Jump to content

Warning +18

This website offers sexually explicit material intended for adults only.

By clicking the ENTER button, you confirm that you are 18 year and older, and accept our terms of use, otherwise click EXIT button to leave the website.

EXIT

0766797007


Recommended Posts

Intalnirea s-a produs cu aproximativ 2 saptamani in urma, nu am link pe publi dar fata foloseste propriile poze, ultima data era Andreea si mi-a zis ca e de la Bucuresti. Am sunat mi-a zis ca e 150 cu 250, on np nu se poate finalizare orala. Ajuns la fata locului, o garsoniera in vestitul bloc de la El Greco de pe Calea Bucuresti destul de cocheta, am ales 1 ora care e 250 de lei + o finalizare orala care era 50 de lei, o surpriza pentru mine. Fata e slim, ar putea sa aiba chiar 22 de ani cum ea zice, are un catelus mic care m-a lins pe tate inainte de actiune 😂. Dupa ce i-am sarutat corpul frumos si ne-am sarutat ca 2 adolescenti am facut cateva reprize de sex normal si i-am cerut sa ma suga pana la finalizare, ea in genunchi si eu in picioare. Oralul a fost cam de 8, folosind mana dar inghitind totul, chiar sugandu-ma putin si dupa am terminat. Andreea e o fata la care m-as intoarce, doar oralul l-as dori putin mai porno.

  • Like 2
  • Minus 1
Link to post
  • 4 months later...

G5

 

Mai lipicios cățelul decât ea. 

 

150 lei finalizarea 

Oral protejat 6 - o laba cu ea în gura 

 

Normal 8.5

Da contre în doggy. Nu i-am ascultat sfatul cu "dai ușor" și am încercat sa vad dacă poate... Și poate. Sta ridicata de cur în sus în doggy, strâmtă, curată. 

Slăbuța, sâni frumoși, cur bomba 

 

As reveni doar pentru un normal. Atât 

 

  • Like 2
Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...