cuvantului ! 

Cam aceasta a fost "scurta recenzie" adresata Anei.
 

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Acum 3 minute, krefeld a spus:

TARIF:

150 lei/masaj plus diverse servicii extra, platite separat. Sau... fiecare cum se descurca. Eu... m-am descurcat. 🤣 si fara sa sper la inceput, iata ca in final am iesit amandoi super-multumiti. Ma simt ca un nou nascut! Ea, nu va uita prea curand suptul degetelor de la picioare, spasmele traite datorita limbutelor primite si... sperma de pe draperie si perete... 🙄

Merci, Ana!

Incepand de maine, cand ne vedem pe strada, ne vom spune iar "buna" si cam atat. Asta ne-a fost intelegerea si eu o respect... pana data viitoare cand ne-am propus sa incercam ceva nou.

Acest text trebuie exclus din recenzia de mai sus facuta ! Am omis in a il exclude inainte de a publica recenzia ! textul ii apartine colegului nostru SCLAV .. 

Link spre comentariu
  • Telefon: 0722000000
  • Oras:In apropiere
  • Telefon: 0722000000
  • Oras:In apropiere

Pai cand ai platit 400 ron pentru ce servicii ai platit si pentru ce perioada?

 

Cam scumpe (a se citi FOARTE SCUMPE) serviciile.

Eu ma gandesc ca 200 este un pret corect pentru masaj erotic o ora cu diverse fantezii (FK, cuni...) fara fantezii doar masaj erotic pretul corect mi se pare 150. 

De aici pornind mi se pare corect 300 (maxim 350) pretul pentru masaj erotic doua ore cu fanteziile de mai sus.

 

Inteleg ca nici de revenit nu este...

Hai sa incercam pe cele cu astfel de preturi sa le aducem cu picioarele pe pamant!

Daca ele au clienti la tarife astronomice si servicii slabe considera ca meritata totul.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Acum 4 ore, krefeld a spus:

Sa revin si eu cu info calde...dar mai putin entuziasmat decat a fost si este SCLAV..

Cu siguranta recenzia facuta de Sclav este foarte inflorita si posibil datorita faptului ca la momentul cand a facut-o a fost primul masaj erotic de care a avut parte !


PROGRAMAREA:

Am sunat la numarul de telefon din anuntul cu pricina.

Dupa ce am purtat in prealabil o conversatie la telefon, am decis sa stabilesc o programare pentru ora 15. Din pacate a trebuit sa revin si sa o anunt sa mute programarea pentru orele 15.30 !

Foarte amabila domnisoara a mutat programarea la orele 15.30 fara a imi reprosa absolut nimic ! 

LOCATIA Sector 3, Titan, Complex "Rasarit de Soare" langa LIDL

Ana este o blonda frumusica , cam 1,65 m, bine proportionata, sani frumosi stil para, bronzata, comunicativa.

Ajuns la locatie am lasat masina in parcarea de la LIDL ! 

Ma indrept catre adresa specificata sun la interfon, urc la etajul specficat de ea si spre surprinderea mea imi deschide domnisoara in cauza imbracata intr-un halat iar pe dedesubt doar sutienul si chiloteii !

Dupa cum obisnuiesc, pentru inceput prefer ca primele 10-15 minute sa stau la un pahar de vorba sa ma familiarizez cu prezenta ei ! 

Dupa ce am fumat 2 tigari si am stat noi putin de vorba despre diverse ne-am indreptat amandoi catre camera unde se petrece actiunea !

Dat fiind faptul ca aveam o ora de cand facusem dus, am considerat ca nu mai este necesar sa mai pierd timpul sa imi mai fac inca unul asa ca am dat jos hainele de pe mine si m-am facut confortabil pe masa de masaj ! 

Tin sa precizez ca eu sunt fan masaj si ca la orice sedinta de masaj stau minim doua ore ! 

Am decartat 400 de roni inainte de a ma aseza pe masa de masaj in ideea ca poate totusi voi fi tentat pe parcursul masajului sa imi satisfac si alte placeri urmand ca apoi daca era cazul sa mai achit diferenta in functie de serviciile alese!

In scurta conversatie avuta in bucatarie cat timp am si fumat mi-a specificat ca cuni este extra si taxeaza cu 50 de roni ! 

Oricat de ok ar fi domnisoara ca si prezenta si igiena, nu sunt adeptul cuni daca este taxat extra iar respectivei nu ii face placere ! 

In momentul in care decid sa fac cuni unei femei il fac din proprie initiativa dupa ce in prealabil am verificat ca totul este in regula iar starea mea de excitatie imi si permite sa fac asta ! 

Daca domnisoara respectiva nu este pe aceeasi unda cu mine sau nu exista o chimie intre mine si ea atunci nu va exista cuni ! 

Revenind la masaj, acesta a fost in conceptia mea un masaj de relaxare ok, pot spune binisor executat insa fara atentie in zona feselor si zona interfesiera fara absolut nici cea mai mica tenta de erotism care sa ma aduca intr-o stare de excitare !

Dupa cca 40 de minute de masaj doar pe spate am fost invitat pe canapea pentru o continua cu masajul erotic ! 

Din pacate si aici nimic care sa ma faca sa fiu asa entuziasmat precum colegul nostru SCLAV care dupa cum am spus ori nu are experienta in domeniul asta ori probabil s-a indragostit de domnisoara ori , ori 

Masajul " erotic" a inceput prin saruturi din partea domnisoarei in zona sfarcurilor si doar atat fara atentie la alte zone sau saruturi pe corp !

Apoi a pus putin ulei pe penis si a inceput o laba mecanica pot spune fara nici cea mai mica atentie in zonele adiacente fara nici un pic de senzualitate ! 

Masajul erotic din cate stiu trebuie sa fie ceva placut , sa te aduca intr-o stare de maxima excitatie insa fara senzualitate din partea maseozei acela nu mai este masaj erotic !

Va asigur ca frecventez de cel putin 5 ani masajul de relaxare cat si erotic si am intalnit de-a lungul timpului maseoze care intr-adevar stiu cu ce se " mananca " masajul erotic si desigur la un tarif mult mai mic ! 

Tin sa precizez ca igiena mea este absolut IMPECABILA ! Spre deosebire de domnisoara care chiar daca arata bine si nu am simtit mirosuri neplacute , este RASA si nu epilata dupa cum mi-a specificat la telefon si dupa cum am si observat imediat ce am inceput sa o ating !

Pentru mine cel putin este foarte deranjant sa pun mana pe o femeie si sa nu simt pielea catifelata ! La tariful perceput consider ca este de bun simt sa fie si serviciile oferite pe masura ! 

Eu personal ca si barbat am pretentiile astea pentru ca si eu la randul meu ma epilez complet cu pasta de zahar (nu ceara , nu aparat de ras ).

Actiunea in sine sa spunem ca a fost in total o ora( 40-45 min masaj pe masa de masaj si 10-15 min de " masaj erotic" pe canapea cu finalizare prin tehnicile masajului "laba" ! 

Timpul total door to door 1h40 min !

Achitat 400 de roni care cu mana pe inima va spun ca cel putin pentru mine este o investitie prost facuta ! 

Pentru actiunea in sine si serviciile oferite un pret real ar fi fost maxim 250 de roni ! De curiozitate la plecare am intrebat-o pe domnisoara (specficandu-i ca o intreb doar in scop informativ dat fiind faptul ca actiunea in sine doar masaj a fost de o ora iar timpul total door to door a fost de 1h40min ) cam care este tariful care il percepe in cazul asta ?

Raspunsul domnisoarei a fost " pai cam tot atat face" adica 400 roni !

Pai dupa niste calcule matematice raportat la timpul si tariful domnisoarei reiese ca 15 min costa undeva la 50 de roni ! Cum pentru 1h40 min din care doar 1h de masaj ajung sa platesc eu 400 de roni ! 

Va jur ca nu aveam de gand sa mai iau nici un ban inapoi insa nu am vrut sa plec cu impresia sa spunem ca am fost un fraier ! 

Asa m-am simtit la modul cel mai sincer o spun si daca stau bine si ma gandesc chiar am fost ! Totusi nu tot ce zoara se mananca ! 

Eu unul cel putin NU recomand celor care au asteptari la momente de senzualitate si nici pentru calitatea masajului in sine !

Din pacate asta e purul adevar ! Nu oi fi eu vre-un fat frumos insa platesc pentru niste servicii si ma astept sa am parte de ele in adevaratul sens ! 

 
TARIF:

150 lei/masaj plus diverse servicii extra, platite separat. Sau... fiecare cum se descurca. Eu... m-am descurcat. 🤣 si fara sa sper la inceput, iata ca in final am iesit amandoi super-multumiti. Ma simt ca un nou nascut! Ea, nu va uita prea curand suptul degetelor de la picioare, spasmele traite datorita limbutelor primite si... sperma de pe draperie si perete... 🙄

Merci, Ana!

Incepand de maine, cand ne vedem pe strada, ne vom spune iar "buna" si cam atat. Asta ne-a fost intelegerea si eu o respect... pana data viitoare cand ne-am propus sa incercam ceva nou.

NOTE:

- 9 - locatie - se ajunge usor, existand suficiente mijloace de transport in comun STB, dar nu exista statie de Metrou.

- 9 - garsoniera - intima, linistita, fara zgomote din vecini.

- 6 - maseuza - depunctat pentru lipsa erotismului si a senzualitatii in timpul masajului erotic si pentru faptul ca este RASA atat pe picioare cat si zona intima
                pentru mine nefiind o placere sa ma simt zgariat de firele de par care se simt chiar si a doua zi dupa ce te-ai ras ! 

Tin sa precizez ca aceasta recenzie am facut-o obiectiv fara nici cea mai mica suparare fata de respectiva sau alte motive de dusmanie !

ESTE O RECENZIE ABSOLUT REALA !

NU O RECOMAND celor care sunt mai pasionali sau cauta momente de erotism in adevaratul sens al cuvantului ! 

