Sari la conținut

Maria - nouă în Mangalia (via Tulcea) 0754412541


Postări Recomandate

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/maria-noua-la-tine-in-oras/h8f5ii424di977fge7eg6i84f5h71e60.html

Am zis să sparg și yo gheața și să fac recenzie la o tipă nerecenzată până acum pe forum.Sau poate a fost, dar eu n-am găsit nici un post despre ea, nici dupa poze, nici după numar de telefon. Pozele par reale, am gasit și anuntul publi pentru tulcea cu aceleasi poze.

Sun și inițial nu îmi răspunde, dar îmi dă mesaj că "vă sun eu înapoi". Tare procedura, or o fi vreo șustă, ori e ea super amabilă. O sun peste jumatate de ora și imi comunică locatzia.

Locația e la alfa beta residence în saturn.. Trec destul de des prin Mangalia și am văzut niște fețe bizărele pe acolo. În plus, cam toate experiențele mele cu residensurile au fost o mică sau o mai mare gherlă. Și asta m-a făcut să fac cale întoarsă.În plus sunt fan discreție și e plin acolo ba de muncitori, ba de turiști, ba angajații zonei. Partea tare e că mi-a zis de alfa beta residence, mi a dat nr de ap, dar nu mi a zis unde e : ori în alfa, ori în beta =))))))))))

O Oră cică e 250 ron. Presupun că 30 minute sunt 150

Aș fi vrut să vă ofer detalii și despre acțiunea propriu zisă, nu doar  din "munca de teren"=)), dar instinctul îmi tot zicea să mă car de acolo. În cazuri de genul îmi ascult instinctul. Poate știți voi alte detalii sau poate vreun user din tulcea pe aici să ne dea mai multe detalii. 

P.S. Acum vreo 2-3 săptămâni treceam pe acolo și o tipă mică de statura, cu haine mulate și cu telefonu în mână mi a făcut semn. Cred că mă confundase cu cine trebuia să vina. =))) Dacă e tot ea, nu am idee, dar e foarte posibil. În fine, poate dacă schimbă locația o să mă încumet.

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...