Sari la conținut

Roxana ❣️- 0757258311


Vizitator roxanavocea1

Postări Recomandate

Vizitator roxanavocea1
Reputație: 0

Bună dimineața 💋😚🤗

Astăzi sunt disponibilă până la ora 23:30, va pupăcesc 😚😚😚😚

 

 

Link spre comentariu
Vizitator roxanavocea1
Reputație: 0

Bună dimiii simpaticilor 🤗

Azi mă găsiți disponibilă până la ora 23:00 😘💋😚  pupicei😚

 

Link spre comentariu
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
La 14.06.2021 la 9:29, rtoto034 a spus:

Am vazut “babardeala cu bucluc sau porno balamuc” ….fix sula umor negru acolo ….ia luati de aici prieteni!!!!

Multumiri:

Lui Mocu (altu2) care pe 14 mai a postat linkul unde a mai fost dezbatuta la Iasi, altfel credeam ca s dus eu rau de tot cu pluta dupa recenziile de la cluj….

   Programare. 

Zapp, am incercat sa o vizitez si alaltaieri, pe seara insa uitase de programarea mea(tzeapa), mi a oferit alt interval orar pe care nu puteam sa l accept.

Ieri am fost norocos, programat la pranz pentru seara, a uitat pe seara din nou(mi a zis ea) insa am prins o libera asa ca ne am intalnit.

   Locația. 

Scoala Alfa,etaj superior, spate la Kaufland, locatie de 10

  Aspect. 

La fatza(e dragutza foc) si sanii sunt de 10, de la buric in jos nu e genul meu…..si nu vreau sa o jignesc.

    Acțiunea. 

De la inceput specific ca DTD a fost exact 21 minute(23 min din parcare alfa-parcare alfa), care au inclus 2 dusuri lungi, povesti protocolare + interactiunea fizica cu fata.

Intru la fata, imi dau seama ca n o sa facem click de nici o culoare. Decid sa raman, eram neterminat de 3 zile(Mosu in vizita acasa) si voiam sa am o experienta noua, buna/rea cum o fi….

Discutiile nu se legau din pacate, cer prosop, primesc unul un pic umed (small problem considering what’s to come)intru la dus….si ne retragem in dormitor. Ii explic ca vreau doar ON si HJ. O rog sa opreasca TV ul din dormitor, pentru o atmosfera mai intima si sa ma pot termina mai repede. Ma priveste maxim acuzator si intrebator, insa totusi executa task ul.

Am inceput fara pic de tandrete, fara strans in brate, fara mangaiat, am incercat sa I ating sanii faini, desi a zis ca pot(culmea) m am simtit insa ca sub supravegherea DIICOT , am renuntat.

Se aseaza pe pat la indicatiile mele, eu raman in picioare sa I ofer pozitie mai buna ei , si mi place si mie ce sa zic. Incepe prin a curata cu servetel motanelul aflat intr o stare de deces total, intrebandu -ma in cunostinta de cauza daca am facut dus cu apa fierbinte .

Incepe un ON BUN spre FOARTE BUN , motanelul se face vesel, barometrul moralului imi creste la “timp frumos” (aduc un sincer omagiu marelui Swen Hassel prin expresia aceasta). Din pacate moralul nu ramane acolo,are grija fata sa l schimbe, scula ramane hard(eram neterminat de 3), Dupa maxim 1 min, Roxy se opreste, se intinde tacticos dupa servetele, ia unul, curata scula, scuipa in el, si l trece la folosite pe marginea patului. Filmul continua cu ON ul fain pentru maxim 1 minut, dupa care, se intinde dupa un nou servetel, scuipa in el si l trece si pe el la testate langa. Acu nu m am rabdat si am intrebat o daca motanul meu e cu probleme sau e altceva. Fata imi zice ca motanul n are nimic, I ar fi pus prez daca avea ceva, insa ea nu poate tine saliva in gura, sa o inghita in timp ce face ON asa ca trebuie sa scuipe. Discutia avea un nivel de tandrete aflat la nivel similar cu discutiile bucatareselor de la caminele POLI Marasti cand nu a iesit supa buna.

In fine, coafura rezista, scula sta semeatza, se continua, cu pauze mai mici sau mai mari. In una din cele mici mi a atras atentia sa nu mi dau drumul la etaj in guritza. Dupa MAXIM 3-4 minute, fata ma intreaba daca nu vreau sex. Eu ii spun ca nu , sa mai continue cu ON ul slow si fain, la care ea imi raspunde foarte artzagoasa “tu crezi ca pot continua asa 30 min, ma doare si spatele ?“ . Vizibil stanjenit, incerc sa o inbunez “mai continua asa maxim 2 minute si termina ma cu mana trog”. De mentionat(cum puteti vedea in vechile mele recenzii) am nevoie de 7-8 min de ON ca sa ma termin....

In sinea mea insa turbam . Cei doi pitici de pe creier sa contraziceau :

Piticul 1: las o dracului, clar nu merita sa ti consumi testosteronul pe ea…

Piticul2: ba boule! La noapte sigur nu dormi daca nu te termini , regina POATE ti iese de pe stop si ti da pizdulice maine, asa ca e risc sa nu dormi nici noaptea urmatoare, stai dracului aici, concentreaza te sa termini cu toate negocierile parlamentare .

L am ascultat pe piticul 2 si ...bine am facut pentru ca urmeaza alte nestemate…

Pentru ca fata era reticenta in a continua oral cele 2 minute cerute de mine, si nici la HJ nu facea nimic (doar o tinea de cotor), mi am prins eu prietenul drag in mana sa I dau la cama 10sec sa ma termin eu, cand vine o perla pe care n am auzit o in ani de zile de sport din asta: “hai fie, CA BONUS te las sa te termini pe sanii mei pentru ca n ai vrut sex”se referea la NP. Acuma intre noi fie vorba draga Roxy, unul care plateste fara sa negocieze 150 in primul minut de la intrare, si ti cere un simplu ON si o laba cu mana ta, oare unde ar trebui sa ejaculeze? Trebuia sa fug la baie sa continui eu cu laba? Sau aveai vreun cos langa pat unde trebuia sa mi dirijez scula ?

M a scos grav de pe val(unde nici nu eram de fapt) insa scula se incapatana sa ramana beton, in scena intra piticii :

Piticul 1: mergi dracului de expirat ce esti, tu nu vezi in ce hal te umilesti ? Nu vezi ca pustoaica isi bate joc de tine, te face pe fatza?

Piticul 2 : Nu uita ce ti am zis la scenariul 1 loaza ce esti , nu renunta !!

Din nou l am ascultat pe Piticul2 si bine am facut. Am finalizat glorios pe sanii de aur, in timp ce fata se chinuia din rasputeri sa prinda jeturile, sa nu curga pe parchetul de platina .Evident m a avertizat sa nu I lovesc sanii cu scula . De ce am zis ca am facut bine? Prin faptul ca am terminat, mi a crescut moralul maxim : daca in conditiile alea am terminat, inca sunt tare frate!! Nu radeti astia tineri , am +35, vedeti voi….

Am incercat sa I spun ce nu mi a placut, fata e foarte tare in clantza, doar ea vrea sa aiba dreptate(si am lasat o asa), ne am contrazis pe numarul de opriri din timpul actului, pe urma a venit perla de final “doar profesionistele nu se opresc !” ….aici e cu NO COMMENT ...

Dus din nou, pentru ca fata mirosea discret a parfum...uitase si de cerinta mea cu o zi inainte de no perfume ...si afara...

Am plecat, plin de intrebari, cum dracu I au dat unii 10 pe linie la cluj ???…..raspunsurile le am aflat acasa, datorita lui Mocu (altu2) caruia ii multumesc din suflet ca a postat linkul ala(eu nu ma oboseam sa caut) si am vazut ca si la Iasi recenziile erau extrem de contradictorii. Asta ma face sa speculez 2 lucruri:

-sau fata are o latura tandra, pasionala, implicata, joviala, pe care o foloseste cu clientii favoriti.

-sau sogorii care I au dat 10 pe linie au interactionat la viata lor doar cu matusi hranite cu furaje de Azomures.

   Mic rezumat. 

   Locația. 10 Studium green

  Aspect. Media 8….imi place mult de la buric up , restul nu prea….

   ON. 9 ….daca nu s ar opri cu vaicareli ar fi 9,5...

   NP.  N/A

   Igienă 10

   GFE 5-6 ….nu m a dat afara …..

   Preț. 

150RON

   Cloncluzie personala.  Pana ce 2-3 useri vechi si credibili, nu I scriu recenzie fetei si pe cluj, eu consider fondate recenziile negative de la Iasi (sorry bro’).

    Recomandare.  

Celor multi, pentru care nu conteaza 150 ron, va implor sa mergeti, insa scrieti si aici. Daca nu iese bine, o aveti ca termen de comparatie macar.

Pentru Roxy

Iti doresc tot binele din lume, o viata senina, sa nu te superi pe mine trog, asa am simtit si m am simtit eu aseara din pacate! In viitor: fara vaicareli, mult mai multa implicare, tandrete, uneori si clientul are dreptate (mai ales daca i silver-back).

Probabil cea mai tare recenzie citita de mine vreodata ... mersi, m-am convins ..  ps: la faza aia cu o suge si dupa scuipa in servetel.. mi se pare batjocura fata de pula ..  adica astea sunt deja figuri , auzi ca cica nu poate inghiti saliva dupa ce suge.. vrajeli de 2 lei =))) infine, nu asta conteaza ,  conteaza ca mi-ai salvat niste bani si iti multumesc pe cale virtuala, chiar am vrut sa o vizitez pe stimata . Santate multa

Link spre comentariu
Vizitator roxanavocea1
Reputație: 0

📌SERVICII:

oral protejat/neprotejat (dacă igiena corespunde)
 NORMAL PROTEJAT(FĂRĂ DISCUȚII )
 69
sărutări corporale /mângâieri
diferite poziții
masaj de relaxare
footfetish

footjob

handjob

cunnilingus(pasiv) 

anilingus (pasiv) 

 

📌PREȚURI :
30 de min(o finalizare) - 150 lei 
60 de min (2 finalizări) - 300 lei

 

📌EXTRA:

CIM - 50 lei (igiena impecabilă) 

PROSTAT MASAJ - 50 LEI
 

Sunt deschisa și la alte FANTEZII, PUTEM DISCUTA DESPRE ASTA ÎNAINTE DE PROGRAMARE😊 😜

PROGRAMAREA TREBUIE CONFIRMATĂ CU 30 DE MIN/ 1 h ÎNAINTE! 

 MENȚIONEZ CĂ NU FAC FK   (FRENCH KISS), DEEPTHROAT(ORAL ADÂNC) , ANAL 

🛑NU ACCEPT MĂRIMI EXAGERATE /BILE /ALTE ACCESORII 

🛑NU ACCEPT PERSOANE SUB 25 DE ANI  !!!!

Link spre comentariu
  • Oras:Satu Mare
  • Oras:Satu Mare

Ieri am reusit sa ajung si am cunoscut-o pe Roxana.

Am contactat-o pe whatsapp si am stabilit ora vizitei.Locatia este langa Kaflaundul zona Iulius (loc de parcare cat vrei). Am sunat-o  si m-a indrumat telefonic catre apartamentul ei(comunica usor si ofera informatiile necesare).

Am ramas putin surpins Roxana este foarte draguta, cu un corp frumos si bine proportionat,mai frumoasa decat in poze,sani foarte frumosi si cu piele fina. 

Actiunea  a constat in doua reprize intense si extrem de placute pe parcursul unei ore, intre care am primit si un masaj de relaxare destul de ok.

Nu am sa detaliez foarte mult cele intamplate. Pe scurt, ON foarte  placut. Normal protejat - inceput cu un lady on top destul de ok si finalizat in misionar. Am avut parte de o sedinta relaxanta, am ras, am glumit, am finalizat de doua ori (prima CIM, a doua in balon la normal), o sedinta reusita.

Am sa acord si note :
Locatie: 10 (destul de retras si discret, locuri de parcare pe langa)
Roxana 10 - frumoasa, corp proportionat, piele fina, sani naturali.
Atitudine: 10 - comunicativa, spirit de gluma dezvoltat.
GFE: 8.50 - (este placuta)
ON: 9
NP: 9

Cadoul: 350 1h, (2 finalizari, 300+50 CIM)

Recomandare: DA. Fara nici o urma de ezitare.

Multumesc Roxana 😘. (hai la  atu mare)

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Acum 29 minute, JoeKenda8 a spus:

 Mi-a povestit un tovaras de-al meu  care a fost la ea ca e dezastru  atat in pat cat si la aspect , pozele nu reflecta realitatea pt ca are coaja de portocala pe cur , plus ca are o mecla de zici ca face reclama la necaz  din ce mi-o zis  ...e paralela cu sexul  ,  si  e extrem de figuranta  de mai  avea putin si ii futea si 2 pumni in gura la ce nervi o avut omu..  A  platit 300 pt o ora si pe la jumatatea timpului  a refuzat sa se mai futa  pe motiv ca nu mai poate =)))  Mai subliniez odata afirmatia  A REFUZAT SA SE MAI FUTA ,PE BANII OMULUI  ,pe motiv ca nu mai poate .  Si ca sa nu intru in polemici cum ca ar minti , locatia este  langa scoala de soferi alfa ,la etaj 6 (ultimul etaj)  cum iesi din lift tot in stanga , prostituata poate sa confirme daca doreste .

Eu unul cunosc deja prea bine specimenele astea ,dovada ca am scris mai in sus ca nu e ce trebuie , dar asta e, a trebuit sa se arda un prieten ca sa pot scrie eu asta ..  oricum pun pariu ca e bucuresteanca sau ceva de prin sud .. Nu as fute asa ceva nici sa ma plateasca pe mine .

ps Un sfat de la mine pentru  labagistii astia care acorda note de 10 unor putori ordinare care nu merita nici 30 de lei , va rog  , futeti si voi ceva de calitate ( escortele de la sectiunea TOP  )  si doar apoi  incepeti sa acordati note , ca sa aveti de unde compara  o escorta de calitate , cu una de cacat ( de exemplu cum e aceasta ) 

Concluziile le trageti voi , succes si aveti grija unde va bagati banii :))

 

Am vizitat și eu fata mai demult,nu am avut timp pentru recenzie la momentulrespectiv,experiența e cel mult banală, e departe de notele primite de la anumiți colegi.Nu e nimic wow după părerea mea.

Link spre comentariu
Vizitator bubico
Reputație: 0
1 oră în urmă, JoeKenda8 a spus:

 Mi-a povestit un tovaras de-al meu  care a fost la ea ca e dezastru  atat in pat cat si la aspect , pozele nu reflecta realitatea pt ca are coaja de portocala pe cur , plus ca are o mecla de zici ca face reclama la necaz  din ce mi-o zis  ...e paralela cu sexul  ,  si  e extrem de figuranta  de mai  avea putin si ii futea si 2 pumni in gura la ce nervi o avut omu..  A  platit 300 pt o ora si pe la jumatatea timpului  a refuzat sa se mai futa  pe motiv ca nu mai poate =)))  Mai subliniez odata afirmatia  A REFUZAT SA SE MAI FUTA ,PE BANII OMULUI  ,pe motiv ca nu mai poate .  Si ca sa nu intru in polemici cum ca ar minti , locatia este  langa scoala de soferi alfa ,la etaj 6 (ultimul etaj)  cum iesi din lift tot in stanga , prostituata poate sa confirme daca doreste .

Eu unul cunosc deja prea bine specimenele astea ,dovada ca am scris mai in sus ca nu e ce trebuie , dar asta e, a trebuit sa se arda un prieten ca sa pot scrie eu asta ..  oricum pun pariu ca e bucuresteanca sau ceva de prin sud .. Nu as fute asa ceva nici sa ma plateasca pe mine .

ps Un sfat de la mine pentru  labagistii astia care acorda note de 10 unor putori ordinare care nu merita nici 30 de lei , va rog  , futeti si voi ceva de calitate ( escortele de la sectiunea TOP  )  si doar apoi  incepeti sa acordati note , ca sa aveti de unde compara  o escorta de calitate , cu una de cacat ( de exemplu cum e aceasta ) 

Concluziile le trageti voi , succes si aveti grija unde va bagati banii :))

 

Badboy aici îs perfect de acord cu tine. Tipa e sub mediocritate, are o grămadă de mofturi parca trebuie sa tragi tu de ea pe banii tai. Te ia de fraier pe fata. Bafta la alte gagici faine! 

 

Acum 34 minute, jlo999 a spus:

Am vizitat și eu fata mai demult,nu am avut timp pentru recenzie la momentulrespectiv,experiența e cel mult banală, e departe de notele primite de la anumiți colegi.Nu e nimic wow după părerea mea.

De acord. 

Link spre comentariu
Vizitator roxanavocea1
Reputație: 0

Nu vreau sa întru în polemici cu nimeni, dacă faceți recenzii faceți pe experientele voastre și la momentul potrivit 😊

De ce nu a-ți scris despre mine după vizita făcută? O faceți acum pentru off-topic? 

Oricum părerile sunt împărțite, experiențele sunt diferite, eu iau ca atare orice comentariu, ca este bun, ca este rău, asta e.. Nu poți mulțumi pe toată lumea 🤗

👏

NU sunt mofturoasă, NU am figurii, din contră, am recenzii care demonstrează contrariul. Atât timp cât voi ma respectați, vă respect și eu! Eu nu îmi bat joc de nimeni și de banii nimănui.

 

Link spre comentariu
Vizitator roxanavocea1
Reputație: 0
Acum 2 ore, non-stop a spus:

Ieri am reusit sa ajung si am cunoscut-o pe Roxana.

Am contactat-o pe whatsapp si am stabilit ora vizitei.Locatia este langa Kaflaundul zona Iulius (loc de parcare cat vrei). Am sunat-o  si m-a indrumat telefonic catre apartamentul ei(comunica usor si ofera informatiile necesare).

Am ramas putin surpins Roxana este foarte draguta, cu un corp frumos si bine proportionat,mai frumoasa decat in poze,sani foarte frumosi si cu piele fina. 

Actiunea  a constat in doua reprize intense si extrem de placute pe parcursul unei ore, intre care am primit si un masaj de relaxare destul de ok.

Nu am sa detaliez foarte mult cele intamplate. Pe scurt, ON foarte  placut. Normal protejat - inceput cu un lady on top destul de ok si finalizat in misionar. Am avut parte de o sedinta relaxanta, am ras, am glumit, am finalizat de doua ori (prima CIM, a doua in balon la normal), o sedinta reusita.

Am sa acord si note :
Locatie: 10 (destul de retras si discret, locuri de parcare pe langa)
Roxana 10 - frumoasa, corp proportionat, piele fina, sani naturali.
Atitudine: 10 - comunicativa, spirit de gluma dezvoltat.
GFE: 8.50 - (este placuta)
ON: 9
NP: 9

Cadoul: 350 1h, (2 finalizari, 300+50 CIM)

Recomandare: DA. Fara nici o urma de ezitare.

Multumesc Roxana 😘. (hai la  atu mare)

Mulțumesc și eu, te mai aștept cu drag 🤗🤗💋😚😚 momentan cum am mai spus,  mai rămân în Cluj o perioadă, dar pe viitor nu se știe, pupicei💋💋💋

Link spre comentariu
Acum 2 ore, roxanavocea1 a spus:

Nu vreau sa întru în polemici cu nimeni, 

Nu trebuie sa intri in polemici, singurul lucru care trebuie sa il faci este cel pt. care ai luat bani. Daca opresti actiunea pe motiv pt. ca nu mai poti, atunci sa stii ca sunt destule alte meserii unde poate ca poti. Insa se pare ca ti-ai inchipuit ca intorci o umbrela pe dos si o sa ploua cu bani in ea.

Link spre comentariu
Vizitator roxanavocea1
Reputație: 0
Acum 38 minute, Henric_coaie a spus:

Nu trebuie sa intri in polemici, singurul lucru care trebuie sa il faci este cel pt. care ai luat bani. Daca opresti actiunea pe motiv pt. ca nu mai poti, atunci sa stii ca sunt destule alte meserii unde poate ca poti. Insa se pare ca ti-ai inchipuit ca intorci o umbrela pe dos si o sa ploua cu bani in ea.

Chiar nu trebuie, fiecare cu părerile lui😊  Știu să-mi fac treaba și știu cum sa ma comport cu fiecare în parte 

Nicodata nu am oprit acțiunea, sau sa spun "ca nu mai pot"😂... asta doar în cazuri extreme, cu domnii mai dotați, dar chiar și în aceste cazuri am avut parte numai de înțelegere din partea lor🤗 pe aceasta cale le și mulțumesc 👏 

 

Deci aberațiile astea chiar nu-și au rostul. 

Toate cele bune 

 

Link spre comentariu

N-ai inteles meseria.
Clientul vrea sa se bazeze ca serviciul este de fiecare data la acelasi nivel. Nu ca stii sa te comporti cu fiecare in parte. (Adica cu unul bine, cu altul prost ca il vezi fraier.) Pana la urma de asta mergem la curve, pt. servicii asigurate. Ideea ca n-am putea fute fara curve e doar legenda.
Tu ai cumpara de o brutarie care intr-o zi iti vinde cea mai buna paine, extraordinara, proaspata si a doua zi iti vinde paine mucegaita? Ca nah, doara prima data a fost buna, poate a treia oara iar e buna, sau poate nu.

Eu nu stiu daca ai oprit actiunea sau nu, reprosul ti-a fost adus. N-am de ce sa cred ca cineva inventeaza povesti.

E hazlie aia cu "si in aceste cazuri am avut parte numai de intelegere". Pai cum sa nu, s-o mai fi si rusinat omul ca are pula mare, vina lui ca merge cu asa puloi la curve. O renuntat fata sa munceasca 8 ore in 3 ture la banda si s-a jertfit sa faca meseria asta asta ca o binefacere pt. omenire si vine el pulosul, cata nerusinare. Sper ca s-au simtit si nici nu mai stiau cum sa intre in pamant de atata rusine, ce impertinenta sa-si duca pulile la curve si sa o mai aiba si mare. Asta cand orice femeie e dotata astel incat pe aceeasi gaura iese ditamai copilul, dar sigur ca la printesele prostituate e ceva de neconceput sa poata manevra o pula, cred ca partea aia apartine de alta meserie.

Normal ca nu-si au rostul aberatiile. Doara tu ti-ai luat banii, nu te-a platit nimeni cu jetoane de Monopoly ci cu bani reali pt. un serviciu promis a fi real. Apoi n-a fost, dar astea sunt aberatii.

Link spre comentariu
Vizitator roxanavocea1
Reputație: 0
Acum 7 ore, Henric_coaie a spus:

N-ai inteles meseria.
Clientul vrea sa se bazeze ca serviciul este de fiecare data la acelasi nivel. Nu ca stii sa te comporti cu fiecare in parte. (Adica cu unul bine, cu altul prost ca il vezi fraier.) Pana la urma de asta mergem la curve, pt. servicii asigurate. Ideea ca n-am putea fute fara curve e doar legenda.
Tu ai cumpara de o brutarie care intr-o zi iti vinde cea mai buna paine, extraordinara, proaspata si a doua zi iti vinde paine mucegaita? Ca nah, doara prima data a fost buna, poate a treia oara iar e buna, sau poate nu.

Eu nu stiu daca ai oprit actiunea sau nu, reprosul ti-a fost adus. N-am de ce sa cred ca cineva inventeaza povesti.

E hazlie aia cu "si in aceste cazuri am avut parte numai de intelegere". Pai cum sa nu, s-o mai fi si rusinat omul ca are pula mare, vina lui ca merge cu asa puloi la curve. O renuntat fata sa munceasca 8 ore in 3 ture la banda si s-a jertfit sa faca meseria asta asta ca o binefacere pt. omenire si vine el pulosul, cata nerusinare. Sper ca s-au simtit si nici nu mai stiau cum sa intre in pamant de atata rusine, ce impertinenta sa-si duca pulile la curve si sa o mai aiba si mare. Asta cand orice femeie e dotata astel incat pe aceeasi gaura iese ditamai copilul, dar sigur ca la printesele prostituate e ceva de neconceput sa poata manevra o pula, cred ca partea aia apartine de alta meserie.

Normal ca nu-si au rostul aberatiile. Doara tu ti-ai luat banii, nu te-a platit nimeni cu jetoane de Monopoly ci cu bani reali pt. un serviciu promis a fi real. Apoi n-a fost, dar astea sunt aberatii.

Chiar nu vreau sa întru în polemici cu tine, dacă ai ceva de adăugat despre mine sau să-ți dai cu părerea despre serviciile mele fa-o printr-o recenzie după ce ma cunoști!

O zi buna 

Link spre comentariu
Vizitator roxanavocea1
Reputație: 0

Bună dimineața 🤗😚💋

Astăzi mă găsiți disponibilă până la ora 23:30,o duminică cât mai plăcută să aveți 😚😚😚😚

 

Link spre comentariu
Vizitator roxanavocea1
Reputație: 0
La 08.07.2021 la 14:26, uliseextra a spus:

pe la Iasi cand revii?

Posibil sa revin prin septembrie - octombrie, dar nu promit nimic 🤗momentan rămân în Cluj.. voi anunța acolo pe forum când am sa revin 😚

Link spre comentariu
Vizitator papli
Reputație: 0

Stimati tovarasi 

Pe scurt 

Domnisoara se prezinta mai bine decat in fotografii, draguta, frumoasa si placuta Servicele sunt pe cinste 

Locatia:10 

Aspect:10 sanii frumosi, draguta la fata, fundul cum imi place 

ON: 10 umed, a fost placut 

NP: aici a fost distractie (((((( 🙂 am si transpirat putin 😉

GFE : 10+

De recomandat: Da 

De revenit :Da 

Aztazi am fost la tine la ora 13:00 

Cu certidudine ,o sa mai revin la ea 

Te pup Roxana 😉😘 (Cristi  ) 

Link spre comentariu

Vizitator papli
Reputație: 0
Acum 12 ore, roxanavocea1 a spus:

Bună dimineața 🤗😚💋

Astăzi mă găsiți disponibilă până la ora 23:30,o duminică cât mai plăcută să aveți 😚😚😚😚

Polish_20210711_092422556.jpg.2aed7900fbb988648749ca8c580b4e15.jpg

 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...