Sari la conținut

De vizitat, Andreea - 0758.591.319


Postări Recomandate

  • Oras:Bacău
  • Oras:Bacău

Am fost foarte impresionat de Andreea, aleg   domnișoarele pe care vizitez in funcție de recenziile de aici și nu m-am gândit să îmi deschid cont și să scriu recenzii, până am cunoscut-o pe Andreea. Este superbă, casa este imaculata, a fost atentă să mă simt confortabil și relaxat , discuția a fost plăcută,  pe lângă serviciile de calitate și fără grabă. Cu siguranță o voi vizita cat de curând! 

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: viaducthr
  • Oras:Cluj
  • Telefon: viaducthr
  • Oras:Cluj

Azi am ajuns si ei la domnișoara și nu îmi pare rău. La telefon am pus cam prea multe întrebări, dar când ne-am văzut a trecut totul.

Foarte greu am găsit parcare și seara și nefiind din oraș am găsit greu și intrarea. Mai mult, faza sa intru in lift și restul se întâmplă de sine a fost și mai ciudat, dar cel mai important e ca totul s-a terminat cu bine. 

Ajuns un apartament, am găsit un apartament modern, deschis, plăcut. Dar mai ales o domnișoară tânără, înaltă, cu părul inchis și foarte lung, piele fina, îmbrăcată sexy, culoarea roșie i-a stat excepțional. 

A fost foarte plăcută la discuții, dar la oral chiar m-a surprins, cât de bine făcea, am ales ON și nu mi-a părut rău, puține tinere poate s-o ia paloșul atât de adânc, a fost umed, destul de lung și cu schimburi de ritm. Mai mult, când o lua adânc, se mai juca cu limba, foarte priceputa.

La normal chiar era strâmtă, la început am lăsat-o sa fie ea sus, după care am preluat eu cu pomparea și mișcarea, a propus ea absolut toate pozițiile și toate au fost plăcute, mi-a sugerat și unde sa pun mâinile si a mulțumit cu cate un "ioi" cei care au fost cred ca știu cum e. A mai lăsat sa ma joc puțin și cu fundul, s-o iau si de părul ăla lung, totul foarte bine.

La sfârșit am făcut un dus, prosopul a fost mare și curat, geluri de dus sunt, baie spațioasă. Am mai vorbit si am intrat in niste discuții, de abia puteam sa plec, dar nu vroiam sa îi fur din timp, ca timpul e pretios, cu totul ca in continuare m-a poftit cu loc. 

Singurul păzitor e motanul, alb și foarte drăguț, nu face nimic, e doar curios. 

Eu o recomand, dacă se va decide să-și facă și sânii o sa fie deja prea bună... 

  • Inimioara 1

Sunt Fat-Frumos si-am palosu gros,

Pe Ileana o caut pe-un cal rapciugos

Link spre comentariu
  • Oras:Bacău
  • Oras:Bacău

Revizitat pe Andreea. Este si ramane best in Bacau. O persoana agreabila, un om cu mult bun simt si o femeie foarte frumoasa si atragatoare. Mereu o companie placuta. 

De apreciat ca in ultima vreme si-a rafinat tehnicile si a reusit sa treaca peste anumite mici temeri. Stie ea bine la ce ma refer. Si asta o face sa fie si mai buna la ceea ce face. 

Te pup Andreea si abia astept sa ne revedem. 

Multumesc mult pentru toate momentele placute. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...