marcoss88 Reputație: 2 Postat Iunie 18, 2021 Oras:galati Oras:galati Postat Iunie 18, 2021 Apartament cu 2 camere, in Building Stefan Resort, complex in prima linie la mare, cu piscina, restaurant, zona de agrement si fitness. Pentru mai multe detalii : 0746587258
talibanu Reputație: 9948 Postat Iunie 18, 2021 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Iunie 18, 2021 Si se duce la ele pulea spataru 🤣 nu te supara pe mine dar e la mama dracu blocul si mai e si greu de gasit 1 1
marcoss88 Reputație: 2 Postat Iunie 18, 2021 Oras:galati Oras:galati Autor Postat Iunie 18, 2021 Acum 17 minute, talibanu a spus: Si se duce la ele pulea spataru 🤣 nu te supara pe mine dar e la mama dracu blocul si mai e si greu de gasit Nu ma supar, dar imi permit doar sa te contrazic, si asa facem trafic la postare:)) Blocul nu e chiar greu de gasit, atata timp cat e pe promenada, cred ca toata lumea stie sa ajunga la Alezzi, ca un exemplu. Apoi, anuntul meu se refera strict pe vara, daca sunt fete care lucreaza vara in summerland, cred ca sunt si clienti care ajung la ele 1
bandarabbas Reputație: -255 Postat Iunie 18, 2021 Postat Iunie 18, 2021 Acum 3 ore, talibanu a spus: Si se duce la ele pulea spataru 🤣 nu te supara pe mine dar e la mama dracu blocul si mai e si greu de gasit Talibane e scumpa benzina pentru taxiu, nu? Tu esti obisnuit cu preturile din abator, km5 si henri coanda? Oricum tu nu futi, doar latri, asa ca lasa omul sa isi lanseze produsul! 3
ssimeon Reputație: 403 Postat Iunie 18, 2021 Oras:Navodari Oras:Navodari Postat Iunie 18, 2021 Acum 7 ore, marcoss88 a spus: Apartament cu 2 camere, in Building Stefan Resort, complex in prima linie la mare, cu piscina, restaurant, zona de agrement si fitness. Pentru mai multe detalii : 0746587258 L-ai luat special pentru boarfe!?!? Sa aiba tot confortu'!?!? ☺Pentru constanteni e mai greu sa ajunga pacolo!
ssimeon Reputație: 403 Postat Iunie 18, 2021 Oras:Navodari Oras:Navodari Postat Iunie 18, 2021 Acum 7 ore, talibanu a spus: Si se duce la ele pulea spataru 🤣 nu te supara pe mine dar e la mama dracu blocul si mai e si greu de gasit O fi ramas pe organizare de santier... BildingTârfexRizort... O droaie de betoane denumite pretios in toate felurile ce adapostesc stoluri de tarfe si pesti trasi la han! 2
aleajactaest Reputație: 88 Postat Iunie 18, 2021 Postat Iunie 18, 2021 Mama soacră vrea să vină la mare (prima jumătate a lui iulie) și cum are interzis la mine acasă (îmi pare rău pentru socrul meu că e băiat de treabă) există șanse să îi închiriezi apartamentul? Ea plătește, nu eu, ca să fim înțeleși. 2 1
talibanu Reputație: 9948 Postat Iunie 18, 2021 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Iunie 18, 2021 1 oră în urmă, aleajactaest a spus: Mama soacră vrea să vină la mare (prima jumătate a lui iulie) și cum are interzis la mine acasă (îmi pare rău pentru socrul meu că e băiat de treabă) există șanse să îi închiriezi apartamentul? Ea plătește, nu eu, ca să fim înțeleși. Pot sa fac o gluma?🤣🤣
Membru Premium scarlxxrd Reputație: 4854 Postat Iunie 19, 2021 Telefon: 1234567890 Oras:constanta Telefon: 1234567890 Oras:constanta Membru Premium Postat Iunie 19, 2021 ....in naturalii?? Mea culpa spiritus meus fortis, sed corpus meum infirma!
ssimeon Reputație: 403 Postat Iunie 19, 2021 Oras:Navodari Oras:Navodari Postat Iunie 19, 2021 Acum 6 ore, talibanu a spus: Pot sa fac o gluma?🤣🤣 Nu, ca aicea se discuta numa' afaceri serioase!☺ 1
j0hnnybravo Reputație: 1991 Postat Iunie 21, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 21, 2021 Ce nu imi place mie la Mamaia e ca e pe lung si deja in Mamaia nu mai sunt doar de lux cum erau odata si te trezesti ca dai de unele sa nu iti placa si te invarti in toata Mamaia de iti vine rau, asa la ciresica erai pe zona 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum