Sari la conținut

0741330814 Anca , bl1 mai , drumul taberei


Postări Recomandate

  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/foarte-sexxy/3g1g20173df87id21g007d5h75d5e4h5.html

Anca ,sa prezentat, o fătucă mai de la tara, timidă, slăbuță, ten alb , blondina, teen adevărat. M-am simțit de parcă am futut fata vecinului . Bai frate , ori am fost primul client de când a intrat în branșă ori e începătoare. Cert este că mi-a făcut un oral np fara să pună mâna , soft , cu un pic de Deep , lins in sus și jos , ce sa mai , parca eram la liceu după un baieram.  

Cred că mi fac abonament la fătucă asta.

E pe gustul meu , slabă , sâni 1, blondina ,ten alb , începătoare , dar deja văd că mă repet.

După oral , am oprit o , sa urcat pe mine , și a început ușurel sa se miște , niste opturi, și deja simțeam că sunt gata. De emoție a uitat să de-a cu lubrifiant , era lângă mine.

Locație o garsoniera , făcută cu gust , cu pat matrimonial , baie ok. Din păcate din ce am văzut eu , nu e pregătită cu prosoape ,gel de dus și altele. Probabil că învăța din mers.

Tarife din ce am vb eu , 100 fin cu on și np , 150 ora și pentru 69 și fk + 50. Nu am întrebat de anal , dar nu cred că e in meniu.

Note ..... Se sub-inteleg.

PS. Că de obicei rog un coleg să pună pozele.

 

 

 

  • Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Acum 51 minute, vulpea27 a spus:

Mulțumim pentru descoperire frate.

cam pe unde pe blv 1mai, spre Auchan sau opus? Face cim cof d-astea?

Nu e bun numarul, a răspuns o coțohârlă bătrâna si zice ca nu e nici o pustoaica acolo

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Acum 12 ore, vulpea27 a spus:

Mulțumim pentru descoperire frate.

cam pe unde pe blv 1mai, spre Auchan sau opus? Face cim cof d-astea?

1 mai Nr 15 , se intra prin gang și stânga , vis a vis de mega. La colt cu Sibiu .

Și eu am sunat duminică pe la 11 și avea tel închis. Plm .......

 

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Acum 11 ore, inconfundabil a spus:

Frate, am sunat si zice ca are 25 de ani, o voce de coțohârlă bătrână
Pune si tu anuntul bun!

O fi peștoaica , ce sa zic. Anunțul ăla e sigur. Și Nr de tel.

Mai multe ce sa zic , plm , mie ea mi-a răspuns. Și ea e in poze. Plm.

Fraților, eu mi-am făcut datoria și am prezentat o , am fost, am făcut o recenzie, acuma că dispare, morții ei , nu e a mea, că o fi fost în trecere , că plm avea vreo datorie de dat , plm, eu am pus anunțul unde am sunat eu. Nu dați cu pietre tată . 

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Salut , din nou. Azi am fost iar la titulara, într-adevăr nu răspunde ea la tel. Probabil matroana. Cred că e un pic pe legale donșoara, e teen dar deja devine fast fuck.

Azi același on fără mâini  după 3 minute hai sa ne futem. Pus capră la marginea patului și dai tata cu nerv. Capitulat in balon , șters cu șervețele umede și pa. Cat am stat in garsoniera (15-20 min.) Nu cred că a scos o vorbă. Ba da , când am intrat a zis : banii aici , și hainele lasa le acolo , atât.

Clar e Peștita și e un pic high.

100 on și np. Atât am dat.

O zi buna să aveți.

 

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
On 5/29/2021 at 3:48 PM, da da da said:

Ea este. Si nu e nici pe departe incepatoare, as zice chiar ca e veche in bransa- am fost la ea acum un an, daca nu mai mult. Activa pe Soseaua Giurgiului spre Luica atunci. Parca am scris ceva si pe forum - a fost o partida decenta, care merita 70-80 de lei, asta era tariful ei atunci, cu CIM inclus.

Apoi s-a mutat in sectorul 3 la Piata Muncii. Am prins-o o data si acolo, cu servicii si mai proaste, pe sistem fast-fuck, dar acum cu tarif de 100 de lei + 50 extra parca pentru CIM.

A treia oara n-am mai fost pentru ca nu merita. Verificand toate anunturile de pe publi din cand in cand am observat-o cu anunturi in toate sectoarele inafara de 5.... Poate i-o mai folosi cineva pozele nuj.

In poze este intr-adevar ea si este o fata de la tara get-beget. Nu era comunicativa in niciuna dintre intalniri - mie mi-a lasat impresia ca ori e high, ori e bipolara sau ceva de genu', dar a trecut ceva timp de atunci...

 

Poate mai trec din curiozitate daca ramane in Sectorul 6, dar nu am asteptari mari. Nu o recomand in mod special, decat poate la finalizare pentru cei care vor sa se riste.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Acum 20 ore, elprofesoare a spus:

folosește pozele

1.jpg.ab2d78978850e274c2bffc914fbc0e10.jpg

 

2.jpg.ab2d938ad7eba64fc2c1587abbc3e735.jpg

Pozele sunt ale ei . Corect ce zice și colegul , ori bipolara ori altele,,,,,,... Mie mi-a ajuns , nu mai merg. Iar la telefon răspunde matroana , care ,cred eu că e cazată tot în scara aia. In garsoniera fătuca e singura.

 

Link spre comentariu

Vizitator mister-x
Reputație: 0

La telefon ea raspunde. Asa am crezut si eu ca e vreo babaciune la 50 care raspunde in locul ei. Asa e vocea ei mai groasa din cauza ca fumeaza mult. Am vizitat-o anul trecut pe iarna, era undeva in sector 3 langa Cora Pantelimon la o cladire Rams Center. Dimineata sunasem si mi-a zis ca e100 finalizarea. Pe seara am zis sa o vizitez, o sun imi zice 80. Deci preturile sunt ca la bursa sau in functie de traficul de clienti. Nu e cine stie ce. Privirea ciudata, pe tot parcursul intalnirii a zambit dar un zambet aiurea de drogata sau beata plus ca nu a vorbit absolut deloc, privea asa in gol si avea o molesala asa in miscari si parca si putin speriata. Cand am intrat in casa m-a izbit asa un miros de statut si parca ceva intepator parca de pipi. Am crezut ca facuse le ea de beata. Pacat ca la corp arata binisor. OP si normal executat destul de mecanic. Parea si cam uscata, macar de folosea un lubrifiant Nu stiu cum sunt altii dar singurul lucru care l-am apreciat e ca e genul ala de fata comuna de la tara, romancuta venita de la sat. In ultima vreme am dat numai de tiganci si nasoale. Daca ar fi fost putin mai comunicativa si ingrijita chiar ar fi fost experienta super. Parerea mea e ca s-ar incadra la 60 maxim 80 lei o finalizare dar nu 100 cat am inteles ca cere acum.

Op: 7

Np: 7, noroc ca mai compenseaza fizicul

Gfe: 0️⃣

 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...