Cam aceasta a fost "scurta recenzie" adresata Anei.
 

Buna recenzia colegu'!
Foarte corecta, obiectiva si cu comentariile potrivite. 😉

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Acum 4 ore, cafea_mare a spus:

Pai cand ai platit 400 ron pentru ce servicii ai platit si pentru ce perioada?

Salut colegu’ ! Initial cei 400 roni platiti la inceput au fost platiti in ideea ca voi sta initial 1h30 min la un masaj de relaxare si erotic cu finalizare iar mai apoi sa mai stau inca o ora la un masaj erotic cu cuni inclus si in cazul in care simt nevoia, sa am parte si de un oral si sex normal urmand ca apoi sa mai achit diferenta ! Pana la urma nu am mai achitat nimic insa de banii platiti dupa cum am si specificat am stat 1h40 min door to door insa tot timpul alocat masajului de relaxare si erotic a fost in total de 1h restul timpului de 40 min conversatie si imbracat/dezbracat ! In timpul masajului nu am avut parte nici de FK nici Cuni iar domnisoara de cate ori incercam sa o sarut pe gat pe coapse pe corp sau pe sani se retragea facandu-mi imposibil acest lucru cu specificatia ca se gadila ! 

Link spre comentariu
  • Telefon: 0734537769
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 0734537769
  • Oras:Bucuresti
Acum 6 ore, krefeld a spus:

Sa revin si eu cu info calde...dar mai putin entuziasmat decat a fost si este SCLAV..

Cu siguranta recenzia facuta de Sclav este foarte inflorita si posibil datorita faptului ca la momentul cand a facut-o a fost primul masaj erotic de care a avut parte !


PROGRAMAREA:

Am sunat la numarul de telefon din anuntul cu pricina.

Dupa ce am purtat in prealabil o conversatie la telefon, am decis sa stabilesc o programare pentru ora 15. Din pacate a trebuit sa revin si sa o anunt sa mute programarea pentru orele 15.30 !

Foarte amabila domnisoara a mutat programarea la orele 15.30 fara a imi reprosa absolut nimic ! 

LOCATIA Sector 3, Titan, Complex "Rasarit de Soare" langa LIDL

Ana este o blonda frumusica , cam 1,65 m, bine proportionata, sani frumosi stil para, bronzata, comunicativa.

Ajuns la locatie am lasat masina in parcarea de la LIDL ! 

Ma indrept catre adresa specificata sun la interfon, urc la etajul specficat de ea si spre surprinderea mea imi deschide domnisoara in cauza imbracata intr-un halat iar pe dedesubt doar sutienul si chiloteii !

Dupa cum obisnuiesc, pentru inceput prefer ca primele 10-15 minute sa stau la un pahar de vorba sa ma familiarizez cu prezenta ei ! 

Dupa ce am fumat 2 tigari si am stat noi putin de vorba despre diverse ne-am indreptat amandoi catre camera unde se petrece actiunea !

Dat fiind faptul ca aveam o ora de cand facusem dus, am considerat ca nu mai este necesar sa mai pierd timpul sa imi mai fac inca unul asa ca am dat jos hainele de pe mine si m-am facut confortabil pe masa de masaj ! 

Tin sa precizez ca eu sunt fan masaj si ca la orice sedinta de masaj stau minim doua ore ! 

Am decartat 400 de roni inainte de a ma aseza pe masa de masaj in ideea ca poate totusi voi fi tentat pe parcursul masajului sa imi satisfac si alte placeri urmand ca apoi daca era cazul sa mai achit diferenta in functie de serviciile alese!

In scurta conversatie avuta in bucatarie cat timp am si fumat mi-a specificat ca cuni este extra si taxeaza cu 50 de roni ! 

Oricat de ok ar fi domnisoara ca si prezenta si igiena, nu sunt adeptul cuni daca este taxat extra iar respectivei nu ii face placere ! 

In momentul in care decid sa fac cuni unei femei il fac din proprie initiativa dupa ce in prealabil am verificat ca totul este in regula iar starea mea de excitatie imi si permite sa fac asta ! 

Daca domnisoara respectiva nu este pe aceeasi unda cu mine sau nu exista o chimie intre mine si ea atunci nu va exista cuni ! 

Revenind la masaj, acesta a fost in conceptia mea un masaj de relaxare ok, pot spune binisor executat insa fara atentie in zona feselor si zona interfesiera fara absolut nici cea mai mica tenta de erotism care sa ma aduca intr-o stare de excitare !

Dupa cca 40 de minute de masaj doar pe spate am fost invitat pe canapea pentru o continua cu masajul erotic ! 

Din pacate si aici nimic care sa ma faca sa fiu asa entuziasmat precum colegul nostru SCLAV care dupa cum am spus ori nu are experienta in domeniul asta ori probabil s-a indragostit de domnisoara ori , ori 

Masajul " erotic" a inceput prin saruturi din partea domnisoarei in zona sfarcurilor si doar atat fara atentie la alte zone sau saruturi pe corp !

Apoi a pus putin ulei pe penis si a inceput o laba mecanica pot spune fara nici cea mai mica atentie in zonele adiacente fara nici un pic de senzualitate ! 

Masajul erotic din cate stiu trebuie sa fie ceva placut , sa te aduca intr-o stare de maxima excitatie insa fara senzualitate din partea maseozei acela nu mai este masaj erotic !

Va asigur ca frecventez de cel putin 5 ani masajul de relaxare cat si erotic si am intalnit de-a lungul timpului maseoze care intr-adevar stiu cu ce se " mananca " masajul erotic si desigur la un tarif mult mai mic ! 

Tin sa precizez ca igiena mea este absolut IMPECABILA ! Spre deosebire de domnisoara care chiar daca arata bine si nu am simtit mirosuri neplacute , este RASA si nu epilata dupa cum mi-a specificat la telefon si dupa cum am si observat imediat ce am inceput sa o ating !

Pentru mine cel putin este foarte deranjant sa pun mana pe o femeie si sa nu simt pielea catifelata ! La tariful perceput consider ca este de bun simt sa fie si serviciile oferite pe masura ! 

Eu personal ca si barbat am pretentiile astea pentru ca si eu la randul meu ma epilez complet cu pasta de zahar (nu ceara , nu aparat de ras ).

Actiunea in sine sa spunem ca a fost in total o ora( 40-45 min masaj pe masa de masaj si 10-15 min de " masaj erotic" pe canapea cu finalizare prin tehnicile masajului "laba" ! 

Timpul total door to door 1h40 min !

Achitat 400 de roni care cu mana pe inima va spun ca cel putin pentru mine este o investitie prost facuta ! 

Pentru actiunea in sine si serviciile oferite un pret real ar fi fost maxim 250 de roni ! De curiozitate la plecare am intrebat-o pe domnisoara (specficandu-i ca o intreb doar in scop informativ dat fiind faptul ca actiunea in sine doar masaj a fost de o ora iar timpul total door to door a fost de 1h40min ) cam care este tariful care il percepe in cazul asta ?

Raspunsul domnisoarei a fost " pai cam tot atat face" adica 400 roni !

Pai dupa niste calcule matematice raportat la timpul si tariful domnisoarei reiese ca 15 min costa undeva la 50 de roni ! Cum pentru 1h40 min din care doar 1h de masaj ajung sa platesc eu 400 de roni ! 

Va jur ca nu aveam de gand sa mai iau nici un ban inapoi insa nu am vrut sa plec cu impresia sa spunem ca am fost un fraier ! 

Asa m-am simtit la modul cel mai sincer o spun si daca stau bine si ma gandesc chiar am fost ! Totusi nu tot ce zoara se mananca ! 

Eu unul cel putin NU recomand celor care au asteptari la momente de senzualitate si nici pentru calitatea masajului in sine !

Din pacate asta e purul adevar ! Nu oi fi eu vre-un fat frumos insa platesc pentru niste servicii si ma astept sa am parte de ele in adevaratul sens ! 

 
TARIF:

150 lei/masaj plus diverse servicii extra, platite separat. Sau... fiecare cum se descurca. Eu... m-am descurcat. 🤣 si fara sa sper la inceput, iata ca in final am iesit amandoi super-multumiti. Ma simt ca un nou nascut! Ea, nu va uita prea curand suptul degetelor de la picioare, spasmele traite datorita limbutelor primite si... sperma de pe draperie si perete... 🙄

Merci, Ana!

Incepand de maine, cand ne vedem pe strada, ne vom spune iar "buna" si cam atat. Asta ne-a fost intelegerea si eu o respect... pana data viitoare cand ne-am propus sa incercam ceva nou.

NOTE:

- 9 - locatie - se ajunge usor, existand suficiente mijloace de transport in comun STB, dar nu exista statie de Metrou.

- 9 - garsoniera - intima, linistita, fara zgomote din vecini.

- 6 - maseuza - depunctat pentru lipsa erotismului si a senzualitatii in timpul masajului erotic si pentru faptul ca este RASA atat pe picioare cat si zona intima
                pentru mine nefiind o placere sa ma simt zgariat de firele de par care se simt chiar si a doua zi dupa ce te-ai ras ! 

Tin sa precizez ca aceasta recenzie am facut-o obiectiv fara nici cea mai mica suparare fata de respectiva sau alte motive de dusmanie !

ESTE O RECENZIE ABSOLUT REALA !

NU O RECOMAND celor care sunt mai pasionali sau cauta momente de erotism in adevaratul sens al cuvantului ! 

Cam aceasta a fost "scurta recenzie" adresata Anei.
 

