Sari la conținut

"Matura new in oras" - 0735266884


Postări Recomandate


  • Membru Premium
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Cateva precizari:

* titlul este ceea ce gasiti in Publi24, eu am adaugat numarul de telefon

* numarul de telefon nu l-am gasit pe forumul de Timisoara, doar pe Bucuresti si Alba... si nici acolo multe informatii, asa ca m-am gandit sa deschid discutia asta

 

Ca sa reuseasca Planul A(nal), cateodata trebuie aplicat Planul B...

Gasesc un anunt in Publi24, iar pozele mi-aduc aminte ca am vizitat-o pe doamna, cu ceva ani in urma si ofera anal. Sun, raspunde, aflu detalii si pret: confirma ca ofera anal. Spun ca vreau sa-mi fac programare peste cateva ore. "Nu se poate! Suna inainte de a veni... poate te razgandesti, poate nu pot eu! blah, blah, blah..." Eu raspund ca nu ma razgandesc si insist sa fac programare. Raspunsul e: nu se poate. Ma resemnez, astept sa vina ora cand am eu timp...vine...sun, nu raspunde, scriu SMS, nu raspunde, sun, nu raspunde, scriu SMS, nu raspunde, sun, nu raspunde, scriu SMS, nu raspunde...

Probabil ca stiti cum e: la momentul ala gandeam cu pula, care zbiera la mine: "mi-ai promis ca ma duci sa vizitez un cur! mi-ai promis!". Bine, bine, am promis... cum naiba sa ma tin de promisiune?!

Asa ca pun din nou mana pe Publi24 si gasesc anuntul fetei pe care am vizitat-o azi:

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/matura-new-in-oras/4758553h899g76d1d0gd7e75h3e9e910.html

Sun, aflu servicii si tarife: oral+normal+anal = 150 RON pt. juma' de ora si 250 RON pt. o ora. E disponibila, asa ca bag in viteza si ma indrept spre complexul Toronto, in spatele benzinariei Aral de pe Torontalului.

Ajung acolo, iar cand tipa imi deschide usa, ne dam amandoi seama ca ne-am mai futut... nu mai retin exact, dar cred ca sunt doi ani, undeva pe Circumvalatiunii, in spate la McDonald's.

Bun... deci amintirea era destul de vaga, dar retineam ca a fost OK, asa ca decid sa stau o ora. Fata nu arata ca-n pozele din anunt, e "mai implinita" si are sanii mari, varsta pe la 30+. Nu cred ca are 1.65m, ci mai curand 1.55m, e frumusica la fata si are par lung negru (care in timpul actiunii a cam fost in cale, fiind despletit).

Apartament curat, placut aranjat, genul camera de hotel - fara lucruri personale, deci banuiesc ca e numai "birou", cum zic unele fete. Merg la dus, prosop curat, selectia pentru "sapun": sampon de par sau balsam de par?! Asta e, ce sa fac? Le-am testat pe amandoua... la oua... pe cap - capul pulii, cred ca e clar!

Actiunea in dormitor a fost mediocra, dar am avut parte de anal la ambele runde.

O mentiune, a facut OP si a incercat sa puna "guma" cu gura... a esuat la ambele incercari, iar cand a reparat situatia cu mana, la un moment dat m-a piscat de pula! DOARE!

Note:

Locatie: 8.50

Fata (aspect): 7.50

Fata (atitudine): 8.50 - politicoasa, dar cam atat, nu se prea implica...

GFE: nu e in meniu... sau poate n-am citit toate paginile?! 😉

OP: 7:00 - trebuie imbunatatit, plus ca n-are rabdare: "hai sa ne futem"

NP: 8:00 - cateva pozitii, la ambele runde, dar mediocru

AP: 8:00 - mediocru, prefera "capra", am reusit sa mai incerc cateva pozitii, desi a tot avut obiectii (legate de pozitii, nu la penetrare)

Concluzia: nu e ceva spectaculos, e mediocru, dar pretul e decent pentru oferta

 

   

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...