Sari la conținut

Excortă


Postări Recomandate

Fac oral si normal la 100 de lei finalizarea ,ora este 200 de lei cu doua finalizari oralul este neprotejat in functie de igiena normal protejat la normal fac orice pozitie , fac si finalizare orala este 50 de lei contra cost si ca locatie ma găsești in Craiovița noua langa materna !

  • Like 1
Link spre comentariu

Avand o programare la ora 16:00 azi zic sa sun mai devreme decat am obiceiul la o fata si sa stabilesc o intalnire la ora 13:30. Imi raspunde cu o voce placuta, vorbim de servicii, zic ca vreau sa vin pentru o ora la 13:30, zice "bine ma suni cand ajungi", ii spun ca vreau sa fiu sigur ca sunt din alta parte a orasului locatia ei fiind la racheta, ramane stabilit. Cu o jumatate de ora inainte ii dau mesaj de confirmare, ea niciun raspuns. Comand taxi, ajung la blocul cu pricina la ora stabilita, imi suna ocupat. Incerc de mai multe ori pana imi dau seama ca de fapt m-a blocat. 

Pai mah soparla, vad ca frecventezi forumul, ai fost logata pana si ieri, de ce plm mai programezi sau daca nu poti nu dai macar un mesaj?

Nr. ei de tel. 0737390903

De evitat, normal.

  • Like 5
  • Minus 1
Link spre comentariu

  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova

DIn pacate.. escorting-ul este si el de mai multe feluri.. Domnisoarele mai au si viata personala.. mai ies la shopping mai pleaca din oras, ba o piscina acum .. Dam 1-2 zile din fund si am facut banii :))) Problema e ca din platforma asta online de anunturi nu stiu daca strangi sau te vezi cu 10 -15 persoane de genu :))) Poate revine si domnisoara Kassandra ( ca nu e numele ei din buletin ) Nu e nici din Craiova 100% ...  cum lucreaza.. ca vedeti voi nici ceea mai veche meserie din lume nu mai e respectata in sec.XXI ... 

 

Bafta ! 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...