Buna!Multumesc pentru recenzie!Bineinteles ca fiecare e liber sa isi exprime parerea Si vis a vis de corectitudinea fiecărei persoane ar fii cinstit daca tot ai avut timp să scrii o asa scurta recenzie sa precizez exclusiv toate detaliile!Referitor la masajul de relaxare,nu a fost doar pe spate am început cu tălpile,de aceea te-am si întrebat dacă te gâdili in talpă...după ce am terminat cu tălpile si eram pe gambe am auzit un sforăit...precizează te rog faptul că ai adormit...de aceea nici nu ai cum sa imi comentezi vis a vis de masajul de relaxare pentru ca ai dormit pe toata durata lui,masajul de relaxare a durat 55 minute dupa care te-am trezit si ne-am mutat pe canapea,intr-adevar la masajul erotic nu am fost foarte senzuala deoarece nu pot fii la fel cu toata lumea cum ti-am si spus cand am vorbit la tigare...Nu am simtit nici o mica compatibilitate intre noi,de aceea a iesit asa!Referitor la tarif,te-am taxat 400 ron deoarece la inceput nici tu nu ai stiut exact ce vrei,cat timp vrei si ce servicii!Dat fiind ca ai zis ba o ora cu all inclusiv(asta fiind 300 ron)plus inca 30 min masajele,adica o ora jumate ar fii fost 450 ron,apoi ai zis ca ai vrea cam 2 ore doar masajele si cunni...deci erai nehotarat si in privinta timpului si al serviciilor,cum sa te fii taxat in stilul asta?am facut un pret,daca nu erai de acord puteam foarte frumos sa anulam sau găseam  o alta solutie!Eu imi spun tarifele si serviciile de la inceput ,persoanele care ma viziteaza stiu exact ce vor si nu au mai existat neînțelegeri si nemulțumiri!Referitor ca sunt rasa ci nu epilata,ti-am spus că din pacate eu am niste chestii cu firele de par in piele...de la epilat!Si apropo eram rasa cu 2 ore inainte sa vii!Atunci cand o persoana are pretentiile foarte mari ar trebui sa caute ceva de lux si la preturi de LUX,daca 400 ron tie t-i s-a parut mult 2 ore iti dai seama...Cunni accept doar de la anumite persoane si da este contra cost deoarece eu nu am multe servicii extra,eu sunt axata pe masaje iar oralul si normalul dupa cum am precizat este totul protejat!La fel chiar daca sunteti epilati cu zahar sau altceva :))) nu va bag degetelele in fund,nu este unul din serviciile mele!In fine,Nu e nimeni perfect!Am gusturi dificile;prefer oamenii simpli si sinceri!;) Aaa si inca ceva eu fac SEX nu dragoste(ceea ce isi dorea domnul)Sunt o persoana înainte de toate nu pot falsa;)😘🤗

  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Buna Ana ! Te asigur ca nu am am dormit nici macar un pic pe toata durata masajului ! Nu obisnuiesc sa dorm cand vin la masaj ! Desigur , am omis sa specific ca masajul a fost efectuat si in talpi insa nu cred ca are chiar asa mare relevanta lucrul asta si consider ca masajul in talpi il putem incadra in conceptia mea tot in partea cu masajul pe spate ! Ca sa fiu mai bine inteles , masajul pe spate a cuprins ( masaj talpi, spate, picioare si maini si umeri ) ! Cu siguranta daca dormeam nu stiam sa specific toate zonele in care am fost masat ! Plus de asta daca dormeam nu auzeam nici cand ai asezat hartia, prosopul si toate cele pe canapea, inainte de a ma da jos de pe masa de masaj si a ma pune pe canapea ! Intr-adevar aveam o stare de somnolenta insa nu am dormit nici macar 1 sec ! La telefon te intrebasem foarte clar daca esti epilata iar tu ai spus ca da ! Daca tu nu stii sa faci diferenta intre epilat si ras nu vad cu ce sunt eu de vina ? Unde gresesc ! Tu oferi niste servicii Ana iar eu le platesc ! Oriunde ma duc si platesc ceva indiferent de situatie si imprejurari eu astept ca si servciul/produsul sa fie pe masura asteptarilor mele si a pretului ! Nu de putine ori am fost la diverse restaurante si nu am foat multumit de calitatea mancarii ! Te asigur ca nu am plecat de acolo fara a le reprosa nemultumirile mele ! Mi se pare ABSOLUT normal sa am pretentii din moment ce apelez/ consum niste produse /servicii cu preturi nu chiar mici !! Daca am dezinformat in vre-un fel prin recenzia facuta sau nu am fost onest atunci ai tot dreptul sa imi reprosezi si sa imi specifici ce si cum ! Te asigur ca sunt multe maseoze poate intr-adevar cu mai mica prezenta ca a ta sau poate chiar mai frumoase al caror masaj depaseste cu mult calitatea masajului tau ! Masajul erotic trebuie sa fie masaj erotic cu un anume grad de senzualitate indiferent de persoana ! Ce vina am eu ca nu poti fi tu pe aceeasi unda cu mine ? Nu am facut sex sau dragoste pana la urma sa conteze aspectul asta ! La masaj trebuie sa existe un anume fel de atingeri mai senzuale care sa te pot aduce in pragul excitarii si al placerii ! Ca si exemplu fac referire doar la un salon si anume Fantasy al caror maseoze stiu cum sa ofere un masaj erotic in adevaratul sens al cuvantului fara a mai aduce vb si de alte maseoze independente ! Oare acelea de ce pot si tu nu ? Daca nu poti atunci mi se pare corect sa nu mai oferi acest serviciu si sa ramai doar la sex oral normal daca tot nu esti adepta celor care vor sa faca dragoste sau putin sa mimeze ! Ti se pare cumva ca 400 de roni pentru o masaj de relaxare si “erotic “ si cca 40 de min de conversatie este un pret mic ? Iti garantez ca genul meu de barbat ar fi mana cereasca pentru multe escorte ca si caracter ma refer ! Dupa cum am si specificat nu sunt vre-un fat frumos insa caracterul meu, igiena si bunul simt mai rar il intalniti la cei care va viziteaza ! Eu am fost indignat de faptul ca nu a fost pe masura asteptarilor mele nici macar masajul ! Daca era ok masajul erotic si te vedeam ca te implici te asigur ca mai ramaneam inca o ora si pentru oral si normal ! Insa nu vad ce rost are sa continui daca nu este ceea ce trebuie ? 

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Acum 38 minute, Anaforyou a spus:

La fel chiar daca sunteti epilati cu zahar sau altceva :))) nu va bag degetelele in fund,nu este unul din serviciile mele

Nu ti-am cerut chiar deloc sa imi bagi degetele in fund dar daca nu stiai zona interesiera nu este totuna cu anusul ! Este o zona excitanta pentru noi barbatii daca suntem atinsi mai cu senzualitate ! Nu am cerut masaj prostatic ! Doar am precizat ca zona interfesiera nu a fost atinsa si nici zonele adiacente gem scrot testicule cat timp am stat pe masa de masaj ! Mai ai mult de invatat legat de tehnica si stil legat de masaj ! 

  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Apropo , daca tot spui ca te-ai ras cu doua ore inainte inseamna atunci ca este o problema cu aparatul de ras ! Schimba-l sau cauta unul mai de calitate ! Nu este ce trebuie ! La modul cel mai sincer am simtit usoare intepaturi pe piele din cauza firelor de par care ce-i drept nu erau vizibile insa se simteau ! Te asigur ca la epilarea cu zahar nu vei mai avea probleme cu foliculita ! Documenteaza-te , incearca apoi epilatul cu pasta de zahar iar imi vei da dreptate ! Daca doresti chiar te pot indruma catre cea care ma epileaza pe mine ! Are maini de aur iar rezultatul este perfect ! 

  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:București
  • Oras:București
Acum 4 ore, krefeld a spus:

Apropo , daca tot spui ca te-ai ras cu doua ore inainte inseamna atunci ca este o problema cu aparatul de ras ! Schimba-l sau cauta unul mai de calitate ! Nu este ce trebuie ! La modul cel mai sincer am simtit usoare intepaturi pe piele din cauza firelor de par care ce-i drept nu erau vizibile insa se simteau ! Te asigur ca la epilarea cu zahar nu vei mai avea probleme cu foliculita ! Documenteaza-te , incearca apoi epilatul cu pasta de zahar iar imi vei da dreptate ! Daca doresti chiar te pot indruma catre cea care ma epileaza pe mine ! Are maini de aur iar rezultatul este perfect ! 

Da, la 400 Lei inseamna ceva bani...si eu as fi avut pretentii inalte. 

Ca fapt divers, epilarea cu pasta de zahar a fost soc pentru mine, am crezut ca raman fara piele in zona genitala...brrrr, bleah !☺🤗😛😠

  • Like 5
  • Minus 7
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Acum 5 ore, derwall a spus:

Da, la 400 Lei inseamna ceva bani...si eu as fi avut pretentii inalte. 

Ca fapt divers, epilarea cu pasta de zahar a fost soc pentru mine, am crezut ca raman fara piele in zona genitala...brrrr, bleah !☺🤗😛😠

Da, intr-adevar doare putin insa dupa cateva sedinte de epilat nu mai este o durere insuportabila ! Comparativ cu epilarea cu ceara , epilarea cu pasta de zahar este cu 50% pot spune mai putin dureroasa si mult mai sanatoasa pentru piele cu rezultate pentru un timp mai indelungat ! Plus ca rupe mult mai putine fire de par si exista foarte mici sanse sa creasca frul de par pe sub piele ! 

