Sari la conținut

Sanziana 0766608457


soft_touch

Postări Recomandate

  • Oras:Buzau - Ploiesti - Braila- Focșani - Sibiu - Pitesti - București
  • Oras:Buzau - Ploiesti - Braila- Focșani - Sibiu - Pitesti - București

Acum 1 saptamana am primit numarul de telefon de la un prieten (avertizarea a fost ""sa am grijja cum vorbesc cu ea ca este putin dusa cu capul"). Realitatea a confirmat acest lucru.

Am sunat ne-am inteles .... are un fix cu persoanele de etnie(fuge de ele) si cu persoanele cu burtica(adora astfel de persoane).Am stabilit ora, am stabilit de unde sa o iau (locuieste in Posta Calnau)... dupa o verificare sumara , cand a vazut ca nu sunt de etnie, s-a suit in masina si am plecat spre locul ostilitatilor. Am mers la hotel Nova (45 ron ) si am trecut la treaba dupa dusul de inceput. 

Actiunea:

A inceput cu un oral frumos(celor care le plac stilul mai in forta) .... are dusmanie pe coana P...A. 

A continuat cu un normal in care te cam face sa alergi dupa ea prin pat (ii place la nebunie cica sa te tina in tensiune ... si face precum pisica) ... 

Totul a fost cam de 40-50 min. un singur numar.

Parerea mea:... celor care le plac fetele prefacute pisicoase si care incearca sa te termine doar prin contre este excelenta.

NOTARE:

GFE: ... 7 .... este comunicativa , chiar prea comunicativa .... vorbeste non stop de toti bossi cu care se arde ea, de preturi ..... efectiv la un moment dat iti vine sa ii pui calus in gura.

Oral: ... 9... se implica bine, nu face DT dar se ocupa de ooooo si de zona anala.

Normal: ... 6 ... se vaita ca este mare (eu acum nu sunt prea dotat ... xxx ..). dar comenteaza si pune pe seama jocului ca sa distraga atentia. Plus ca mi-a spus ca de banii aia nu este dispusa sa o rup sau sa ii dau sangele.

Anal:... cica nu face, dar am informatii ca a facut.

Total ... eu nu revin ... decat i cazuri extreme.

Cadoul: ... 100 ron numarul. Ea cere 150 numarul, dar faptul ca ia banii dupa prestatie .... TEAPA ... la cum arata eram dispus sa ii dau ..... dar prestatia lasa de dorit.

 

UN LUCRU DE RETINUT .... NU SUNATI DE PE NUMARUL PERSONAL .... ARE PROSTUL OBICEI CAND SE PLICTISESTE SA SUNE  .... NASPA DACA SUNT PERSOANE CASATORITE.

 

RESPECT, soft_touch.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Londra UK
  • Oras:Londra UK

Salutare la toate pulicile!

Aseara am dat un tel acestei domnite, si din una in alta m a intrebat cati ani am.. 27... "Auzi pulica,eu am nevoie de barbari potenti, 40+, burtosi, sa trag pe ei de bani, ca pt asta m am inscris in partid"

Am zis in gandul meu "mama ...."!

Asa ca daca voi credeti ca sunteti in categoria de mai sus , call her!

Daca nu, stati linistiti ca e cu capu" femeia!!

O dupa amiaza placuta!

Peep...

Link spre comentariu
  • Oras:Buzau
  • Oras:Buzau

 si da este putin cu capul ideea este cum sa o abordezi auzi la fata din prima te ia cu varsta cati ani ai si daca ii spui k undeva pe la 27 sau 28 de ani cik ea nu lucreaza decat cu domni k ea nu face trb asta decat pe bani nu de plc de parca banii nostri nu merg rasp la tel oricand odata ce ati stabilit un pct de intalnire cred k nu mai da inapoi ii plc sa se laude cu aventurile pe care le-a avut una peste alta cred k merita incercat nu arata ea cn stie ce dar merge spor la ciocanit dragi frati confutaciosi 

Link spre comentariu

  • Oras:buzau
  • Oras:buzau

O taranca proasta ce se da mare dama .Zice ca cine are nevoie de ea sa o ia de acasa ,ca este o doamna trebuie tratata ca atare,ba ca este prea cald si ea nu iese pe caldura mare ,bla,bla, bla mancanear pula.BArem nu este nici cine stie de ea.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...