Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2022 Partajează Postat Iunie 6, 2022 1 hour ago, francis said: Bonjour fost acum la doamnisoara Laura. Sani Micut 9 Restul 10. Miros bine, zambesc la buze. FK. Nu mai buna De reveni da. Déjà am fost 2luni trecut. Laura te pup dulce Mulțumesc pentru vizită și recenzie 😍 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2022 Partajează Postat Iunie 6, 2022 Un loc liber în seara asta ❤️ Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2022 Partajează Postat Iunie 7, 2022 Bună dimineața 😘 Disponibilă pentru programări ❗️ Servicii oferite: 🔹 Oral (poate fi neprotejat în funcție de igienă) 🔹Normal(Doar Protejat) 🔹 Cunnilingus 🔹Annilingus(Pasiv) 🔹 FK 🔹Masaj cu ulei 🔹Handjob 🔹Footjob 🔹Footfetish 🔹Facesitting 🔹69 Extra : Finalizare Facială (COF) - 50 ❗️NU FAC: Finalizare orală, Anal Deplasări(Outcall) -> Doar la hotel sau pensiune. Exclus regim hotelier,Airbnb etc. Tariful la deplasare diferă față de cel din locație Sunt dispusă si altor fantezii în limita bunului simt sau după preferințe 🔶Cer și ofer igienă ,discreție și bun simț😊 📍Locația -> Prima Nufărul kiss 😍💋 Link spre comentariu
Vizitator Mihai390 Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2022 Partajează Postat Iunie 7, 2022 Acum 21 minute, Laurette67 a spus: Bună dimineața 😘 Disponibilă pentru programări ❗️ Servicii oferite: 🔹 Oral (poate fi neprotejat în funcție de igienă) 🔹Normal(Doar Protejat) 🔹 Cunnilingus 🔹Annilingus(Pasiv) 🔹 FK 🔹Masaj cu ulei 🔹Handjob 🔹Footjob 🔹Footfetish 🔹Facesitting 🔹69 Extra : Finalizare Facială (COF) - 50 ❗️NU FAC: Finalizare orală, Anal Deplasări(Outcall) -> Doar la hotel sau pensiune. Exclus regim hotelier,Airbnb etc. Tariful la deplasare diferă față de cel din locație Sunt dispusă si altor fantezii în limita bunului simt sau după preferințe 🔶Cer și ofer igienă ,discreție și bun simț😊 📍Locația -> Prima Nufărul kiss 😍💋 Sunt cumva gratuite serviciile oferite de tine?Sau faci din placere.Nu ai pus si pretul la serviciile tale. Intreb si eu pentru un prieten care vrea sa mearga la tine.😘😘😘😘😘😘 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2022 Partajează Postat Iunie 7, 2022 3 hours ago, Mihai390 said: Sunt cumva gratuite serviciile oferite de tine?Sau faci din placere.Nu ai pus si pretul la serviciile tale. Intreb si eu pentru un prieten care vrea sa mearga la tine.😘😘😘😘😘😘 Dacă răsfoiai topicul ,găseai și tarifele că le-am postat de mai multe ori. Poti transmite la pretenașu tău💋💋 Link spre comentariu
Membru Premium ursuletulpanda Reputație: 3860 Postat Iunie 7, 2022 Oras:România ❤ Oras:România ❤ Membru Premium Partajează Postat Iunie 7, 2022 Acum 12 ore, Laurette67 a spus: Bună dimineața 😘 Disponibilă pentru programări ❗️ Servicii oferite: 🔹 Oral (poate fi neprotejat în funcție de igienă) 🔹Normal(Doar Protejat) 🔹 Cunnilingus 🔹Annilingus(Pasiv) 🔹 FK 🔹Masaj cu ulei 🔹Handjob 🔹Footjob 🔹Footfetish 🔹Facesitting 🔹69 Extra : Finalizare Facială (COF) - 50 ❗️NU FAC: Finalizare orală, Anal Deplasări(Outcall) -> Doar la hotel sau pensiune. Exclus regim hotelier,Airbnb etc. Tariful la deplasare diferă față de cel din locație Sunt dispusă si altor fantezii în limita bunului simt sau după preferințe 🔶Cer și ofer igienă ,discreție și bun simț😊 📍Locația -> Prima Nufărul kiss 😍💋 Salut! Nu am timp pentru o recenzie regulamentară, dar astăzi credeți-mă și icoanele sau mișcat pe pereți. Nu știu cine pe cine a f...t, dar ora a trecut cât ai zice pește. Într-adevăr nu este prima noastră întâlnire, însă pentru așa ceva ai nevoie de o parteneră pricepută. În topul meu personal, este printre primele patru. Mulțumesc pentru această expetiență. Te pupă Panda! 😘🐼 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2022 Partajează Postat Iunie 7, 2022 40 minutes ago, ursuletulpanda said: Salut! Nu am timp pentru o recenzie regulamentară, dar astăzi credeți-mă și icoanele sau mișcat pe pereți. Nu știu cine pe cine a f...t, dar ora a trecut cât ai zice pește. Într-adevăr nu este prima noastră întâlnire, însă pentru așa ceva ai nevoie de o parteneră pricepută. În topul meu personal, este printre primele patru. Mulțumesc pentru această expetiență. Te pupă Panda! 😘🐼 Mulțumesc pentru vizită 🤗 Mă bucur că a fost una plăcută 💋 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2022 Partajează Postat Iunie 8, 2022 Disponibilă și azi! 😘 🔹️Voi cere confirmare la toate programările făcute din timp 🔹️150/fin, 300/ora 🔹️OP/ON, FK,diferite poziții sau fantezii,masaj cu ulei, cunnilingus etc. 🔹Locația în Prima Nufărul Vă aștept ❤ Link spre comentariu
