Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Telefon: n/a
  • Oras:Bacău
  • Disponibila
  • Telefon: n/a
  • Oras:Bacău
  • Disponibila

Va salut exista pe aici submisivi care au fost dominati de un cuplu aici ma refer la stricta dominare cuckold? As dori sa impartasim trăirile petrecute:) 

Link spre comentariu

Am fost eu la un cuplu in pantelimon. 

Ii gasiti aici pe site. 

Legat la ochi, am devorat savarina ei, iar ea m-a pus sa ii fac lui felatie. 

Apoi mi-a frecat-o pana am ferminat, in timp ce ea era fututa de el. 

Nu mai stiu cat a fost cadoul, dar a fost o experienta frumoasa.

Link spre comentariu

Sigur că Da, ptr cuckold in siguranță și igiena maximă, îți recomand sa mergi la Maya. Din câte știu, are partener de cuckold.

Va ști exact cum sa se plieze pe tine, Maya pe langa experiența, are și o plăcere deosebită în a domina,  și asta o vei simți de la prima ședință, se vede in ochii ei că o face din plăcere, nu doar ptr tribut.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucurest
  • Oras:Bucurest

Maya the best.

Am fost anul trecut la ei ,pentru cuckold si forcedbi.

Este senzatie .

Lingi ,sugi,lingi,sugi.

Dupa asta , curațenie.

Daca visezi la asta,fa-ți curaj si du-te la Maya.

Daca nu iti place,nu te mai duci a doua oara.

Eu vreau sa ma mai duc.

 

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

        Am, pentru cukolding, un partener nou, bisexual, care este si activ, si pasiv... O da si o ia in orice pozitie.  Cine doreste un show pervers, ma poate contacta. Ofer o gama larga de fantezii, fetisuri, umilire, dominare soft si hard, uro, fisting, etc.  0790546873

post-84499-0-59609000-1557905381_thumb.jpg  post-84499-0-41721000-1566571243_thumb.jpg post-84499-0-97602300-1558603150_thumb.jpg

 

 

 

 

 

  • Minus 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

      Profesoara de anatomie, Sanziana, frumoasa si autoritara, ofer meditatii in particular, ratatilor si repetentilor submisi, docili, rejectati de femei, fiindca nu sunt capabili sa le satisfaca, dar si celor studiosi, premianti, care vor sa se perfectioneze si sa devina doctori, in pat sau care sunt mai timizi si nu au incredere in fortele proprii.

    Luzarila, esti un loser innascut, o fleoarta de care rad toate femeile. Se citeste asta pe fata ta, din privirea ta pierduta, se vede dupa mersul tau si ai comportamentul unui loser complet, care cere sa fie umilit. Vino, sa repeti cu mine, anul, sa iti demonstrezi inca o data ca esti un ratat prin definitie ! Te voi ajuta sa constientizezi ca in esenta ta, esti un loser. bun de nimic. Daca nici cu limba nu reusesti decat sa ma umpli de bale, te voi porecli Balosul si te voi obliga sa sugi mataranga asistentului meu ! Iti voi aplica anumite corectii cu straponul, cu biciul, cu papucul sau cu cravasa. Te voi pedepsi si umili pana la extrem si chiar si in public. Singur te faci de ras peste tot, fiindca esti din nastere un mascarici, un bufon, Muila Un rahat in ploaie este mai valoros decat tine. Oricine este mai bun decat tine. Daca vezi altceva decat un ratat, cand te uiti in oglinda, inseamna ca nu ai simtul realitatii. Esti lipsit de directie in viata si autosabotor. Cumpara-ti un papagal si vei vedea, ca zilnic iti va spune si el, ca esti un loser ! Esti un obosit de laba. Vino, mai repede, la meditatii, ca ai intarziat cateva vieti si bati pasul pe loc ! Pana nu iti inveti lectia, nu vei putea trece la nivelul urmator, ci vei ramane un loser. Nu poti fi altceva decat un sclavarache ratat si de aceea trebuie sa iti inveti lectia. Esti in esenta ta un loser si un sclav, asa cum esenta de brad este esenta de brad iar cea de trandafiri, este de trandafiri. Nu poti fi barbat alfa, asa cum nici pestele nu poate sa zboare. Ai un destin de sclav si de loser, asa ca experimenteaza si exploateaza din plin conditia care ti-a fost data si fa-te util cu lucruri care nu iti depasesc conditia, Masturbel ! Eu sunt colacul tau de salvare. Agata-te de el si nu ii mai da drumul ! Cunoaste-te si accepta-te asa cum esti cu adevarat ! Fa-te folositor cu ce poti, nu fi incurca lume cu ce nu esti capabil ! /

  • Like 2
  • Minus 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

          Fundul meu este facut sa iti ia mintile, sa fie lins, adorat, sa investesti in el, sa bagi chischirei intre fese, ca si cum ai alimenta un aparat. A-ti pune fundul meu frumos si dominator pe fata, este o adevarata terapie pentru tine. Ai cheltuit destul, pana acum, pe vicii si rahaturi inutile, ca tine, care nu ti-au adus nici o satisfactie. Treci, sub fesele mele, sa iti bag mintile in cap, presule ! Esti un gagauta descreierat, bun de nimic, care trebuie sa ia lectii despre barbatie, de la alti masculi iar de la mine, lectii despre inteligenta si ce inseamna sa ai creier, personalitate si succes. Am sa fac din tine un incornorat si am sa te injosesc maxim in fata altora. Eu sunt sefa cardului tau, de acum si am sa te sufoc cu fundul pe fata, ca sa te storc de tot ce ai, pe el ! Sa ajungi cu limba intre fesele mele, este cel mai bun lucru care ti s-ar putea intampla. Daca vei fi ascultator, vei putea deveni sclavul permanent al fundului meu. Voi face din tine obiectul meu, personal, de care sa ma folosesc dupa buna mea placere. Treci, in portbagaj,  bagajule vorbitor, ca te iau cu mine la munte, ca sa am de cine sa fac misto si pe cine sa folosesc de hamal ! Treci, intre picioarele mele, Tampax ambulant, ca mi-a venit ciclul ! Cumpara-mi cadouri care imi plac, daca vrei sa te las, sa ma mirosi la fund, Cotaila, nu mai sta sa cotai perna ! Sunt stapana Sanziana si imi place sa detin controlul total asupra ta si sa te fac dependent de mine. Imi place sa te provoc, si sa te tin in suspans, sa te domin si  torturez psihic si fizic  intr-un mod placut si irezistibil.

post-84499-0-81297800-1566915647_thumb.jpg  post-84499-0-10108800-1563179995_thumb.jpg

 

 

 

  • Like 2
  • Minus 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

           Sunt Sanziana, un inger cu aripi invizibile, de energie pozitiva, care stie cum sa te urce in al noualea cer. Am coborat pe pamant ispre pentru tine, sub forma unei escorte dominatoare si maseuze terapeute.

   Cu mine iti poti impartasi si indeplini fanteziile secrete, intr-un mod elegant, neingradit, sigur si discret. . Datorita adaptabilitatii mele, iti voi oferi exact ceea ce ai nevoie. Sunt senzuala, spontana si pasionala.

   Ofer masaj profesional, facial, corporal, la scalp si la prostata, de relaxare, tantric sau terapeutic si body to body, foot fetish, ass fetish, fetisul tocurilor, nylon fetish sau oricare alt fetis, la cerere, epilare, dominare, feminizare, facesitting, role play, age play, doghi play,sensory play, bondage, disciplina, dresaj, submission, masochism, umilire, spanking, trampling, cbt, biciuire, incornorare ( cuckolding ), ceruire, mumificare, vorbit murdar, stimulare cu strapon si cu alte jucarii, sau alte fantezii, pe care le doresti. 

  post-84499-0-16982100-1565769732_thumb.jpgpost-84499-0-91900600-1568288886_thumb.jpgpost-84499-0-33780800-1565594563_thumb.jpg

  • Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu

  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Acum 13 ore, baietel a spus:

Chiar nu o blocheaza nimeni pe dereglata asta, care polueaza toate topicurile?

Nu inteleg de ce atata ura la adresa  ei , daca nu  iti place ce ofera sau nu indeplinesti cerintele necesare sa ajungi sa o servesti asta nu inseamna ca trebuie sa arunci cu "noroi" intr-o persoana . 

Din cate vad acest subiect este strict pentru a impartasi  experiente petrecute in sesiuni de  cuckold . Nu vad cu ce ar polua acest topic daca spune anumite scenarii de cum ar putea decurge o sedinta de acest fel

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...