Sari la conținut

Maria22 Noua in Brasov 0750151317


Postări Recomandate

Vizitator maryamary22
Reputație: 0

 

La 25.04.2021 la 9:41, maryamary22 a spus:

Buna simpaticilor ,acesta este contul meu nou , deoarece am pierdut datele la contul vechi pana o sa recuperez datele voi posta de pe acest cont .

😇Sunt disponibila 🤗

 

La 25.04.2021 la 9:41, maryamary22 a spus:

Buna simpaticilor ,acesta este contul meu nou , deoarece am pierdut datele la contul vechi pana o sa recuperez datele voi posta de pe acest cont .

😇Sunt disponibila 🤗

 

Link spre comentariu
Vizitator maryamary22
Reputație: 0
Acum 2 ore, maryamary22 a spus:

 

 

 

Buna @pisicuts poti sa inchizi contul MARIAMARY22 pentru ca nu mai am acces la el ,dar cum pot proceda cu contul nou ? Trebuie sa cumpar din credit? 

Link spre comentariu
  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov

Cum a venit in Brasov cu Karina , nu puteam sa ratez o vizita . Zilele trecute m-am programat telefonic , programare respectata si am vizitat-o pe Maria intr-un apartament o.k. de pe strada Toamnei . 

Maria este o fata draguta ,tinerica , blonda cu parul lung , naturala fara imbunatatiri (mie mi-a placut),care in plus este foarte dornica sa-ti faca pe plac .

Servicii clasice , ON si NP , interesant ca este destul de stramta si cooperanta in ceea ce-ti doresti .Foloseste un pic de lubrifiant dar pe mine nu m-a deranjat .In concluzie o vizita placuta pentru care am platit 150 de lei . Pentru o ora va costa 250 .

  • Like 1
Link spre comentariu
La 18.04.2021 la 19:32, MARIAMARY22 a spus:

https://nimfomane.com/forum/profile/353424-mariamary22/

Buna! Ma numesc Maria.Am 22 ani, 1,60, 52 kg,blonda, par lung,ochi verzi.Sunt noua la tine in oraș! Sunt deschisă,comunicativa și senzuala!❤️🤗😘

Serviciile mele sunt:

Oral neprotejat

Normal protejat

pozitia 69

Masaj

Sarut,Atingeri tandre

Dus asistat

Dominare soft

30 minute -150 lei

60 minute-250lei

Program 09:00-22:00

Ajung in Brașov in data de 20.04

Pozele,numărul de telefon și locația le voi anunța când ajung!
Nu ezita sa ma suni! ❤️🤗

Ce include dominarea soft?

Link spre comentariu
  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov

Am iesit dezamagit de la tipa asta ca are probleme cu atitudinea. Cica 3 ani experienta inafara dar spune nu din start la doggystyle. Nu am mai intalnit asa cva, a acceptat la insistenta mea numai ca sa se rasteasca la mine ca am ridicat un picior... ridicol.

Aspect 7 - are corp fain , dintii cu probleme dar as agata-o in mod normal

ON 7 - okish ca folosea saliva dar mai mult o tine in gura decat sa suga

Np 4, deasupra a fost ok dar ce escorta nu face doggy?  Ma lua ca e prea mare dar e doar peste medie, nu am mai avut probleme de genul pana acum. Vrajeala ca sa ia ritmul cat mai incet, de parca noi nu futem ci facem dragoste. Am fost la cel putin 10 fete anul asta si niciuna din ele nu a reactionat asa... e primul review negativ pe care il dau dar fetita asta il merita.

Atitudine 3: n-are treaba cu nevoile clientului.. de parca face favoruri moca. Am auzit asa fite doar din partea frigidelor sincer. .

Zice ca nu prea merge in brasov si pt ea e normal sa nu mearga.. clar nu revin. Mai bn sa se intoarca de unde a venit zic... credeam ca o stea din 5 e data de hateri dar data viitoare voi ocoli cazuri de genu

  • Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

Am contul de mult timp dar nu am lasat recenzii, de data aceasta o sa fac o exceptie deoarece am vizitat-o pe Maria si a fost o experienta foarte placuta. Am fost putin reticent la inceput dupa ce am vazut recenziile dar la cat de slaba e oferta in Brasov am zis ca merita sa incerc iar acum sunt multumit ca am vizitat-o

Aspect 8/9 miniona, cu corp ingrijit si frumos proportionat

Oralul protejat (la cererea mea) deep cu multa saliva. Nota 9. As fi vrut eye contact fara ii cer eu asta.

Actiunea 10+ a fost implicata, am schimbat mai multe pozitii, la inceput a fost reticenta in pozitia mama iedului dar m-a lasat si asa m-am terminat.

Apartamentul mai mult decat decent, baia si prosopul curate, apa de gura. Singurul lucru la care as putea spune ca am o observatie a fost ca era un singur gel de dus, dar pot trece cu vederea acest lucru. Pentru mine este de revenit.

5 min dus dinainte, 20 de minute actiunea, 5 min un alt dus la final (amandoi eram transpirati). Am lasat 150 ceruti la inceput de ea.

As regreta daca nu o sa te mai intorci in Brasov, eu m-am simtit excelent si am ramas cu o exeperienta placuta (cea mai placuta de pana acum din Brasov).

  • Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...