Mina24 Reputație: 1094 Postat Iulie 25 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 25 Dispo pana la 20:00 💋
Mina24 Reputație: 1094 Postat Iulie 26 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 26 Dispo pana la 20;00 💋
Mina24 Reputație: 1094 Postat Iulie 29 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 29 Dispo pana la 20:00 💋
Mina24 Reputație: 1094 Postat Iulie 30 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 30 Dispo pana la 20:00 💋
Putere1 Reputație: 132 Postat August 4 Oras:București Oras:București Postat August 4 Acum 18 minute, Mina24 a spus: Jessy ți-au crescut țâțele, a trecut mai mult de un an de când am fost la tine, dacă te-aș vizita cred că ar fi noutate pentru amândoi. Spune-mi pot să încerc?
ccc4t Reputație: 0 Postat August 5 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 5 Buna, care e locatia?
Mihai442 Reputație: 54 Postat August 5 Postat August 5 23 hours ago, Putere1 said: Jessy ți-au crescut țâțele, a trecut mai mult de un an de când am fost la tine, dacă te-aș vizita cred că ar fi noutate pentru amândoi. Spune-mi pot să încerc? De cand are silicoane? Nu a avut cand am fost eu. Era un circ cu niste screenshot-uri prin februarie cu unul care a zis ca ii-a dat 3000 euro avans pentru servicii si fata ii-a dat teapa sau ceva asa. Sa nu-mi spui ca povestea a fost adevarata si fata is-a facut silicoane pe banii lui imediat dupa - ar fi cea mai tare poveste de teapa din istoria site-ului cred. Oricum eu deja am lasat recenzia mea, nu era de revenit pentru mine in niciun caz. Nu ma mai surprinde nimic cu aud!
Membru Premium fakeaccount Reputație: 2593 Postat August 7 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Membru Premium Postat August 7 4 hours ago, Mina24 said: Vrei să ne spui că azi ești „întoarsă”? 2 Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!
Membru Premium fakeaccount Reputație: 2593 Postat August 13 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Membru Premium Postat August 13 40 minutes ago, ccc4t said: Care e locatia? Aproape de Tineretului (sau Timpuri Noi). Am fost pe la ea ieri, foarte drăgălașă și atentă, dar încă în recuperare după operație. 1 Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!
Mina24 Reputație: 1094 Postat August 13 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 13 Disp pana la 20:00 💋
Membru Premium fakeaccount Reputație: 2593 Postat Octombrie 3 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Membru Premium Postat Octombrie 3 Am fost recent pe la ea (contact pe whatsapp) și totul a decurs foarte bine. În continuare mi se pare printre cele mai bune opțiuni pentru cine caută GFE. De asemenea, s-a recuperat aproape complet după operație (implanturile mamare), nu mai sunt limitări. PS: Văd că nu a postat anunț, nu știu dacă lucrează numai cu persoane cunoscute acum sau acceptă și clienți noi. 1 Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!
Mina24 Reputație: 1094 Postat Octombrie 24 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 24 Disp pana la 19:00 💋
Mina24 Reputație: 1094 Postat Octombrie 24 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 24 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum