Membru Premium papura voda Reputation: 2132 Posted March 14 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Posted March 14 16 hours ago, oscar said: Bah fratilor...eu am mers la ea la Tg Jiu... Problema e ca nu a zis nimeni, dar are ditamai hemoroidu la fund... Mi s-a luat cand am pus-o capra... In rest e ok femeia.. Mie,când am fost la ea,mi s a părut o aluniță mai mare,nu hemoroid. Plus că m am concentrat tare pe pizdă care este dulce și bună! 😅😅😅 1
colapepsi Reputation: 2 Posted March 14 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Posted March 14 Voi mai mergeți la Nicole? Am fost si eu de doua ori și de fiecare data a fost pe fast fuck. Eu unul nu o recomand. 2
Membru Premium papura voda Reputation: 2132 Posted March 14 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Posted March 14 4 hours ago, colapepsi said: Voi mai mergeți la Nicole? Am fost si eu de doua ori și de fiecare data a fost pe fast fuck. Eu unul nu o recomand. Dar tu pe cine ne recomanzi maestre? Ca să o dăm în mă sa și să mergem la bunăciuni! 😊😊😊
UnOmSimplu Reputation: 7 Posted March 14 Oras:Drobeta Turnu Severin Oras:Drobeta Turnu Severin Posted March 14 Domnilor.....pe repede.nainte tovărașa..... 1
turbo6779new Reputation: 9 Posted March 23 Posted March 23 On 3/14/2025 at 9:50 PM, UnOmSimplu said: Domnilor.....pe repede.nainte tovărașa..... Cred ca in functie de cum te intelegi cu ea, are experienta si face cam de toate, in cazul meu e singura care a facut si DP vaginal cu dildo, etc , adica servicii mai rare 2
Recommended Posts