Sari la conținut

❗️❗️✅Diana0725310966✅Blonda sexy❗️Prima data in Cluj❗️


Anaid

Postări Recomandate

  • Membru Premium
  • Oras:Targu Mures
  • Oras:Targu Mures

De la întâlnirea anterioară cu Diana, parcă m-a încolțit un gând, gândul la ea. Diminețiile începeau cu derularea în minte a diverse scene, cum să fie întâlnirea următoare. Când am citit aici că pleacă, am luat drumul între picioare s-o mai vizitez încă o dată, să pun în aplicare una dintre scene. Înainte de întâlnire am rugat-o să mă aștepte îmbrăcată sexy, pe tocuri și în ciorapi cu jartieră. Am primit și opțiuni de alegere, alb sau roșu. Mintea îmi dicta răspunsul la întrebare, clar roșu. 
Ajunsă în camera ei, priveliștea ce mă aștepta acolo, m-a întărâtat pe loc, și mi-a trezit o dorință greu de controlat, acea să mă năpustesc asupra ei. Lenjeria roșie avea efect instant, aveam simțurile întinse la maxim și poftă mare de sex, care făceau ritualul de igienizare să pară o eternitate. Parcă mi se scurgea viața sub duș și nu mai apuc să ajung în pat langă ea. Am oprit apa și m-am șters temeinic. Am ofticat ușurat... of am trecut și peste asta, acuma hai la treabă băiete.

Îmi iau drumul către pat, unde mă aștepta în full-size protagonista scenelor din capul meu și realizez că acesta nu mai este o proiecție a creierului, este reală și pregătită să mă primească în ea. Mă pun lânga ea și încet încet începem să ne atingem una pe alta în timp ce conversăm pe o voce moale. După un timp mintea îmi semnalizează că a sosit momentul să jucăm scena. Mă întorc asupra ei făcund-o pe ea să se lase pe spate. Încep s-o sărut pe gât trecănd pe o parte și pe alta. Se implică și ea în joc, îmi ia lobul urechii între buzele ei și îl mușcă, de parcă cunoștea scena din capul meu.

Freamătul străzilor, prin care am trecut până la ea, și care mi s-a impregnat în corp și în creier, treptat începe să dispară și îmi dă senzația parcă suntem prinși într-o bulă de timp.

Treptat cobor cu limba spre sânișorii ei. Mă opresc la un sfârc, îl iau în gură, îl ling, când mai iute când mai încet. Trec și pe la "sora geamănă" și îi aplic aceași tratament. Trec mai departe, explorez fiecare curbură a sânilor. Scoate niște suspini, semn că ii place. Mă aventurez mai jos în căutare de alte zone erogene pe corpul ei. Ușor ajung la "Cheile Turzii" dar încă nu o abordez, o evit pe moment și mă plimb cu limba în jurul ei să o întărât un pic. Suspinile ei se înmulțesc... Acum e momentul... Trec la Păsărică, o ling pe toată lungimea ei, după care mă opresc la clitoris. Încep să o răsfăț acolo, ba mai încet, ba mai tare. Apăs cu limba mai tare, trimițându-i un implus să strecoare câte un geamăt mai apăsat printre buzele ei, după care ciulesc urechile. Răspunsul nu se lasă așteptat mult. Imi fulgeră un gând prin minte, că am venit pentru două finalizări deci ar fi cam timpul să trec la alte treburi. Dar pur și simplu nu mă pot opri, limba și gura mea nu mă ascultă. Se încăpățânează și refuză să se despartă de Păsărică. Ei doi s-au aliat împotriva mea, și vor să ducă treaba la bun sfârșit. Vor să o facă pe Păsărică să ajungă la orgasm. Așa că au continuat până când ... Păsărică și-a "dat duhul" și mi-a inundat limba și gura cu sucul ei.
Excitat la maxim de orgasmul ei, mi se întărește aproape instant soldățelul, și se trezește în mine o dorință puternică s-o trag spre mine și să o penetrez pe loc, dar ea imi transmite semnale cu brațele ei, că are nevoie de un pic de respiro.

Mă întind lângă ea și îi urmăresc convulsiile orgasmice, în timp ce soldățelul salivează la greu de poftă. De abia așteaptă să îi vină și lui rândul. La invitația mea începe să se plimbe și ea pe trupul meu căutând puncte erogene, ușor de excitat. Îmi găsește sfârcurile, le mușcă intens.... Creierul meu este bombardat se semnale excitante. Între timp îmi ia biluțele în mână se joacă cu ele... Of Doamne nu mai pot, vreau să o introduc toată în momentul ăsta, dar mă abțin, o mai las pe ea să se joace, menținând suspansul și starea de excitație. Soldățelul îmi șoptește că nu vrea să fie răsfățat oral, el vrea să se scufundă toată în Păsărică. Parcă îmi ghicește gândurile, pune balonașul și la indicațiile mele, vine peste mine. Soldățelul primește ce și-a dorit cu atâta ardoare. Îl invită înăuntrul ei pe cât posibil poate... învăluindu-l cu căldura ei.

Se lasă mai în spate, rezemându-se pe brațele ei, deschizând mie priveliștea sânișorilor. Admir sfârcurile ei obraznice, care parcă îmi fac semn să mă joc cu ele. Întind brațele și le cuprind în palmă fără ezitare și începe joaca. Mă întreb: "Asta ați vrut obraznicelor?"
Ne sincronizăm mișcările destul de repede, prindem valul și îl călărim. Mai bine zis mă călărește ea ca un jocheu. Din când în când o mai prind de șolduri și o trag spre mine mai tare, să o penetrez mai adânc ... să simtă soldățelul pe toată lungimea lui. Momentele acestea sunt răsplătite de gemete mai apăsate din partea ei. Mă duce gândul la fundulețul ei ... îmi doresc să o iau de la spate ... să mă delectez cu priveliștea bucilor ei... să le pălmuiesc ... dar soldățelul se împotrivește. Nu vrea să îi întrerup valul de plăcere. Zic în mine revoltat: "Trădătorule! Ai luat-o și tu pe urmele ceilalți doi."
Fata obosește de la călărit, ocazie cu care îi indic să se lase pe pieptul meu, că deh soldățelul nu vrea să schimbăm poziția, nu vrea să fie separată de Păsărică. Nici măcar pentru un moment. S-a indrăgostit de ea.

Se lasă peste mine, dar nu înainte sa-mi muște sfârcurile. Îmi trec fiori ... prin șira spinării până în creier. Suspin tare... Of Doamne, asta da..

Se lasă peste mine... simt cum căldura trupului ei mă învăluie, ca un înveliș de catifea. Ne desincronizăm pe moment, îmi ajustez miscările să prind unda mișcărilor ei. Simt cum și ea caută aceași lucru cu ardoare. Să ne regăsim, să prindem unda pe care rezonăm în sincron. O găsim... intrăm din nou amândoi pe aceași frecvență... Oh ce bine...
Ea fiind culcată pe pieptul meu o pot apuca mai bine de buci, le iau în palme si încep să le ajut să se miște, făcându-mi mie mai multă libertate de mișcare, mă rog ... de penetrare. Oftic cu voce tare... așa e și mai bine, senzația de plăcere se insensifică...
E atât de bine încât în scurt timp mă simt prins ... ca de niște convulsii musculare, sau o spirală de mișcări ... din care nu mai am scăpare ... simt că nu mă mai pot controla, doar dau în ea ca nebunul răvnind după și mai multă plăcere. Soldățelul simte că se apropie explozia, se tensionează la maxim, dau cu ardoare în ea ... vine ... se apropie ...
Explodez puternic in balonaș în mijlocul unor strigăte de plăcere. Aerul din cameră se încarcă cu hormonii eliberați de trupurile noastre chiunuite ... de erotism.
"Trădătorilor vă iert de data asta!" 
Îmi zic fără voce: "A fost mai intens, mult mai intens ca la prima întâlnire" în timp ce caut să îmi regăsesc răsuflarea.

Ne ridicăm din pat, mă plimb așa alandala prin cameră, pănă îmi revin din starea de euforie.  Mai vorbim un pic pe marginea patului, când realizez cu stupoare, că timpul n-a stat pe loc și s-a scurs tot timpul alocat pentru întâlnire. Ea însă mă liniștește, să nu mă grăbesc, și mă îndeamnă să mai stau preț de un masaj scurt. Accept oferta ei, mă pun pe burtă, se așează peste mine, mă unge cu ulei și mă recompensează cu un masaj plăcut.
 "Of Doamne, va trebui să mă dai afară în șuturi, că mie nu îmi vine să plec de aci."
Dar cum nu o pot reține până la nesfârșit, îmi iau rămas bun de la ea printre îmbrățișări și pupici. Ies pe stradă și constat că mă trădează și picioarele, nu vor să o ia din loc. Intru în cofetăria de peste drum. Imi iau o înghețată ... iau în gură prima înghițitură, la care limba îmi șoptește:  "E bună inghețata, dar Păsărică a fost și mai bună."
"Ia mai taci, trădătorule."
În timp ce mănânc înghețata mi se derulează în cap toată scena trăită adineaori, si observ că sunt ... horny as hell. Mă cuprinde o dorință nebună să mă duc înapoi la ea și să o iau la încă un "dans". Soldățelul aprobă, că și el e nesătul de Păsărică. Cu chiu cu vai îmi țin dorința în frâu și o iau către mașină. La ieșirea din oraș mă așteaptă o ploaie torențială. Imposibil, până și vremea vrea să mă întoarcă din drum ... la ea. Soldățelul zburdă de bucurie la idea întoarcerii la ea, dar îi zic că nu se poate, drumul e lung și trebe să ajungem acasă.
Până la data viitoare .... 

P.S.: Am mers la ea pe ideea I take what I get. A fost fără FK și întâlnirea aceasta, dar nu am forțat-o la lucruri care nu îi plac. Am lăsat lucrurile să curgă de la sine. Am încercat să înbunătățesc unde se poate, fără să forțez ceva ce nu se poate, ca în final să avem o întâlnire reușită. Și așa a și fost ... intensă, reușită. 

 

 

  • Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Vizitator silviudulce
Reputație: 0
35 minutes ago, zsoe_y said:

 

P.S.: Am mers la ea pe ideea I take what I get. A fost fără FK și întâlnirea aceasta, dar nu am forțat-o la lucruri care nu îi plac. Am lăsat lucrurile să curgă de la sine. Am încercat să înbunătățesc unde se poate, fără să forțez ceva ce nu se poate, ca în final să avem o întâlnire reușită. Și așa a și fost ... intensă, reușită. 

 

 

Eu cand am intrebat-o pe tipa al carei username e inversul numelui de scena daca face fk ea mi-a spus ca e 50 extra. Intreab-o inainte sa faci urmatoarea programare de fk  si alte dorinte si apoi stii precis ce primesti, eu asa fac cu fiecare escorta noua la care apelez si daca e sa imi iau refuzuri atunci le iau pe WhatsApp si nu in locatia ei, ceea ce consider e mult mai bine pt ca economisesc timp. Succes!

Link spre comentariu

Vizitator ExtraLuv
Reputație: 0
La 05.08.2021 la 23:30, Anaid a spus:

Buna ☺️ Nu stiu exact cand , posibil in octombrie .. te pup

Pai haide caracter frumos ce esti… 😌 ducem lipsa de asa ceva!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...