Vizitator lig76ct Reputație: 0 Postat Mai 7, 2021 Postat Mai 7, 2021 Să încep eu primul cu ce am pățit prin 2005 când am fost să trag o muie la o centuriată după marginea șoselei.La ieșire din Mamaia spre Năvodari erau un grup de fete la șosea opresc mașina întreb pe una cât este țeava,o iau în mașină și mă duc cu ea unde erau niște case în construcție unele gata unele nu,propietari de acolo știau că centuristele aduc clienții acolo ce au făcut pe aleea aia printre case au întins pe jos sârmă ghimpată ca să nu mai aducă clienții acolo și nu se vedea că aleea aia nu era asfaltată,ce am pățit am trecut cu roțile mașini peste sârma aia și am făcut pană la două roți pe moment eu nu mi-am dat seama dar în timp ce dădeam la muie acolo am observat că se lasă mașina jos,am terminat cu fata treaba și am coborât să văd ce se întâmplă mi-am pus mâinile în cap nu mai vorbesc că a ieșit și un moș din curte care ma văzut și a aruncat cu pietre să-mi spargă parbrizul dar norocul meu că o piatră a nimerit în portieră nu în parbriz,am suit sus în mașină și am plecat așa pe chituci de acolo lăsând centurista la șosea după care să mă apuc să schimb roata cu rezerva și una din roți am sunat un prieten care a venit și ma ajutat cu roata lui de rezervă,așa că mare atenție pe unde mergeți la ciocane!!!!🔨🔨🔨
Vizitator lig76ct Reputație: 0 Postat Mai 7, 2021 Postat Mai 7, 2021 Am multe aventuri dar toate la timpul lor🤣
pansacola77 Reputație: 108 Postat Mai 8, 2021 Oras:Europe Oras:Europe Postat Mai 8, 2021 inseamna ca e de mult intamplarea, pentru ca s-a potrivit roata de rezerva a prietenului, deduc ca era cand toti aveam Dacii 1310
Vizitator caproshu Reputație: 0 Postat Mai 8, 2021 Postat Mai 8, 2021 Eu ma reazbunam pe mos... Ii dădeam și lui o muie😂😂😂
Vizitator Cocalar21 Reputație: 0 Postat Mai 8, 2021 Postat Mai 8, 2021 Dădeam cu spor când o văd pe tipa ca începe sa se rasuceasca și striga “Au au au”. Eu fericit decid sa măresc cadența mândru de mine la care ea “Au, mi s-a pus cârcel da-te jos”
picon Reputație: 1046 Postat Mai 8, 2021 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 8, 2021 Acum 17 ore, lig76ct a spus: Să încep eu primul cu ce am pățit prin 2005 când am fost să trag o muie la o centuriată după marginea șoselei.La ieșire din Mamaia spre Năvodari erau un grup de fete la șosea opresc mașina întreb pe una cât este țeava,o iau în mașină și mă duc cu ea unde erau niște case în construcție unele gata unele nu,propietari de acolo știau că centuristele aduc clienții acolo ce au făcut pe aleea aia printre case au întins pe jos sârmă ghimpată ca să nu mai aducă clienții acolo și nu se vedea că aleea aia nu era asfaltată,ce am pățit am trecut cu roțile mașini peste sârma aia și am făcut pană la două roți pe moment eu nu mi-am dat seama dar în timp ce dădeam la muie acolo am observat că se lasă mașina jos,am terminat cu fata treaba și am coborât să văd ce se întâmplă mi-am pus mâinile în cap nu mai vorbesc că a ieșit și un moș din curte care ma văzut și a aruncat cu pietre să-mi spargă parbrizul dar norocul meu că o piatră a nimerit în portieră nu în parbriz,am suit sus în mașină și am plecat așa pe chituci de acolo lăsând centurista la șosea după care să mă apuc să schimb roata cu rezerva și una din roți am sunat un prieten care a venit și ma ajutat cu roata lui de rezervă,așa că mare atenție pe unde mergeți la ciocane!!!!🔨🔨🔨 Pentru limba română, apăsați tasta 1!😃 1 1 3
baiatul cu shaorma Reputație: 620 Postat Mai 9, 2021 Oras:Aici Oras:Aici Postat Mai 9, 2021 Al draq mosu'. Ce arunci bre picoane cu pietre? 😂😂 2 6 3
picon Reputație: 1046 Postat Mai 9, 2021 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 9, 2021 Acum 2 ore, baiatul cu shaorma a spus: Al draq mosu'. Ce arunci bre picoane cu pietre? 😂😂 *de ce arunci ... Agramatule! 1 3
Vizitator dog attack Reputație: 0 Postat Mai 9, 2021 Postat Mai 9, 2021 10 hours ago, baiatul cu shaorma said: Al draq mosu'. Ce arunci bre picoane cu pietre? 😂😂 😝
biginjapan Reputație: 38 Postat Mai 9, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Mai 9, 2021 Experienta nasoala: am futut o moldoveanca atat de larga, ba da' atat de larga ca-mi intrau ambele maini in pizda ei lejer. Chestia e ca si curul il avea incredibil de mare. Avea pizda atat de galeata incat mi-a murit pula instantaneu in ea. A trebuit sa o fut in cur ca sa-mi dau drumul. Am ramas cu o scarba mare de pizda si femei o perioada buna. Experienta misto: Am avut mai multe(nici chiar multe dar sunt cateva) dar de povestit este un concediu in Mallorca de acum 2 ani unde m-am cazat prin AirBnb. Nu stiam la cine o sa stau, am avut noroc de o gazda bunoaca din Bolivia pe la 40 de ani dar care arata la 30. Ne-am imprietenit rapid, tipa fiind de meserie maseuza. Am venit in prima seara tarziu acasa, i-am zis ca sunt cam obosit si am intrebat-o daca poate sa ma ajute cu un masaj. A venit la mine in camera super sexy, mi-a facut masaj meserias corp la corp care mi-a provocat o erectie barosana. De aici am dat-o in futai, bineinteles. Am iesit impreuna in fiecare zi si ne-am si tras-o de multe ori. D-abia am avut timp sa vizitez insula. Cea mai misto amintire, ne-am urcat amandoi pe castelul din Malaga si am stat imbratisati si ne-am sarutat ore in sir cu o priveliste super romantica asupra plajei si promenadei centrale. 2
vanatorguvid Reputație: -14 Postat Mai 13, 2021 Postat Mai 13, 2021 La 09.05.2021 la 17:49, dog attack a spus: 😝 DOG ATTACK, Păi ce facuși bre? Maimuțoiule , plătește ți contul ! Dacă nu taci , că ne-am săturat de chițăiala ta 😆😅🤣 Faci aceleași greseli de pe toate conturile șoldovene 🦘 😆 1
Vizitator Cocalar21 Reputație: 0 Postat Mai 13, 2021 Postat Mai 13, 2021 1 hour ago, vanatorguvid said: DOG ATTACK, Păi ce facuși bre? Maimuțoiule , plătește ți contul ! Dacă nu taci , că ne-am săturat de chițăiala ta 😆😅🤣 Faci aceleași greseli de pe toate conturile șoldovene 🦘 😆 I-o fi cheltuit la maidaneze 😂😂😂
vanatorguvid Reputație: -14 Postat Mai 13, 2021 Postat Mai 13, 2021 Acum 1 minut, Cocalar21 a spus: I-o fi cheltuit la maidaneze 😂😂😂 😆😆🤣 D-aia mergea crăcănată !! 🦮🐒
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum