Jump to content

Cristina poze reale 0757631178

Recommended Posts

• Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Posted
Acum 10 ore, mitonemihai a spus:

Pacat de ea , era fata buna acum ceva timp bun ( 3 ani zic eu ) acum are doar clienti de selectie 🤦‍♂️ !

Si acum ca are clientii ei nu mai e buna? 🤣

• Like 1
  • Haha 2
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
Posted
On 3/26/2025 at 6:11 PM, Chumly said:

Eu zis sa pui mana sa te mai îngrași un pic,sincer,erai mișto și înainte,așa pufuleț 😘😘😘

Cum tu o vrei mai plinuta alti o vor asa cum e ,cred ca e destul de greu sa se schimbe de la o programare la alta😁

• Telefon: 0757631178
  • Oras:Constanta
  • Disponibila
  • Telefon: 0757631178
  • Disponibila
Posted

Helloooo 🥰😈

Voi mai fi până duminică disponibilă

Tarife:200 nr 300 ora 

Programu:10:00-18:00

Servicii :

-Sex oral (protejat sau neprotejat , in functie de igiena)
- DEEP ( in fc de igiena și de mărime) 
- Sex normal (protejat , nici nu discut)
- 69
- Masaj de relaxare
- FANTEZII (le discutam înainte) 
- Diferite poziții 
- Sărutări corporale si mangaieri
- FK
 - COB (Finalizare corporala 
- GFE 
- HAND JOB 
-  FOOT FETISH
   Fac și dominare, la dominare discutam înainte  și dacă va pot ajuta o voi face cu cea mai mare placere   

Dacă nu va răspund lăsați un mesaj pana când va pot contacta înapoi 😘😘

Îmi rezerv dreptul de a-mi selecta clienții

• Like 1
  • Inimioara 2
Posted
La 19.08.2024 la 5:45, George0924 a spus:

Vezi colegu ca are onlyfans dacă ești pus pe laba

Ce cont de only are? Sau trimiteti in privat va rog daca nu vreti sa postati aici. Merci frumos 🙂

• Confuz 1
Posted
Acum 35 minute, bawss123 a spus:

Ce cont de only are? Sau trimiteti in privat va rog daca nu vreti sa postati aici. Merci frumos 🙂

Apropo... nu e de laba 🤣🤣🤣 dupa cum zicea colegu :)))) Dar fata nu posteaza poze, video, nimic. Naiba, ca orice om normal, vreau sa vad daca o gasesc atractiva ca sa imi fac o idee daca sa ma duc sau nu.

• Like 1
  • Telefon: 0721620936
  • Telefon: 0721620936
Posted
Acum 1 oră, bawss123 a spus:

Apropo... nu e de laba 🤣🤣🤣 dupa cum zicea colegu :)))) Dar fata nu posteaza poze, video, nimic. Naiba, ca orice om normal, vreau sa vad daca o gasesc atractiva ca sa imi fac o idee daca sa ma duc sau nu.

Vrei sa vezi tu... normal ca e atrctiva... acum faza e ca sa te vada ea pe tine atractiv 🤣🤣

• Haha 1
  • Membru Premium
  • Telefon: 1234567890
  • Oras:constanta
  • Telefon: 1234567890
Posted
Acum 12 ore, bawss123 a spus:

avea la poze fata oho, si era deja atunci inainte sa slabeasca si sa monteze sanii noi atractiva. dar oricum depinde de conexiune la prima vedere ati garantez ca este peste standard daca o prinzi libera si disponibila

• Like 1
  • Mersi 1

Mea culpa spiritus meus fortis,
sed corpus meum infirma!

Posted
Acum 12 ore, insuficientul a spus:

Vrei sa vezi tu... normal ca e atrctiva... acum faza e ca sa te vada ea pe tine atractiv 🤣🤣

O sa fiu mai mult decat ok :) Si chiar daca n-as fi, sa fim seriosi; noi oricum pentru multe suntem doar niste portofele mergatoare. Dar is patit sa mi se deschida usa si sa nu stiu daca tipa e acolo sa ne futem sau... sa ma manance 🤣 Nu ca ar fi cazul, dar am si eu un prototip in minte care imi starneste hormonii... :P Spor la ciocane!! 🔨

• Like 3
Posted
La 12.04.2025 la 15:35, bawss123 a spus:

Mergi cu incredere :)

• Like 1
  • Mersi 1
  • Oras:World
  • Oras:World
Posted
On 4/13/2025 at 6:09 AM, bawss123 said:

O sa fiu mai mult decat ok :) Si chiar daca n-as fi, sa fim seriosi; noi oricum pentru multe suntem doar niste portofele mergatoare. Dar is patit sa mi se deschida usa si sa nu stiu daca tipa e acolo sa ne futem sau... sa ma manance 🤣 Nu ca ar fi cazul, dar am si eu un prototip in minte care imi starneste hormonii... :P Spor la ciocane!! 🔨

Nu pierzi nimic.

V-a rugat fata sa va tineti parerile pentru voi si a fost destul de clara cum lucreaza.

Posted
La 14.04.2025 la 13:59, Darkkkk a spus:

Nu pierzi nimic.

V-a rugat fata sa va tineti parerile pentru voi si a fost destul de clara cum lucreaza.

Pierzi timp si bani, adica printre cele mai importante resurse daca te duci acolo si nu e pe gustul tau.

Si legat de a 2-a parte, sincer sunt foarte confuz 😕 Suntem pe un forum de recenzii; cum adica sa ne tinem parerile pentru noi?

• Membru Premium
Posted
Acum 24 minute, bawss123 a spus:

Pierzi timp si bani, adica printre cele mai importante resurse daca te duci acolo si nu e pe gustul tau.

Si legat de a 2-a parte, sincer sunt foarte confuz 😕 Suntem pe un forum de recenzii; cum adica sa ne tinem parerile pentru noi?

Colegu a tinut sa iti reaminteasca ca fata lucreaza doar cu cei care au fost la ea, atat doar !! Acest lucru l-a anuntat deja, dupa ce ai mai cerut odata poze !!

Posted

Salutare, vizitat domnișoara, aceleași servicii la superlativ (pt cei ce o cunosc) pt cei ce nu au avut sansa: 

ON umed cu tente de Depp...  contează mărimea cred 10/10

NP cu diferite poziții gemete și implicare maxima. 10/10

Vesela, joviala.  200/300

Recomand.  

• Like 3
  • Mersi 1

Posted

Salutare..

Am revizitat pe Cristina.

Programat pt azi la ora 10 ,respectat din ambele părți.

Parca pe zi ce trece tot mai buna se face fata asta.. doamne ferește.

Ca și acțiune nu are rost sa mai scriu ca cine a fost la ea știe despre ce vorbesc .

Oral umed .. slow.. fast.. cum vrei ... 

Normal .. schimbat 3 poziti și finalizat.. 

Fk .. mângâieri....fk .. tot ce trebuie .

Fara graba fara fite ...

Note de 10 pe linieeeeee 

✌️✌️✌️✌️

• Like 6