Sari la conținut

0730213589 Andra bbw Lujerului


Postări Recomandate

  • Oras:București
  • Oras:București
La 19.08.2022 la 18:40, Iondodel a spus:

Salutare.
Fiind in cartier (mai nou locatia este la Apusului), cu un chef nebun de a descarca instalatia si cum nimic disponibil in tot cartierul, am fost la doamna ieri,sunat la noul contact 0735984919, raspunde, explica ce si cum, programez(ajuns in max 5 min), sun, urc, ma pofteste la dus cu un prosop curat( se simtea mirosul de balsam), ies si pleaca ea la dus, apare dupa 3 min si se apuca de treaba cu un ,,on" super tare.... descriarea lui  mathis27  ,,joaca la copii". 
Cum o pui asa sta(oricum nu ai decat o varianta la Normal si anal, ca na, e multa).

De mentionat: curata, nu se grabeste si nici nu te grabeste, are o atitudine super fata de client si parca ii place mai mult analul la cum strangea cearceaful dupa pat si incepuse sa geama( parerea mea personala).

Durata: ~ 40 min cu tot cu dus( inainte /dupa)

Cost: 70 ron /fin 

noul anunt: https://www.anuntul.ro/anunt-amalia-40-kMyYJ1#GNY1qP

 

Mama, asta cand te suge e posibil sa te inchita 

Link spre comentariu
  • Oras:bucharest
  • Oras:bucharest

Deci doamna Amalia sau Andra sau ce nume de scena mai, folosește, s-a mutat pe Apusului 96 întrarea în bloc se face prin spate în fata are doua parcări Smart cum cobori din 168 venind din centru blocul, cum te utila parcare blocul e în drepta la 50 de metri. Individa la care nu am rămas nu din cauza aspectului, e imensa fraților s-a îngrășat cred ca are 140 de kg la 170 atitudinea e ok pisicoasa miroasă, face de toate oral anal normal în preț 70 finalizarea. Eu nu am rămas pt ca glumind cu ea i-au un prezervativ de pe noptiera ii spun "o ce dotata eati prezervativ se firma, dar tot degeaba dacă nu ai cu gust de banane" , la care dansa îmi spune ca putem sa o facem și fără dacă ma deranjează. Nu am plecat instat ca neamu prost, dar m-am întors am mai, schimbat câteva cuvinte cu ea, am înțeles ca are un copil, ea are 42 de ani. Și am plecat frățior nu m- am mai uitat înapoi deși la început am uitat sa spun mi-am luat teapa ca m-am învârtit în cerc jumate de ora fata de programarea inițială ca dansa practica și ea primul venit primul servit. Asa ca dacă va tentează sa fiți înarmați cu prezervative cu gust de banana și pula de cel puțin 23 pt puzdocul doamnei. Aștept întrebări dar toate grupate ca deobicei 

  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Locatia: Am fost de vreo 3 ori la ea la Apusului.

Mie mi-a placut de prima data pentru ce m-am dus eu.  Citisem pe forum ca face fuckface cum trebuie.

 

Actiune:

Preludiu facut cum trebuie cu saruturi pe corp, lins de oua, muie adanca.

Am pus-o in genunchi si i-am dat fuckface cat am putut eu, sa o aud ca i loveste fruntea de burta mea. Cand am simt ca imi vine m-a lasat sa ma finalizez cu toata pula in gura, nu mi-a luat doar varful cum fac altele, s-a inecat putin dar mi-a placut cand am auzit-o cum se ineaca.

De sex nu prea ma tenteaza asa 😅 dar o muie data brutal merge, sa ii dai sa se inece cu ea.

 

Pret: 100 lei nr. La ora a zis ca nu face. 

  • Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...