Sari la conținut

Tipa de la Balesti??


vlad001

Postări Recomandate

  • Oras:Departe
  • Oras:Departe

Man , e  jalnic,   m-am uitat cred ca de 100 de ani toata lumea intreaba   de ,,  tipa de la balesti' :)) e peste  nivelul meu de toleranta sa pot crede   asa ceva ,  balesti   este un sat ,   din oras nu aveti si voi ceva :D?

 

Mai pe scurt nu e niciuna care se crede escorda sa nu zic prostituată, dar in Mozzart si Regal e plin. Am fost duminica seara....

Link spre comentariu

.

Da, o singura data. Nu este cine stie ce, dar merge. Daca ai timp te poti duce la salon sa vezi daca oefra si altceva alea in afara de masaj, La telefon doar masaj au zis

  

da ieri am fost eu cu ea, parerea mea , corp jalnica. in fine fiecare cu parerea lui. 50 lei oral si normal. oral o suge super bine, iar la normal sta ca vaca. cum o pui asa sta. numarul ei de telefon : 0762715990

 

Baieti, va rog eu, daca ati fost la aceasta domnita, sau la altele, scrieti si voi recenzia, astfel va veti ajuta unul pe altul si posibil sa creasca si piata de escorte, daca voi mergeti futeti si "taceti" unde e progresul? Reveniti va rog cu detalii despre experientele voastre.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Stie cineva ceva?

FUGITI CA DE DRACU!!!!!

Salutare dragi comfrati futaciosi!

Saptamana trecuta am dat o fuga prin locurile de bastina si manat de plictiseala am incercat sa cunosc si eu dameza de la Balesti.

Are acelasi numar:0762715990 Alexandra/ Sandy

Per total nu pot sa spun decat ca am avut parte de o dezamagire cumplita.

descriere:

-Locatie in masina mea,paduricea ,,La nuci!'',nu are locatie

-infatisare:aici a inceput groaza,fata o cunostinta veche, nu aveam numarul ei asa ca mi-am dat seama cand ne-am intalit...o mai parlisem acum vre-o 5 ani dar de atunci nu ne-am prea intalnit iar acum arata groaznic, s-a ingrasat, zici ca e gravida, la fata ok dar e plina de matreata!CAAAAhhhhh!

-nu e comunicativa de loc cu toate ca ne cunoastem, parca s-a pancit!!!!

-mi-a spus serviciile: oral si normal 70 ron ora, am negociat initial la 50 ron ora , ulterior ajungand la pretul final de 30 ora, 2 numere combinat O+N, cu amendamentul ca am cumparat un suc si un pachet de tigari pe care dupa prestatie I le-am dat +promisiune de 69 ca vruia orgasm si nu se termina altfel.

-Prestatie:dupa preludiul de rigoare mangaieri saruturi(Nu Incercati! m-am ars)ne-am dezbracat, aici a inceput iadul:fata era transpirata, nedusata, neepilata la piz_+cel mai groaznic are o ciuperca pe piele vizibila si naspa!!!,am impins-o repede cu gura spre gogu, l-a ingitit pe tot, are o gura cat o sura, mi-a facut un oral mediocru,neprotejat, se grabeste si zgarie.Dupa o vreme s-a oprit si a vrut sa ma bage cu botul la savarina. Vazand igiena precara si ciuperca am refuzat.De aici au inceput neplacerile, am discutat sa terminam oral, nu s-a impotrivit, a trecut la actiune, in timp ce se masturba si un lichid neplacut ii curgea din piz-- pe canapeaua masinii mele! groaznic!!!!! am finalizat de draci destul de repede  in gura ei. sa grabit sa scuipe pe geamul intredeschi, nu a prea nimerit si mi-a umplut usa de sperma.

cam asta a fost

AA! Uitasem m-am pricopsit si cu u stafilococ auriu in gat , ma doare groaznic, am fost la doftor si voi lua o saptamana antibiotic.

per total nu face deranjul: combustibil 20 lei+spalat masina 20 lei+30 halatul+15 tigarile+5 sucul=90 lei un sex oral , enorm de scump,ca sa nu mai punem medicul si doftoriile.NUUUUUUUU recomand!

FEEritiva!decat o cu-va bolnava, mai bine o laba sanatoasa.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Futai_ca_la_Marasesti , ai scris in alt topic de o fata pe nume Gabi/Gabriela din zona blocului Petrom la iesirea spre Petrosani. Ai cumva vreun numar de telefon al fetei? sau ma rog ceva asemanator. Multumesc

Link spre comentariu

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salut lesspain!se pare ca nu ai citit cu atentie! nu am un numar de telefon si am explicat si de ce in postarea respectiva.de aceea am si detaliat cum poate fi gasita!

Succes la gaurit!

Futai_ca_la_Marasesti , ai scris in alt topic de o fata pe nume Gabi/Gabriela din zona blocului Petrom la iesirea spre Petrosani. Ai cumva vreun numar de telefon al fetei? sau ma rog ceva asemanator. Multumesc

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...