Sari la conținut

😈Miki❤0766830393😈

miki20

Postări Recomandate

Reputație: 221
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad
Acum 4 ore, bluecarfick a spus:

Am revenit la Miky.
Nu exisă 5 fete ca ea în Arad.
Multe fete pretind ca oferă GFE, dar habar n-au cea înseamnă (scriu așa doar că "dă bine" și atrage clientul, sau am avut eu ghinion si am mers doar la fete incompatibile). Din punctul meu de vedere o "bomba sexi" (cu o "caroserie" perfecta) nu este neapărat și atrăgătoare (sau excitantă).
Daca nu are și atitudinea potrivită, pe mine unul mă lăsa rece; îmi pierd interesul aproape instantaneu.
Puține fete știu să se comporte cu un bărbat ca și Miky; aș plasa-o pe același "portativ" cu Anca, Sara, Anne, Diana-blonda micuță sau dintre cele mai noi cu Alessia.
Intenționează să mai rămână doar marți. După părerea mea o sa fie o pierdere pentru noi daca fata asta pleacă așa de repede.
Nu grăbește deloc, chiar oferă ce scrie. Locația: Adora Park

Da ai perfecta dreptate in absolut tot ce ai scris...Am vizitato si eu anul trecut pe Miki si da pot sa confirm ca este o fata superba si inca o data da este o pierdere ca pleaca si ca sta foarte putin deaceea cu parere de rau nu apuc sa merg si de data aceasta la ea e timpul prea scurt de sedere si prea rar isi face aparitia...pacat...!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...