Sari la conținut

a incercat-o careva?


Postări Recomandate

Mădălina este o fata frumoasa, bruneta cu ochi albaștri. Se simte ca este noua în domeniu, dar compensează lipsa de experienta cu un GFE foarte sincer lipsit de prefacatorie, pe care-l întâlnești mai des în primii ani ai tinereții și mai puțin pe măsură ce trece timpul. Ca aspect, cu excepția parului vopsit (este satena natural, din spusele ei) este 100% naturala, fără "tuning" (ceea ce pt mine e un mare plus).
Locatie: strada Oneștilor bloc P2, în spatele blocurilor Ared din cartierul Ioșia și a magazinului Kaufland de pe Bd. Decebal. Este singura fată dintre cele vizitate de mine în Oradea care percepe tariful de 150/30 min pt servicii standard (se vede ca vine de la Arad :) ) Fără sa vreau sa ma repet și cu atât mai puțin sa jignesc pe cineva, trebuie sa constat ca suntem luați de "proștii clasei" la Arad. Plătim pt servicii standard mai mult ca la Oradea, unde tarifele sunt "mai de bun simț" și mai apropiate de salariile noastre. Celelalte două fete la care am fost percep tafiful de 100 pt servicii standard. Sa nu credeți ca e vreun rabat la calitate sau vreo țeapă,  fetele sunt super ok și ca aspect și ca atitudine (ellaella22 și Roxana20 - roxi deva) iar locațiile moderne dotate cu băi utilate cu cele necesare (cartierul Prima Universității, bloc 1a și pe strada Oneștilor).
Cine are îndoieli poate sa consulte forumul din Oradea unde va găsi multe oferte cu tarif 100 pt servicii standard.
Bineînțeles ca am lansat invitația fetelor de a vizita Aradul.
Cu scuzele de rigoare pt divagație, revin la Mădălina. Azi e ultima ei zi în Oradea, după care pleacă acasă. Va reveni la Arad, dar încă nu știe când. Părerea mea personala e ca merită vizitată.

Link spre comentariu

Vizitator magarusulfutacios
Reputație: 0

Pacat ca fetele nu si-au facut cont cat au fost in Arad. Cu siguranta erau asaltate. Asta e, sper sa revina la noi.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...