Sari la conținut

Mina Tineretului aka Jessy 0737082522

Postări Recomandate

• pisicuts a setat ca important acest topic
Reputație: 132
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat
Acum 18 minute, Mina24 a spus:

PSX_20250725_121116.jpg

Jessy ți-au crescut țâțele, a trecut mai mult de un an de când am fost la tine, dacă te-aș vizita cred că ar fi noutate pentru amândoi. Spune-mi pot să încerc?

Reputație: 0
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Buna, care e locatia?

Postat
23 hours ago, Putere1 said:

Jessy ți-au crescut țâțele, a trecut mai mult de un an de când am fost la tine, dacă te-aș vizita cred că ar fi noutate pentru amândoi. Spune-mi pot să încerc?

De cand are silicoane? Nu a avut cand am fost eu.

Era un circ cu niste screenshot-uri prin februarie cu unul care a zis ca ii-a dat 3000 euro avans pentru servicii si fata ii-a dat teapa sau ceva asa. Sa nu-mi spui ca povestea a fost adevarata si fata is-a facut silicoane pe banii lui imediat dupa - ar fi cea mai tare poveste de teapa din istoria site-ului cred.

Oricum eu deja am lasat recenzia mea, nu era de revenit pentru mine in niciun caz. Nu ma mai surprinde nimic cu aud!

• Membru Premium
  • Oras:Error 404: Not found.
Postat
4 hours ago, Mina24 said:

PSX_20250610_150428.jpg.f6c0d7b90a2e93c177f7c0b997e27927.jpg

Vrei să ne spui că azi ești „întoarsă”?

• Haha 2

Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!

• Membru Premium
Postat
40 minutes ago, ccc4t said:

Care e locatia?

Aproape de Tineretului (sau Timpuri Noi).

Am fost pe la ea ieri, foarte drăgălașă și atentă, dar încă în recuperare după operație.

• Like 1

Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!

• Membru Premium
Postat

Am fost recent pe la ea (contact pe whatsapp) și totul a decurs foarte bine. În continuare mi se pare printre cele mai bune opțiuni pentru cine caută GFE. De asemenea, s-a recuperat aproape complet după operație (implanturile mamare), nu mai sunt limitări.
PS: Văd că nu a postat anunț, nu știu dacă lucrează numai cu persoane cunoscute acum sau acceptă și clienți noi.

• Mersi 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...