  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Telefon: 0734537769
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 0734537769
  • Oras:Bucuresti
La 27.06.2021 la 13:17, krefeld a spus:

Buna Ana ! Te asigur ca nu am am dormit nici macar un pic pe toata durata masajului ! Nu obisnuiesc sa dorm cand vin la masaj ! Desigur , am omis sa specific ca masajul a fost efectuat si in talpi insa nu cred ca are chiar asa mare relevanta lucrul asta si consider ca masajul in talpi il putem incadra in conceptia mea tot in partea cu masajul pe spate ! Ca sa fiu mai bine inteles , masajul pe spate a cuprins ( masaj talpi, spate, picioare si maini si umeri ) ! Cu siguranta daca dormeam nu stiam sa specific toate zonele in care am fost masat ! Plus de asta daca dormeam nu auzeam nici cand ai asezat hartia, prosopul si toate cele pe canapea, inainte de a ma da jos de pe masa de masaj si a ma pune pe canapea ! Intr-adevar aveam o stare de somnolenta insa nu am dormit nici macar 1 sec ! La telefon te intrebasem foarte clar daca esti epilata iar tu ai spus ca da ! Daca tu nu stii sa faci diferenta intre epilat si ras nu vad cu ce sunt eu de vina ? Unde gresesc ! Tu oferi niste servicii Ana iar eu le platesc ! Oriunde ma duc si platesc ceva indiferent de situatie si imprejurari eu astept ca si servciul/produsul sa fie pe masura asteptarilor mele si a pretului ! Nu de putine ori am fost la diverse restaurante si nu am foat multumit de calitatea mancarii ! Te asigur ca nu am plecat de acolo fara a le reprosa nemultumirile mele ! Mi se pare ABSOLUT normal sa am pretentii din moment ce apelez/ consum niste produse /servicii cu preturi nu chiar mici !! Daca am dezinformat in vre-un fel prin recenzia facuta sau nu am fost onest atunci ai tot dreptul sa imi reprosezi si sa imi specifici ce si cum ! Te asigur ca sunt multe maseoze poate intr-adevar cu mai mica prezenta ca a ta sau poate chiar mai frumoase al caror masaj depaseste cu mult calitatea masajului tau ! Masajul erotic trebuie sa fie masaj erotic cu un anume grad de senzualitate indiferent de persoana ! Ce vina am eu ca nu poti fi tu pe aceeasi unda cu mine ? Nu am facut sex sau dragoste pana la urma sa conteze aspectul asta ! La masaj trebuie sa existe un anume fel de atingeri mai senzuale care sa te pot aduce in pragul excitarii si al placerii ! Ca si exemplu fac referire doar la un salon si anume Fantasy al caror maseoze stiu cum sa ofere un masaj erotic in adevaratul sens al cuvantului fara a mai aduce vb si de alte maseoze independente ! Oare acelea de ce pot si tu nu ? Daca nu poti atunci mi se pare corect sa nu mai oferi acest serviciu si sa ramai doar la sex oral normal daca tot nu esti adepta celor care vor sa faca dragoste sau putin sa mimeze ! Ti se pare cumva ca 400 de roni pentru o masaj de relaxare si “erotic “ si cca 40 de min de conversatie este un pret mic ? Iti garantez ca genul meu de barbat ar fi mana cereasca pentru multe escorte ca si caracter ma refer ! Dupa cum am si specificat nu sunt vre-un fat frumos insa caracterul meu, igiena si bunul simt mai rar il intalniti la cei care va viziteaza ! Eu am fost indignat de faptul ca nu a fost pe masura asteptarilor mele nici macar masajul ! Daca era ok masajul erotic si te vedeam ca te implici te asigur ca mai ramaneam inca o ora si pentru oral si normal ! Insa nu vad ce rost are sa continui daca nu este ceea ce trebuie ? 

"Ca si exemplu fac referire doar la un salon si anume Fantasy al caror maseoze stiu cum sa ofere un masaj erotic in adevaratul sens al cuvantului fara a mai aduce vb si de alte maseoze independente ! Oare acelea de ce pot si tu nu ? Daca nu poti atunci mi se pare corect sa nu mai oferi acest serviciu si sa ramai doar la sex oral normal daca tot nu esti adepta celor care vor sa faca dragoste sau putin sa mimeze ! Ti se pare cumva ca 400 de roni pentru o masaj de relaxare si “erotic “ si cca 40 de min de conversatie este un pret mic ? Iti garantez ca genul meu de barbat ar fi mana cereasca pentru multe escorte ca si caracter ma refer ! Dupa cum am si specificat nu sunt vre-un fat frumos insa caracterul meu, igiena si bunul simt mai rar il intalniti la cei care va viziteaza ! Eu am fost indignat de faptul ca nu a fost pe masura asteptarilor mele nici macar masajul ! Daca era ok masajul erotic si te vedeam ca te implici te asigur ca mai ramaneam inca o ora si pentru oral si normal ! Insa nu vad ce rost are sa continui daca nu este ceea ce trebuie ? "   - DE CE  ALTELE POT SI EU NU?Iti raspund cu alta întrebare:De ce la alti clienti le plac serviciile mele si revin săptămânal si nu comentează prețurile si sunt mulțumiți de fiecare dată si tie nu??Pentru ca fiecare persoana in parte e diferita si gusturile la fel!Nu pot fii pe placul tuturor!La fel si in cazul tau!Clientii mei sunt oameni normali,seriosi,apreciaza munca mea si pe mine ca persoana,sunt oameni cu functii bune care nu se complica si nu intra pe site -uri ca nu au nici timp si spun ca e simplu:Plătești ceva,probezi,Iti place,revii,Nu iti place numai revii!fără a intra în mai multe polemici si comentarii!Adevărați gentlemani!I si eu pe parcurs imi selectez clientii si prefer clientela despre care ti-am spus,adica o persoana care nu mi-a plăcut la prima programare a doua oara cand suna deja numai va putea ajunge la mine ca e deja la Block!Prefer să fac mai puțini bănuți cu oameni de calitate si nu mai mulți bănuți cu tot felul de oameni!Cei care doresc intr-adevar sa ma cunoască și să se simtă bine în compania mea ii astept la o ședință  cu drag si in functie de cum ma tratează asa ii voi trata si eu!In legatura cu igiena eu inteleg ca tu esti un bărbat căruia îi place igiena personala dar ca un sfat pe viitor cand te duci la masaj sau la o escortă,las-o pe ea sa faca remarca asta vis a vis de igienă ta!Dacă tu începi să te lauzi si sa te umbli ca altul mai curat ca tine numai exista...Stii cum e:LAUDA de sine nu miroase a bine!😘

  • Like 1
Link spre comentariu

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Draga Ana ! Incep prin a iti rapunde nu cu o intrebare ci prin a iti explica anumite aspecte care tin de aceasta discutie caci eu personal nu o consider polemica ! Prin urmare : acest site este conceput exact in ideea de a ne facilita , noua, clientii vostrii, alegerea asupra unei escorte sau a unei maseuze ! Prin aceasta recenziile care sunt facute , in marea lor parte ajuta la o buna selectare a unei escorte/maseuze ! Recenzia mea este dupa cum am spus obiectiva si absolut REALA fara a avea nici cea mai mica intentie de a te denigra sau a dezinforma alti utilizatori si eventuali clienti ! Acum treaba cu altora de ce le plac serviciile tale si mie nu ? Pai foarte simplu de inteles si de dedus ! Unii dintre clientii tai care iti sunt fideli si continuua sa vina la tine probabil ca sunt incepatori in ale masajului sau poate daca vin pentru alte servicii sunt atrasi de tine, de corpul tau etc .. ! Dupa cum am spus eu am o perioada ceva mai maricica de cand tot frecventez masajul atat de relaxare cat si erotic si desigur la momentul de fata eu consider ca avand o experienta vasta in domeniul asta sunt un barbat ale carui standarde sunt mai ridicate si automat un masaj erotic sau de relaxare reusit trebuie sa fie intr-un anume fel ! Problema te asigur ca este la tine deoarece cei 200 de roni pe care ii pretinzi si pe care eu ii platesc ca si client au aceeasi valoare cu acei 200 de roni pe care ii promesti si de la un altul cu care spui tu ca esti altfel si care tot revin la tine ! Deci in concluzie daca banii mei si ai celorlalti au aceeasi valoare de ce serviciile tale nu pot fi de aceeasi calitate atat pentru mine cat si pentru altii ? Iar in legatura cu spusele tale “Clientii mei sunt oameni normali,seriosi,apreciaza munca mea si pe mine ca persoana,sunt oameni cu functii bune care nu se complica si nu intra pe site -uri ca nu au nici timp si spun ca e simplu:Plătești ceva,probezi,Iti place,revii,Nu iti place numai revii!fără a intra în mai multe polemici si comentarii!Adevărați gentlemani!”    
As vrea sa stiu si eu ce te face pe tine sa consideri ca eu nu sunt serios , normal, sau un om cu caracter ! Cred ca sunt de 10 ori mai gentleman decat multi altii si nu cred ca are rost sa stau acum sa iti detaliez si sa fac in asa fel incat sa iti reconfirm ca sunt 100% serios si un adevarat gentleman ! Ai tu la cunostinta cumva , situatia mea financiara? Stii tu cumva ca nu am si eu vre-o mare functie in vre-o institutie a statului ? Sau pentru tine daca cei care nu au o functie nu mai sunt oameni cu caracter ? Prin toate acestea tu nu ai demonstrat decat ca esti deranjata de faptul ca ti-am lasat o recenzie pe care multi te asigur ca o impartasesc cu mine daca ai fost pe la tine si au un standard mai ridicat ! Cei care continua sa vina la tine si care vor veni au dreptul sa faca ce vor ! Sunt liberi ! Dar eu dupa cum am spus fara a te jignii, nu mai revin pentru ca serviciile oferite de tine cel putin pentru mine nu se ridica la nivelul cerintelor mele ! Iar despre faptul ca sunt epilat nu m-am laudat ci doar a fost un aspect pe care l-am subliniat in recenzie pentru a face o mica comparatie intre o igiena corespunzatoare si termenii de RAS si EPILAT ! Tu esti rasa nu epilata iar faptul ca , eu am simtit usoare intepaturi in putinele momente in care te-ai atins de mine nu a fost chiar o senzatie placuta pentru mine ! chiar daca, cum spui tu ca te-ai ras cu 2 ore inainte ! Nu concep ca eu ca barbat sa am o puele mai fina ca a unei femei ! Cu asta am incheiat discutia si sper ca am fost destul de explicit si pe intelesul tau ! Succes !

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...