Sari la conținut

A fost cineva ?


Postări Recomandate

Revin tot eu cu o recenzie :)) pana la urma am vizitat-o și pe ea. Nici nu știu cum sa descriu experienta,deoarece nu am mai întâlnit asa ceva. Clar a fost unica. E un pic nebuna fata. Dar nu la modul rău. Nu e mega frumoasa.  Dar nici urata . E ok . Are un cur mișto.  E micuța. Deci sa încep. O sun E 100 nr 200 ora ,iar ca servicii îmi zice ca e inclus și analul in banii ăștia. Ajung la locație. E tinerica. 23 pe acolo. Ma primește rade . Părea singura în apartament. Chiar mișto locația lângă arena Mall. Intru ii achit banii înainte 200 pe o ora ca na pare de treaba. Ma duce la baie prima data sa ma spal se spala și ea. Și trecem în pat. Începe cu un oral neprotejat, nu are mare talent Dar e de 7,5 spre 8. E începătoare în meseria asta. Îmi scoala jucăria și trec eu la acțiune cu un pic de facefuck.Mi-a zis ca nu are experienta asa multa și am profitat eu un pic. După ma lăsat sa zic sa o domin eu ,am dat niște palme peste fundul ala obraznic. Și am trecut la anal. Nu a comentat mult . Am încercat sa o bag ușor (avea și lubrifiant)pentru ca era cam strâmtă, dar după m-am enervat și am luat-o eu mai tare. Era o senzație mișto fiind strâmtă în cur mi-am dat drumu destul de repede. Ma duce iar la baie sa ne spălăm amandoi,pauza de o țigară în bucătărie unde mi-a povestit de viata ei și prostiile care le-a făcut copilării de aici am și spus e cam sarita un pic. Ok sa nu o mai lungesc trec și la al doilea număr mi l scoala iar cu o muie trec la anal protejat iar și după ii spun sa îmi facă laba din genunchi ca făcea și finalizare orala. Îmi face laba si ma termin ca un nesimțit pe fata ei și gura ei. 

Cam asta a fost experienta. Cine vrea sa domine el femeia poate sa se ducă. Nu are asa multa experienta în meseria asta dar accepta orice poziție anal și eu mor sa ma termin pe fata lor sau în gura ei deci pentru mine a fost un plus. Ca nota un 8,5 spre 9 din cauza analului si finalizării orale. 

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bacau
  • Oras:Bacau

Văd ca la unele cand le faceti recenzii isi scoate anunțu se ascund fug🤣🤣, nu le plac recenziile is speriate de bombe, la 200 ora cu anal inclus si finalizare orala suna tentant esti norocos bigboyxx, creca ia sunat telefonul de sa înroșit. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...