caligula2018 Reputație: 56 Postat Iunie 8, 2022 Partajează Postat Iunie 8, 2022 Laura nu mai răspunzi la mesaje, să intelegem că astăzi e ultima zi aici ,in Oradea!? Link spre comentariu
sosoboso Reputație: 902 Postat Iunie 8, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Iunie 8, 2022 Laura dragă,să nu pleci până când nu ne cunoaştem!😍 Link spre comentariu
sosoboso Reputație: 902 Postat Iunie 8, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Iunie 8, 2022 Acum 6 ore, Laurette67 a spus: Disponibilă și azi! 😘 🔹️Voi cere confirmare la toate programările făcute din timp 🔹️150/fin, 300/ora 🔹️OP/ON, FK,diferite poziții sau fantezii,masaj cu ulei, cunnilingus etc. 🔹Locația în Prima Nufărul Vă aștept ❤ ❤ Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2022 Partajează Postat Iunie 9, 2022 Disponibilă pentru programări ❗️Ultimele 2 zile în Oradea❤️ Link spre comentariu
deavolo Reputație: 537 Postat Iunie 9, 2022 Partajează Postat Iunie 9, 2022 Am vizitat astazi pe aceasta domnisoara ft simpatica si frumusica Laura. Pozele sunt reale, este o fata micuta de statura, cu un corp frumos, slim. Locatie 9.5 prima nufarul Igiena: 10 Epilata complet, curata. Se vede ca tine la igiena si dupa modul cum arata baia. curatenie si ordine . Aspect: 9.5 gusturile nu se discuta, , este o fata naturala, fara tunning, dar ft draguta si astragataore ON: 9 Face un oral placut, cu priviri in ochi daca doresti in timpul actului. Are o pasarica frumoasa, care parca cere sa o tot lingi . Parca nu ma mai saturam sa o ling... :)) NP: 9 nu am incercat prea multe pozitii ca nu am mai rezistat si am finalizat in balonas, pozitia "pe la spate". GFE: 10 : foarte simpatica, politicoasa si prietenoasa, fara "aere de vedeta"; deschisa la conversatii..... daca toate s-ar comporta ca si ea, ar fi de vis. M-am simtit ft bine in compania ei. Scor 150 / finalizarea Ma bucur Laura, ca am reusit sa te cunosc, si iti multumesc pt clipele frumoase petrecute cu tine De revenit Da De recomandat: Da 6 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2022 Partajează Postat Iunie 9, 2022 4 hours ago, deavolo said: Am vizitat astazi pe aceasta domnisoara ft simpatica si frumusica Laura. Pozele sunt reale, este o fata micuta de statura, cu un corp frumos, slim. Locatie 9.5 prima nufarul Igiena: 10 Epilata complet, curata. Se vede ca tine la igiena si dupa modul cum arata baia. curatenie si ordine . Aspect: 9.5 gusturile nu se discuta, , este o fata naturala, fara tunning, dar ft draguta si astragataore ON: 9 Face un oral placut, cu priviri in ochi daca doresti in timpul actului. Are o pasarica frumoasa, care parca cere sa o tot lingi . Parca nu ma mai saturam sa o ling... :)) NP: 9 nu am incercat prea multe pozitii ca nu am mai rezistat si am finalizat in balonas, pozitia "pe la spate". GFE: 10 : foarte simpatica, politicoasa si prietenoasa, fara "aere de vedeta"; deschisa la conversatii..... daca toate s-ar comporta ca si ea, ar fi de vis. M-am simtit ft bine in compania ei. Scor 150 / finalizarea Ma bucur Laura, ca am reusit sa te cunosc, si iti multumesc pt clipele frumoase petrecute cu tine De revenit Da De recomandat: Da Mulțumesc pentru vizită, mă bucur că a fost o experiență plăcută 🤗💋 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2022 Partajează Postat Iunie 10, 2022 Hello dragilor , astăzi este ultima zi în Oradea🤗 🔹️Voi cere confirmare la toate programările făcute din timp 🔹️150/fin, 300/ora 🔹️OP/ON, FK,diferite poziții sau fantezii,masaj cu ulei, cunnilingus etc. 🔹Locația în Prima Nufărul Link spre comentariu
DannyBogdan Reputație: 10 Postat Iunie 10, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Iunie 10, 2022 Buna seara tuturor, Laura e preferata mea. Cu bun simt, frumoasa, sexy, se implica on ceea ce face. Imi place si conversatia si mai ales in pat. Ai impresia ca esti cu amanta. Nu imi place sa descriu amanunte in pat.... dar ce e important eu de fiecare data plec de la ea relaxat si cu gandul la urmatoare vizita. Multumesc Laura si ne vedem la urmatoare vizita a ta in Oradea! 2 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2022 Partajează Postat Iunie 10, 2022 58 minutes ago, DannyBogdan said: Buna seara tuturor, Laura e preferata mea. Cu bun simt, frumoasa, sexy, se implica on ceea ce face. Imi place si conversatia si mai ales in pat. Ai impresia ca esti cu amanta. Nu imi place sa descriu amanunte in pat.... dar ce e important eu de fiecare data plec de la ea relaxat si cu gandul la urmatoare vizita. Multumesc Laura si ne vedem la urmatoare vizita a ta in Oradea! Mulțumesc pentru recenzia favorabilă, pupici💋 Link spre comentariu
sosoboso Reputație: 902 Postat Iunie 10, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Iunie 10, 2022 Sunt invidios pt cei care au avut sanse sa viziteze pe Laura. Eu in 2 zile am scris mesaje de vreo 20 de ori.90% fara nici un raspuns. Greu sa te sincronizezi daca nu primesti raspuns. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 17, 2022 Partajează Postat Iunie 17, 2022 Hello dragilor😘 De mâine voi fi disponibilă pentru câteva zile. Momentan voi răspunde doar la sms/whatsapp. 📍Locația -> Prima Universității Kiss💋 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 18, 2022 Partajează Postat Iunie 18, 2022 Bună! Disponibilă pentru programări💋 🔹️Voi cere confirmare la toate programările făcute din timp 🔹️150/fin, 300/ora 🔹️OP/ON, FK,diferite poziții sau fantezii,masaj cu ulei, cunnilingus etc. 📍Locația -> Prima Universității Link spre comentariu
sosoboso Reputație: 902 Postat Iunie 18, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Iunie 18, 2022 Acum 25 minute, Laurette67 a spus: Bună! Disponibilă pentru programări💋 🔹️Voi cere confirmare la toate programările făcute din timp 🔹️150/fin, 300/ora 🔹️OP/ON, FK,diferite poziții sau fantezii,masaj cu ulei, cunnilingus etc. 📍Locația -> Prima Universității ❤ Link spre comentariu
Vizitator boy boy23 Reputație: 0 Postat Iunie 18, 2022 Partajează Postat Iunie 18, 2022 Acum 10 ore, Laurette67 a spus: Bună! Disponibilă pentru programări💋 🔹️Voi cere confirmare la toate programările făcute din timp 🔹️150/fin, 300/ora 🔹️OP/ON, FK,diferite poziții sau fantezii,masaj cu ulei, cunnilingus etc. 📍Locația -> Prima Universității Ce buze frumoase 😍😘😘😍 perfect pentru un sărut dulce 😘😘😘 Si parca mai vad in oglinda încă ceva ce e frumoasă rău și perfect pentru sărutat ( sau mușcat)😈😈😈😈 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 19, 2022 Partajează Postat Iunie 19, 2022 Disponibilă pentru programări 💋 Link spre comentariu
sosoboso Reputație: 902 Postat Iunie 21, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Iunie 21, 2022 Buna ziua! Ieri am avut norocul sa vizitez pe Laura.Fata este cum scrie in titlul topicului "miniona apetisanta". Este tanara,draguta comunicativa si frumoasa. Este slim cu un corp bine proportionata.Stie sa se comporte si am ramas cu o senzatie placuta dupa intilnire.FK,ON si OP. foarte placut,locatie curata si dotata. De revenit,150/30. Mersi frumos Laura!Te pup! 3 Link spre comentariu
sosoboso Reputație: 902 Postat Iunie 21, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Iunie 21, 2022 Acum 1 minut, sosoboso a spus: Buna ziua! Ieri am avut norocul sa vizitez pe Laura.Fata este cum scrie in titlul topicului "miniona apetisanta". Este tanara,draguta comunicativa si frumoasa. Este slim cu un corp bine proportionata.Stie sa se comporte si am ramas cu o senzatie placuta dupa intilnire.FK,ON si OP. foarte placut,locatie curata si dotata. De revenit,150/30. Mersi frumos Laura!Te pup! Ps:NP in loc de OP,scuze! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum