nickname90 Reputație: 2926 Postat Decembrie 7, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Decembrie 7, 2021 1 hour ago, rechinii77 said: Da da,iti fac R.A.R😅ma uit eu la toate atunci,sa vad daca nu joaca sau bate ceva😉🙂si uleiul daca ii la nivel... Abia astept sa ma uit la suspensii🥰 Te pwp unde vrei tu baby💋❤ Nu cu mult timp in urma erai "fotograf" 🤭! Acuma ca nu te mai lasa motanul ti-ai deschis statie de ITP? 😂😂😂 Eu desi inca nu am vizitat-o(accentul e pe INCA!!! ), sunt sigur ca toate datele din "talon" sunt corespunzatoare si dotarile sunt de calitate premium, deoarece e colega lui Betty😍! Oricum asteptam "raportul"🤭, spor la mandre😜 @BabyMadalina tie iti doresc o shedere placuta si productiva la noi, in curand daca totul mere conform planului ma inscriu si eu la un testdrive🤩😘 3 1
BabyMadalina Reputație: 299 Postat Decembrie 7, 2021 Oras:Bihor, Oradea Oras:Bihor, Oradea Autor Postat Decembrie 7, 2021 Acum 16 minute, nickname90 a spus: Nu cu mult timp in urma erai "fotograf" 🤭! Acuma ca nu te mai lasa motanul ti-ai deschis statie de ITP? 😂😂😂 Eu desi inca nu am vizitat-o(accentul e pe INCA!!! ), sunt sigur ca toate datele din "talon" sunt corespunzatoare si dotarile sunt de calitate premium, deoarece e colega lui Betty😍! Oricum asteptam "raportul"🤭, spor la mandre😜 @BabyMadalina tie iti doresc o shedere placuta si productiva la noi, in curand daca totul mere conform planului ma inscriu si eu la un testdrive🤩😘 Mulțumesc frumos!! Aștept vizita ta cu mare drag. Te pup💋💋
rechinii77 Reputație: 50211 Postat Decembrie 7, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Decembrie 7, 2021 Acum 15 minute, nickname90 a spus: Nu cu mult timp in urma erai "fotograf" 🤭! Acuma ca nu te mai lasa motanul ti-ai deschis statie de ITP? 😂😂😂 Eu desi inca nu am vizitat-o(accentul e pe INCA!!! ), sunt sigur ca toate datele din "talon" sunt corespunzatoare si dotarile sunt de calitate premium, deoarece e colega lui Betty😍! Oricum asteptam "raportul"🤭, spor la mandre😜 @BabyMadalina tie iti doresc o shedere placuta si productiva la noi, in curand daca totul mere conform planului ma inscriu si eu la un testdrive🤩😘 Pei trebuie sa ne adaptam din mers😅ce sa facem...asta e😋fac si eu ce pot😁la prima vedere asa pare...ce scrie in talon🙂 Vedem la verificare daca o sa treaca🤣🤣🤣 Spor sa ai si tu la mandre frate Nick😎 5 1
BabyMadalina Reputație: 299 Postat Decembrie 8, 2021 Oras:Bihor, Oradea Oras:Bihor, Oradea Autor Postat Decembrie 8, 2021 Bună, frumoșilor! Astăzi sunt disponibila începând cu ora 13:00 pana la 00:00. Va aștept pe la mine pentru a împărtăși împreună momente fierbinti și de neuitat❤❤ va pup💋💋🥰 2 4
BabyMadalina Reputație: 299 Postat Decembrie 8, 2021 Oras:Bihor, Oradea Oras:Bihor, Oradea Autor Postat Decembrie 8, 2021 ❤️❤️🤗Disponibilă începând cu orele 16:10-23-00 ❤️❤️🤗
BabyMadalina Reputație: 299 Postat Decembrie 8, 2021 Oras:Bihor, Oradea Oras:Bihor, Oradea Autor Postat Decembrie 8, 2021 Bună băieții Locuri disponibile 20:20 - 23:00 🥳❤️ Vă aștept la programari 🥳❤️
BabyMadalina Reputație: 299 Postat Decembrie 9, 2021 Oras:Bihor, Oradea Oras:Bihor, Oradea Autor Postat Decembrie 9, 2021 Bună dragilor!! Cu părere de rău țin sa va anunț ca sunt ultimele zile în orașul vostru frumos.😥😥 Dacă vreți sa ne distram împreună, va aștept pe la minee❤ Disponibila în intervalul 13:00 -23:00 Va pup💋💋💋
rechinii77 Reputație: 50211 Postat Decembrie 9, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Decembrie 9, 2021 Acum 6 minute, BabyMadalina a spus: Bună dragilor!! Cu părere de rău țin sa va anunț ca sunt ultimele zile în orașul vostru frumos.😥😥 Dacă vreți sa ne distram împreună, va aștept pe la minee❤ Disponibila în intervalul 13:00 -23:00 Va pup💋💋💋 Se pare ca pana la urma nu se aliniaza astrele😔 Asta e😋ghinionul meu😅 Te pwp💋💋💋 2 1 1
BabyMadalina Reputație: 299 Postat Decembrie 9, 2021 Oras:Bihor, Oradea Oras:Bihor, Oradea Autor Postat Decembrie 9, 2021 Acum 48 minute, rechinii77 a spus: Se pare ca pana la urma nu se aliniaza astrele😔 Asta e😋ghinionul meu😅 Te pwp💋💋💋 Poate vor mai fi și alte ocazii ❤️, te pup și îți doresc Sărbători fericite!! 🤗🤗 1
rechinii77 Reputație: 50211 Postat Decembrie 9, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Decembrie 9, 2021 1 oră în urmă, BabyMadalina a spus: Poate vor mai fi și alte ocazii ❤️, te pup și îți doresc Sărbători fericite!! 🤗🤗 Eu sper sa mai fie si alte ocazii❤ Multumesc🤗si eu iti doresc Sarbatori Fericite❤ Te pwp si ai grije de tine💋💋💋 Ps:ma.m facut planuri cu tine***😔 4 1
BabyMadalina Reputație: 299 Postat Decembrie 9, 2021 Oras:Bihor, Oradea Oras:Bihor, Oradea Autor Postat Decembrie 9, 2021 1 oră în urmă, rechinii77 a spus: Eu sper sa mai fie si alte ocazii❤ Multumesc🤗si eu iti doresc Sarbatori Fericite❤ Te pwp si ai grije de tine💋💋💋 Ps:ma.m facut planuri cu tine***😔 Mulțumesc!! Te pup 🤗🙁😘 1
BabyMadalina Reputație: 299 Postat Decembrie 10, 2021 Oras:Bihor, Oradea Oras:Bihor, Oradea Autor Postat Decembrie 10, 2021 Tic tac⏳⏳⌛ Ultimele mele clipe în orașul vostru se scurg încet..😔 Bună dragilor! Sunt disponibila în intervalul orar 18:00-23:00. Va aștept la programari❤❤ va pup💋💋 1
BabyMadalina Reputație: 299 Postat Decembrie 11, 2021 Oras:Bihor, Oradea Oras:Bihor, Oradea Autor Postat Decembrie 11, 2021 Bună !! Ieri a fost ultima mea zi în orașul vostru. Va voi anunța în viitor dacă ma voi reîntoarce. Pana atunci, va urez tuturor Sărbători Fericite!!❤❤ va pup💋💋
nickname90 Reputație: 2926 Postat Decembrie 11, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Decembrie 11, 2021 55 minutes ago, BabyMadalina said: Bună !! Ieri a fost ultima mea zi în orașul vostru. Va voi anunța în viitor dacă ma voi reîntoarce. Pana atunci, va urez tuturor Sărbători Fericite!!❤❤ va pup💋💋 Multumim😘 la fel iti dorim si tie sarbatori fericite si un an nou plin de succes🤗😘! 1 1
BabyMadalina Reputație: 299 Postat Decembrie 11, 2021 Oras:Bihor, Oradea Oras:Bihor, Oradea Autor Postat Decembrie 11, 2021 Acum 5 minute, nickname90 a spus: Multumim😘 la fel iti dorim si tie sarbatori fericite si un an nou plin de succes🤗😘! Mulțumesc frumos!! ❤️❤️😘💥 1
BabyMadalina Reputație: 299 Postat Decembrie 16, 2021 Oras:Bihor, Oradea Oras:Bihor, Oradea Autor Postat Decembrie 16, 2021 Bună dragilor! Am reușit sa îmi rezolv problemele personale și, dacă tot a mai rămas puțin timp pana de sărbători, am revenit în orașul vostru împreună cu a mea colega @Betti și voi fi disponibila pentru câteva zile. Va pup și va aștept la răsfăț!❤❤💋💋
BabyMadalina Reputație: 299 Postat Decembrie 16, 2021 Oras:Bihor, Oradea Oras:Bihor, Oradea Autor Postat Decembrie 16, 2021 ❤️💥Bună îngerași meiiii💥❤️ Sunt disponibilă începând cu orele 15:00 - 23:00 Vă aștept la programari! ❤️💥
mihaimisu80 Reputație: 800 Postat Decembrie 16, 2021 Telefon: 0741 61 41 81 Oras:oradea Telefon: 0741 61 41 81 Oras:oradea Postat Decembrie 16, 2021 Acum 4 ore, BabyMadalina a spus: Bună dragilor! Am reușit sa îmi rezolv problemele personale și, dacă tot a mai rămas puțin timp pana de sărbători, am revenit în orașul vostru împreună cu a mea colega @Betti și voi fi disponibila pentru câteva zile. Va pup și va aștept la răsfăț!❤❤💋💋 Deci să înțeleg că te simți mai bine in Oradea,că nu ți a plăcut la Cluj... Orădenii sunt diferiți fata de clujeni🐱asta au confirmat fetele care frecventează Oradea-Cluj... 2 1
BabyMadalina Reputație: 299 Postat Decembrie 16, 2021 Oras:Bihor, Oradea Oras:Bihor, Oradea Autor Postat Decembrie 16, 2021 Acum 22 minute, mihaimisu80 a spus: Deci să înțeleg că te simți mai bine in Oradea,că nu ți a plăcut la Cluj... Orădenii sunt diferiți fata de clujeni🐱asta au confirmat fetele care frecventează Oradea-Cluj... S-au întâmplat niște lucruri urâte în Cluj și am decis sa revin aici, unde oamenii sunt mult mai ok și ma simt ca acasă.😅 1
nickname90 Reputație: 2926 Postat Decembrie 16, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Decembrie 16, 2021 10 minutes ago, BabyMadalina said: S-au întâmplat niște lucruri urâte în Cluj și am decis sa revin aici, unde oamenii sunt mult mai ok și ma simt ca acasă.😅 Ar fi bine sa specifici ce sa intimplat mai exact 🤔ca sa nu le luam la bataie pentru cateva programari neonorate🤭😂😂😂! 1
BabyMadalina Reputație: 299 Postat Decembrie 16, 2021 Oras:Bihor, Oradea Oras:Bihor, Oradea Autor Postat Decembrie 16, 2021 Acum 9 minute, nickname90 a spus: Ar fi bine sa specifici ce sa intimplat mai exact 🤔ca sa nu le luam la bataie pentru cateva programari neonorate🤭😂😂😂! Nu este vorba despre programari neonorate, ci despre surprize neplăcute 🤦🏻♀️💋
nickname90 Reputație: 2926 Postat Decembrie 16, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Decembrie 16, 2021 1 hour ago, BabyMadalina said: Nu este vorba despre programari neonorate, ci despre surprize neplăcute 🤦🏻♀️💋 I-am mai zis eu la Betty, ca nicaieri nu e ca la Oradea 😉 😘 1
BabyMadalina Reputație: 299 Postat Decembrie 16, 2021 Oras:Bihor, Oradea Oras:Bihor, Oradea Autor Postat Decembrie 16, 2021 Acum 20 minute, nickname90 a spus: I-am mai zis eu la Betty, ca nicaieri nu e ca la Oradea 😉 😘 Ai dreptate! 😂
BabyMadalina Reputație: 299 Postat Decembrie 17, 2021 Oras:Bihor, Oradea Oras:Bihor, Oradea Autor Postat Decembrie 17, 2021 Bună dimineața dragii mei!! Astăzi sunt disponibila începând cu ora 9:30 pana la ora 23:00. Va aștept la programări!!❤❤ pupici💋💋
BabyMadalina Reputație: 299 Postat Decembrie 17, 2021 Oras:Bihor, Oradea Oras:Bihor, Oradea Autor Postat Decembrie 17, 2021 ❤️Disponibila!! Începând cu orele 13:30 - 23:00 Vă aștept la programari ❤️
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum